Boleči sklepi?
Šest let se že ukvarjam s športom in gibalnimi aktivnostmi (tenis, košarka, tek, pohodi). Pred kratkem pa so me tako začeli boleti sklepi da me včasih prav mine da bi vstala iz postelje.
Čez en mesec imam pregled pri ortopedu ampak me biti ne aktivna dela depresivno in bi se rada gibala, ampak tale bolečina je adijo
Ima kdo kak predlog kaj naj naredim? Delala sem že vaje za sklepe ampak bolj kot ne mi ni zelo pomagalo
Z očetom že precej časa uporabljava Cemio Gams – on zarad starosti jaz pa zaradi zelo podobne zgodbe tvoji. Sem štiri leta igrala košarko preden so me začeli boleti sklepi tok da sem prenehala trenirat ampak je oče že jemal CG in ker smo produkt že imeli doma sem ga še jaz poskusila in ga zdaj vsem svetujem 🙂
Veliko opcij imaš. Kreme ali pa blazinice si že poizkusila? Oboje se lahko kupi v lekarni – priporočam kremo Voltaren ali pa thermogel blazinice
Na rentgen so te že poslali? Da nimaš slučajno kakšno poškodbo. Ampak to bi ti že takoj zdravniki povedali in te verjetno ne bi poslali na pregled h ortopedu
Se pa strinjam s komentarjem nad mojim – Cemio Gams. Poizkusi zastonj za en mesec pa se odloči
Administratorji, odstranite oglaševanje izdelka KOLAGEN CEMIO GAMS. Gre za zavajanje!
Več o prevari: https://med.over.net/forum5/viewtopic.php?f=69&t=11012262&start=60