Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style A veste kako bomo kupovali obleke

A veste kako bomo kupovali obleke

To pa bo sedaj prava procedura. Kupljeno obleko ne boš smel obleči takoj naslednji dan, ampak jo boš moral en teden imeti posebej shranjeno doma, preden jo lahko oblečeš. Prav tako recimo bluze, puloverje boš moral prej oprati in jih tudi imeti par dni v omari ločene preden jih oblečeš. No, to sem tudi do sedaj jaz delala, da sem stvari, ki jih oblečeš na golo kožo vedno pred prvo uporabo oprala. To se mi zdi higienično. Jakne, plašče, pa kot sem napisala pa boš moral imeti 7 dni ločeno shranjenepreden jih boš lahko oblekel.

A ni bilo rečeno tudi, da trgovci ne bodo smeli pomerjenih oblačil dati direkt nazaj na polico ampak šele čez 2 dni?

A si predstavljate? Koliko oblačil bo v nekem trenutku dejansko na policah in koliko v izolaciji? Bo sploh kaj pomeriti?

Kaj pa kabine, ki so običajno majhne, da se v njih komaj obrneš in brez oken za prezračevanje?

Me kar mine, da bi karkoli pomerjala ob teh ukrepih …

vse skupaj je en larifari

– Dober dan, kako vam lahko pomagam?
– iščem temno modro jopico v številki 38. Imate kaj takšnega?
– Imamo. A jo je že dopoldan poskusila neka gospodična, tako da lahko pridete čez štiri dni, če prej ne bo prodana. Čez dva dni jo že pride poskusit nekdo drug. Imamo pa jo na voljo tudi v rjavi barvi, tisto lahko pridete poskusit že jutri.

To mi bo Kacin osebno dihal za ovratnik, ali sem srajco pustila en teden zunaj ali kako? Bodo sosedje tožarili tako kot za druženje?
Kaj pa zdaj, ko kruh, solato, sadje takoj pojemo?

Naročam prek spleta. Preden pride je itak par dni v paketu v karanteni, pa še pol pustim kakšen dan v škatli, preden odprem.

Prodajalka ti bo jopo najprej pokazala od daleč, povedala sestavo … preverila resnost nakupovalca – ste resen kupec? Če pomeri in ne kupi, črna pika. Nato v skladiščih stojala karantena ničti dan, karantena prvi dan, karantena drugi dan, na compu čakalna lista za pomerjanje 🙂

Nove jakne in plašče sem vedno dala na obešalnik in na balkon zluftat. Ostalo vse oprala. Mislim, da edino najlonk ne perem pred nošenjem.

Si predstavljaš, da se ta zgodba prvo je malo drugače, recimo takole:
– Dober dan, kako vam lahko pomagam?
– iščem temno modro jopico v številki 38. Imate kaj takšnega?
– Imamo. A gospa, vam bi se lepše podala številka 40, ki jo za povrh lahko pomerile kar takoj. Imamo jo tako v temno modri kot rjavi barvi.

Kakšno bi bilo bilo nadaljevanje zgodbe?

a) Gospa bi odvihrala iz trgovine.
b) V manj kot eni uri bi svojo šokantno izkušnjo objavila na MON-u.
c) oboje

Vedno sem oprala kupljena oblačila ravno zaradi prenašanja česar koli, zaradi ostankov barvanj/obdelave in je priporočljivo vedno oprati pred prvim nošenjem…. tako da korona mojih navad okoli skrbi za zdravje ni spremenila, razen s to klinčevo masko. Tisti, ki pa hinavijo sedaj zaradi nje, pred tem pa so zdravje večinoma zanemarjali, pa ne jemljem resno.
Me pa zanima, ko praviš da bomo morali 7 dni držat na strani preden jih oblečeš-a so ustanovili novo delovno mesto kontrolorjev po domovih kako ravnamo z kupljenimi stvarmi al kaj… ?

Prodajalka ti bo jopo najprej pokazala od daleč, povedala sestavo … preverila resnost nakupovalca – ste resen kupec? Če pomeri in ne kupi, črna pika. Nato v skladiščih stojala karantena ničti dan, karantena prvi dan, karantena drugi dan, na compu čakalna lista za pomerjanje 🙂
[/quote]

Tale s črno piko je pa dobra:):):)

Že prej nisem bila navdušena nad šopingom oblačil, zdaj sem še manj. Tudi trgovine po spletu me zdaj ne vidijo.

Pri nas že od nekdaj peremo vsa nova oblačila preden jih oblečemo, tako da se tu nič ne spremeni.
Ne razumem pa, zakaj bi jih po pranju morala pustiti pri miru še nekaj dni?

New Report

Close