Katero kremo uporabljate proti gubam za okrog oči?
Hyaluron 4D iz Liddla – CIen – Zakon. Imam celo linijo, nabavljeno zaloge za ene 200 eur, za kakšni dve leti. 🙂 Pa uporabljala prej tudi kakšno od Shiseido – 10-15x dražjo po 50ml ločnku od te , pa sploh ni primerjave.
Sicer me gube sploh ne motijo, ampak res dobra krema s hialuronsko kislino, meni pač to zelo odgovarja, imam suho in neproblematično kožo sicer, za 3 evre za lonček, pa še serum in ampule so v liniji. Hialuronska kislina je sušer, ker zadržuje vlago in preprečuje izsušitev kože, posledično pa gubanje.
Druge hialuron 4D kreme so napirmer od 15 eur naprej…..
Boljsa polovica uporablja tole. Po njenih besedah edina stvar do sedaj, da pri uporabi prav nic ne drazi samih oci.
Boljsa polovica uporablja tole. Po njenih besedah edina stvar do sedaj, da pri uporabi prav nic ne drazi samih oci.
[/quote]
Hmm – sem si predlani uspela nekaj testerjev v SIngapurju napbrat – za nekje 2x po 50 ml La Praire…. Pa ti povem, da ni me nikakor ni zadeva prepričala – če bi me, bi si lahko kupovala bp sicer. Pa raje poleg hialuronske kreme prisegam na tole:
https://www.caviarofswitzerland.com/product/caviar-face-cream-24h-regeneration-cream/
Hmm – sem si predlani uspela nekaj testerjev v SIngapurju napbrat – za nekje 2x po 50 ml La Praire…. Pa ti povem, da ni me nikakor ni zadeva prepričala – če bi me, bi si lahko kupovala bp sicer. Pa raje poleg hialuronske kreme prisegam na tole:
https://www.caviarofswitzerland.com/product/caviar-face-cream-24h-regeneration-cream/
[/quote]
Hja, kot ponavadi imate zenske tu celo znanost, zato se raje ne bom spuscal v goloboke debate. :-)))
Lepooka npr. ni zadovoljna s kremo. Pravi, da vlazilni ucinek ni taksen, kot bi pricakovala. Meni je cisto OK, zato jo pac kradem jaz. S serumom pa je vec kot zadovoljna. Babe!!! :-)))
Res je, od Lidla in do La Prairie;) Tudi pri nas se dobi, pa celo bi si jo vsake toliko lahko privoščila, ampak ne vem no. Menda nekatere vzamejo tudi na obroke. Sem imela drugo švicarsko znamko, tudi ne najcenejšo, in mi je bila določen čas super.
Imam pa nekaj iz Lidla, ki je kao imitacija La Prairie ali nečesa podobnega, pa mi ni najbolj všeč. Mislim krema kot krema, ni pa za dol past.
Avtorica, predlagam ti, da najprej malo obrneš splet in si prebereš kakšne reviewje, poiščeš Best eye cream for fine lines ali nekaj temu podobnega, pa potem vidiš, kam seže tvoja denarnica. Nato pojdi v parfumerijo (Muller, Nama, Maxi) in se malo pozanimaj pri prodajalkah, vprašaj če lahko dobiš tudi kakšen vzorček. Na koncu je odvisno tudi od tvoje kože, kaj potrebuje, pa seveda tvoje denarnice, koliko prenese.
[/quote]
Mhmm… pol pa svizec… 😉
Mhmm… pol pa svizec… 😉
[/quote]
Ajd, naj ti bo… ena od setsih polic, ki jih je okupirala, posebej zate… 😛
[attachment=0]2020-05-17_19h51_47.png[/attachment]
Ajd, naj ti bo… ena od setsih polic, ki jih je okupirala, posebej zate… 😛
2020-05-17_19h51_47.png
[/quote]
Zanimivo, da samo ultra draga kozmetika da rezultate, verjetno je preizkusila marsikatero pa ni bilo tako vidnih rezultatov, ali je kaj drugega posredi? Niti ne toliko boljsa, napeta koza kot obcutek po uporabi samo teh izdelkov?
Zanimivo, da samo ultra draga kozmetika da rezultate, verjetno je preizkusila marsikatero pa ni bilo tako vidnih rezultatov, ali je kaj drugega posredi? Niti ne toliko boljsa, napeta koza kot obcutek po uporabi samo teh izdelkov?
[/quote]
Joj, kaj pa vem. Kupi to ali ono. Ponavadi prej sproba, ce gre za drazje zadeve. Ne gre tu za ceno, ampak za ucinek. Saj je ze na tej sliki vidno v bistvu cel kup cenovnih rangov… od La Prairie in Gucci, Diorja, … do navadnega tonika iz DM-a. Zenske ste tu mojstrice kompliciranja, kaj vam pase in kaj ne. :-)))
Jaz uporabljam kar kremo, ki jo uporabljam tudi za obraz, in sicer Modro zelena od Apoteka natura. https://www.apoteka-natura.si/apoteka-natura-modrozelena-krema-z-algami-60ml.html