Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Mladim se ne da niti preobleči iz trenirke in oni so prihodnost?

Mladim se ne da niti preobleči iz trenirke in oni so prihodnost?

A ste opazili, da mladi povečini nosijo trenirke….. in to povsod, tudi v službo pridejo v trenirki, urad, na koncert, kamorkoli. In oni so prihodnost? Ko ne znajo drugega, kot viset na soc. omrežjih, telefonu cel dan in nositi trenirko. Mladi imajo dve levi roki in prihodnost ne bo lepa.

Za v trgovino, službo, zdravnika ipd. se pa res ne rabiš rihtat. Ne bom nosil tistega oklepa od kavbojk za vsak korak.

A ti, preden greš trgovino, dve uri pred ogledalom stojiš in nase daš 3 kile pudra, zato da greš po kruh??

Kot da samo kavbojke obstajajo? Lepih hlač ne poznaš? In ja, res je, mladina nosi tiste trenirke, ki jih ne zamenja cel teden bruhh

Kot da samo kavbojke obstajajo? Lepih hlač ne poznaš? In ja, res je, mladina nosi tiste trenirke, ki jih ne zamenja cel teden bruhh
[/quote]

Kaj pa naj dam kot moški nase? Kiklo? Pajkice? A boš potem bolj zadovoljna? Tisti oprijeti jeans, ki sega samo do gležnjev je pa naravnost odvraten. Sicer pa ne vem, s kom se ti družiš, da celi teden ne zamenjajo hlač, ampak mene ne meči v ta koš, ker me sploh ne poznaš!

[/quote]

Lepe hlače?? A naj si oblečemo hlače na črto, ko gremo do pekarne?? Haha

Kaj pa ti, znaš še kaj drugega, kot gledat, kako so drugi oblečeni? Aja, znaš viset na monu, ki je, mimogrede, tudi neke vrste socialno omrežje.

ne sam da se jim ne da preobleči, tudi p3derajsi so vsi in to veliki, oblačijo se v oprijete trenirke spodaj pa gležnji ven, zgoraj oprijete p3drske majčke, znajo ne nič vedo ne nič, so kot megla blesava

evo to je moda 2020 mladih
[img]https://ugc.reveliststatic.com/gen/constrain/640/640/80/2019/04/18/11/43/a0/ph3ds0w8cg2qbwe.jpg[/img]
[img]https://i1.wp.com/www.theunstitchd.com/wp-content/uploads/2020/04/Gay-Fashion-2020.jpg?fit=389%2C727[/img]

No se dobro, da si starejsa in te bo prej pobralo, preden bos videla kaksna bo prihodnost teh mladih.

Jaz sem resnično vesela, da me čez 20 let ne bo več.

seveda da se ne rihtaš pa hodiš po svetu z trenirko okrog, da ti ga prjatu lažje in hitreje fafne za vogalom, ker drugače bi jih dobil dve okrog ušes

saj ni važno če človek ne zna štet do 5, važno je da ima lepe hlače na sebi…

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Ne nisem opazila tega. Prav super so in lušni in pridni.

Po moje si ena ostarela samica, ljubosumna, brez potomcev.

Zanimivo, vsi so se kar odločili, da sem ženska. Pa sem moški hahaha.

Ja, tudi moj sin je večinoma v trenirkah, spodnji del, zgoraj T-shirt.
Mu pač ne sedejo sedaj moderne ozke kavbojke, nikjer ne prodajajo nič drugega.:))

Ima pa za službo navadne hlače (ne tiste na črto, haha), ki niso tako oprijete. Pač trenirke- on nosi tiste z zadrgo na žepih, so najbolj udobne, v une žepe spravi denarnico in telefon in to je to. V ozke kavbojke pa niti telefona ne moreš stlačit. Za peder-taške pa mu ni za nosit.

Pa zato ni nič nesposoben, ima dobro službo in svoj s.p. Mu nič ne manjka.

Posplošuješ preveč. Trenirke so lahko čisto okej oblačilo. Saj danes imaš moderne dizajne trenirk, ni tako kot nekoč.

To pa delajo srbski očetje, itak je 3/4 Slovenije že južnjaške, tako da se ne čudim, da hodijo vsi v trenirkah okrog.

Saj drugega kot to oprijeto se ne da kupit za mlade.:)) Tisto z gležnji ven moj sin ne nosi, ker mu je orto grozno, prav tako ne tistih oprijetih kavbojk. Zato pa se oblači v trenirko, ko je doma, gre v trgovino ali na sprehod itd. Une oprijete zadeve so res zelo neudobne. Za ene kolikor toliko normalne navadne hlače za v službo je moral obrest kar nekaj trgovin. Pa sovraži nakupovanja…

Ponavadi se ženske ukvarjajo s stilom oblačenja. Ti pa gledaš mlade fante?? No, pa si se izdal.

Saj drugega kot to oprijeto se ne da kupit za mlade.:)) Tisto z gležnji ven moj sin ne nosi, ker mu je orto grozno, prav tako ne tistih oprijetih kavbojk. Zato pa se oblači v trenirko, ko je doma, gre v trgovino ali na sprehod itd. Une oprijete zadeve so res zelo neudobne. Za ene kolikor toliko normalne navadne hlače za v službo je moral obrest kar nekaj trgovin. Pa sovraži nakupovanja…
[/quote]

Dandanes, da se ne da kupiti drugega kot oprijetih hlač? Komu lažeš? Danes, ko imamo na tone različnih hlač na razpolago.

Ponavadi se ženske ukvarjajo s stilom oblačenja. Ti pa gledaš mlade fante?? No, pa si se izdal.
[/quote]

Na živce mu gre, ker se v trenirkah ne vidijo izboklinice med nogami. On bi rad, da so vsi v tistih oprijetih pajkicah in kavbojkah.

Dandanes, da se ne da kupiti drugega kot oprijetih hlač? Komu lažeš? Danes, ko imamo na tone različnih hlač na razpolago.
[/quote]

si tip? Si bil lejtli kaj po trgovinah? ja, se dobi tudi kaj drugega razen oprijetega, ampak moraš ZELO DOBRO PREBRSKAT in dat skozi več trgovin. in to drugo je v manjšini! No, razen trenirk.

Moda je pač taka. O-P-R-I-J-E-T-O!

[/quote]

Pod neprijavljenje imena lahko vsak karkoli napiše. Kako veš, da je to avtorica napisala? Si ti nekaj napisalo, multinično?

si tip? Si bil lejtli kaj po trgovinah? ja, se dobi tudi kaj drugega razen oprijetega, ampak moraš ZELO DOBRO PREBRSKAT in dat skozi več trgovin. in to drugo je v manjšini! No, razen trenirk.

Moda je pač taka. O-P-R-I-J-E-T-O!
[/quote]

Potem greste samo v takšne trgovine. Si že slišala kdaj za internet?

Potem greste samo v takšne trgovine. Si že slišala kdaj za internet?
[/quote]

Sem moški. In ja, sem slišal za internet, ampak ne bom hlač po netu kupoval, ker jih moram probat in videt, kakšne so na meni. Poleg tega pa je na netu tudi samo takole sranje kot je spodaj. Kar poguglaj moške hlače, pa boš videla. Samo ene sem našel kolikor toliko, pa še te so za stare dece. In isto je v trgovinah

https://h-ombre.si/image/cache/catalog/2903/BS18170-833×1110.jpg

https://benn.si/pub/media/catalog/product/cache/e9bea4c8ab63bc81a836c8d2963c6a5a/1/1/11005.jpg

https://s3.eu-central-1.amazonaws.com/cnj-img/images/2T/2TfGsem7m76n

https://www.matterhorn.si/225525-large_default/moske-hlace-sv-sive-crtaste-ux2146.jpg

pa pazi, tistih najbolj ozkih sploh nisem dal gor.

Pod neprijavljenje imena lahko vsak karkoli napiše. Kako veš, da je to avtorica napisala? Si ti nekaj napisalo, multinično?
[/quote]

Če bi kdo zlorabil “njen” nick, bi se odzvala, tako pa …

In ne. Nimam jaz časa za take traparije. Ti multinično bitje si pa kar sestavljaj svoje scenarije v svoji betici, če ti je dolgcajt. Nimam nič proti.

New Report

Close