Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Dokolenke zlezejo dol po nogi

Dokolenke zlezejo dol po nogi

Imam problem z dokolenkami. Namreč zlezejo dol po nogi in se naberejo pri gležnju.
Kaj naj storim, da mi bodo ostale gor ali je mogoče tudi od kvalitete in materjalov to odvisno?

problem za umret

Objavi sliko, kako to zgleda in raje hodi brez njih. Saj je poletno vreme.

Ja kaj pa naj, za hlačne nogavice je prevroče, pri nogavičkah se mi vidi tisti rob izpod hlač, stopalk pa ne maram. Na boso nogo pa tudi ne morem čevljev nosit, da se mi potem gole noge vidijo.

Takole bom rekla, pa daj samostoječke gor, ko se ti bojo dobro prijele stegna, ti ne bojo nič dol lezle. Pa pravo velikost si kupi.

Ah samostoječih nogavic pa res ne bom oblekla za v službo.
Sem pročakovala kakšne bolj konkretne odgovore.

[/quote]
Ja. Debele noge imaš. Bolje rečeno, kobalaste. Ko se ti špeh trese, noga ni vedno istih oblik in to najlonke vleče dol. Shujšaj v tace

gospod Vagabund Vaga Stručnjaški, prof. dr. vesoljske in mravljične znanosti univerze Ghonisenekam in pogodbeni sodelavec na inštitutu Ropotalne medicine, kjer predava iz predmeta Ghlupi možgani gospodinj diplomiral iz novega človeškega organa Malina Felicus, doktoriral iz nožnih prstov medvedjih šap Specializant oddelka za človeško blato in njegovo možno pretvorbo v plastelin pri mednarodni organizaciji DREKOPEK University

[/quote]

Noge ene 10 minut preden si obuješ dokolenke namaži z losionom po kopanju, čist na lahko. Problem rešen.

Noge ene 10 minut preden si obuješ dokolenke namaži z losionom po kopanju, čist na lahko. Problem rešen.
[/quote]

Bom jutri probala, pa da vidim kako bo.

Pusti si kosmate noge. Kocine bodo zadrževale nogavice, da ne bodo lezle dol.

[/quote]

Sem probala. Mogoče je malenkost boljše, ampak še vedno mi po dveh urah dol zlezejo.

Ja kaj pa naj, za hlačne nogavice je prevroče, pri nogavičkah se mi vidi tisti rob izpod hlač, stopalk pa ne maram. Na boso nogo pa tudi ne morem čevljev nosit, da se mi potem gole noge vidijo.
[/quote]

Kupi jih v intimisimi, najtanjše, boš zadovoljna verjemi. 😉

Drage dame:)
Jaz pa jih z užitkom gledam, ko jih imate obute:)

Lep dan

Poskusi z drugo znamko?

Vse sorte sem že poizkusila, pa ni neke bistvene razlike. Sem se že počasi navadila, da jih na vsake toloko časa nazaj gor potegnem.

Probaj si, preden jih oblečeš, posprejat nogi z lakom za lase…

Just saying…

Sem si kupla od filodoro klasične hlačne nogavice 8 den. Z dokolenkami pa, ko bojo dol zlezle, bojo pač tam ostale, ne bom se več obremenjevala z njimi. Itak se pri rjavih ne vidi, da so nagubane.

Rjave nosijo samo starke.

In kako to izgleda, ko ti dol zlezejo?
Sploh si ne znam predstavljat,verjetno se samo skrčijo. In kje se naredijo te gube.

In kako to izgleda, ko ti dol zlezejo?
Sploh si ne znam predstavljat,verjetno se samo skrčijo. In kje se naredijo te gube.
[/quote]

Kako izgleda? Kako pa naj izgleda 50 cm štunfa, ko se razporedi na 30 cm, en kup gubic nad gležnjem, ki počasi lezejo čez gležen na stopalo. Ko so na stopalu začutim gubice si ji spet lepo potegnem nazaj gor in čez približno 1 uro je spet vse zlezlo dol. Saj pri rjavih ni tak problem, ker se te gubice bolj malo vidijo, večji problem je pri črnih, kjer so te gubice kontrastno črne, proti transparentnemu delu nogavice. Vodijo se kot kakšne črne črte nad, čez in pod gležnjem. Nevem kako naj ti še drugače opišem.

“Zaselotejpaj” si jih pod kolenom pa bo mir.

Jaz imam en kup pisanih, barvastih, črtastih, vzorčastih….. bombažnih dokolenk za pozimi pod hlačami… pa mi nič ne lezejo dol.. če imaš pa tiste najlonke, pa vzemi kakšne z močnejšo elastiko, mogoče številko manjše… jaz se najlonk sicer čim bolj izogibam…

Od vseh, ki si jih naštela, mi še najmanj lezejo dol najlonske dokolenke.

Kako izgleda? Kako pa naj izgleda 50 cm štunfa, ko se razporedi na 30 cm, en kup gubic nad gležnjem, ki počasi lezejo čez gležen na stopalo. Ko so na stopalu začutim gubice si ji spet lepo potegnem nazaj gor in čez približno 1 uro je spet vse zlezlo dol. Saj pri rjavih ni tak problem, ker se te gubice bolj malo vidijo, večji problem je pri črnih, kjer so te gubice kontrastno črne, proti transparentnemu delu nogavice. Vodijo se kot kakšne črne črte nad, čez in pod gležnjem. Nevem kako naj ti še drugače opišem.
[/quote]

Imam popolnoma enak problem.
Lahko ti povem samo to, da obstajata dve možnosti, da jih nosiš in se s tem sprijazniš, da ti zlezejo dol in si jih vsake toliko časa popraviš nazaj gor ali pa, da jih pač ne nosiš.
Jaz jih dostikrat pustim kar doli nagubane, popravim si jih samo toliko, da se ne vidi zgornji rob izpod hlač. Mene te male gubice niti več ne motijo.

Imate pa res probleme za dramatiziranje. Meni nobene dokolenke dol ne lezejo, hvala bogu.
Sem pa že videla ženske z nagubanimi najlonkami na gležnju. Verjetno je to ta problem. Jaz se nebi prav obremenjevala z njim. Če zlezejo dol, pač zlezejo dol. Sprijazni se s tem, ali jih pač ne nosi. Če pa koga te gube motijo, pa naj ne gleda pod noge.

New Report

Close