Nagubane najlonke
Mene ful rajcajo tanke, ampak res tanke najlonke na ženskih nogah. Ful mi je lepo za videt, da so nagubane okrog gležnja, kolena ali pa tudi vmes. Ko si punca kupi kakšne najlonke, takoj pogledam katere so in hop v trgovino po večje, nato pa ji jih zamenjam. Nisem še opazil, da bi jo motile nagubane najlonke.
Ali mogoče še koga vzburjajo nagubane najlonke?
Ti, ali punca nič ne posumi, da ji najlonke zamenjaš? Menda ja ve kakšne si kupi.
[/quote]
Do danes še ni nič posumila. Zadnjič ji je bilo čudno, kako to, da so se ji najlonke tako nagubale na gležnju. Imela je oblečene kavbojke, temno rjave najlonke in črne balerinke. Sem jo miril, ker ji je bilo malo nerodno. Upam, da jo prepričam, da naj se ne sekira zaradi parih gubic.
Zanimivo, da na to temo nobena/ noben nič ne napiše. V drugih temah se kar precej piše o nagubanih najlonkah. Nekatere pišejo, da si namenoma in zavestno kupujejo za dve, tri številke večje najlonke, kot pa so jim dejansko prav.
Tudi, če pogledamo ženske pod noge, jih ima kar nekaj nagubane najlonke in se očitno s tem ne obremenjujejo. Vprašanje koliko jih je še, pri katerih se najlonke žal ne vidijo, ker imajo obute škornje, gležnarje ali pa jim enostavno hlače zakrijejo gležnje.