Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Ženske, pa kaj ve nosite s sabo vsak dan??

Ženske, pa kaj ve nosite s sabo vsak dan??

Res me zanima, kot je napisano v zadevi?

Gledam ženske, pa ljube dame, kaj vse nosite s sabo vsakodnevno?? Nabite torbe kot poštarske, pa še vrečo tisto Hofer nakupovalno zraven tovorite?? Kaj hudiča rabite za vsak dan toliko stvari?

Pa povprašam sodelavko, ki se vsak dan pritroga z največjo Alpinino torbetino, in jo vprašam zakaj rabi tok velko torbo?
– ja, ker ma notri: rezervno majico, deodorant, zobno ščetko in pasto, pollitersko vodo, intimne robce, navadne robce, čistilne/vlažilne robce, kozmetično torbico (ki je btw tok velka kot moja navadna torbica za vsak dan), puščico s tremi kuliji, notes, polnilec za mobitel, slušalke, denarnico, kremo za roke, deodorant v spreju, krtačo za lase, .. Toliko se spomnim.

Resno?!! Jaz imam v svoji torbici; ključe, labelo, službeno izkaznico, mini denarnico, mobitel, robčke (navadne), tisto mini razkužilce (to zdaj v teh časih, prej ne), slušalke (brezžične in so itak pospravljene v tisti škatlici kot od tamponov), cigarete in fajrcajg. Torbica je velikosti take, kot jo navadno vidim le zvečer (recimo da je velika za mali šolski zvezek)…

Skratka, VSE kar rabim. V službi imam pa v eni od svojih omaric deodorant, krtačo za lase, celo tušgel (nikol ne veš kaj se zgodi), rezervno perilo in nogavice, rezervno obutev, jaknico, kremo za roke, še eno labelo, maskaro in pa paket vlažilnih oz. čistilnih lumpi robcev pa ene 3 testerje parfuma ki ga itak uporabljam.

Ne razumem vas, zakaj vlačite dnevno tako težo s sabo? Razumem da si nosite za jest s sabo, ampak zakaj imate tako naphane torbe, sam bog ve?? Si dejansko vsakodnevno pomagate z vsem, kar nosite s sabo?
Človek se res vpraša, kako hudiča se znajdejo moški ki ne nosijo takšnih torbetin s sabo?

No, kaj vse ve nosite s sabo vsak dan?

Haha, jaz imam tudi velko torbo vedno s sabo… Če nimam vsega s sabo, imam občutek, da mi vedno nekaj manjka.

Par tamponov in par vložkov, 50 ml parfum, robčke, nakupovalne vrečke, veliko denarnico, mali dežnik, za v službo še malico, lonček 60 čigumijev, vozovnice, ključe, labelo, protibolečinske tablete, ogledalo, kulije, kakšne bonbone, včasih sem vlažilne robčke imela, elastike, špangice…

Se pa res čudim, kako nekatere pridejo brez vsega ali kar v rokah.

Velike torbe, jasno.
Notri pa denarnica, posebej etui za vozniško in prometno, zložljiv dežnik, nakupovalne torbe, kozmetična mini torbica, pisalo in telefon.
Vmes se občasno najdejo kakšne pošte, računi, papirji, ki jih periodično ven mečem.

Jaz tudi ne razumem teh zensk. Jaz imam flaso vode, denarnico, mini denarnico, kljuce, telefon in masko. To je to in vec ne rabim.

V omarici pa imam deodorant, parfum, masko, rokavice.

no, meni osebno gre pa blazno na živce teža moje lastne torbice, ne sama velikost. Notri iamm same take stvari, ki žal teže ne morejo “zmanjšati”: šop ključev (vse potrebujem, ne morem torej odvreči odvečne), denarnica z vsemi potrebnimi dokumenti (teža je, jasno, konkretna), kozm.torbica (tudi najnujnejše, z deotom vred), absolutno vedno pri roki mini vložki, telefon, robčki, vrečka zložljiva in maska. Po potrebi dodam/vzamem mini, res mini, dežnik.

In teža je enormna, kot da bi skale tovorila … 😉 … kaj naj? 😀

Torbica A4 format ,ključi,parfum 50ml,razkuzil ni robčki,labelo,protibolečinska tablete,denarnica,drobiznica,penkalo,kulica,cigareti,vžigalnik,mobitel.

Jaz pa nimam torbice, niti tiste okoli pasu, nič. Imam pa hlače z več žepi in vanje dam nekaj denarja, po navadi kovance, kake robčke in telefon, če se spomnim nanj (imam pa tistega malega, nokio še). Denarnice tudi sicer nimam, potni list imam doma v predalu, sploh nevem, kaj naj bi še vlačila s seboj. Zame ste vse ženske s torbicami čudne 🙂 🙂

ključe pa okoli vratu? …

ključe pa okoli vratu? …
[/quote]

Ključli so pa pod cvetličnim lončkom za hišo. Zakaj bi jih nosila s seboj? Hodim šeš ali s kolesom.

Ma ste smešne. Torej, ve, ki imate omaro v službi za kopalnico oz. garderobo, še čudite tistim, ki nimajo omare v službi in imajo torbe? 😂😂😂 Ko boste brez omar, potem bodo seveda na vrsti vaše mini torbice. 😁
Imam večje torbice. Notri, službeno registracijski, plastenko z vodo, šop ključev, denarnico, gsm, v mali vrečki deo rolo in kremo za roke, malo kozmetično z maskaro, šminko, gloss, 5ml škatlico s kremo.
Spodnjie gate, modrc, imam na sebi, tuš gel pa doma. Jakno imam tudi na sebi, vremenu primerno.
Če je torba večja, ni nujno, da je težka. Je pa komot. Manj možnosti, da kaj izgubiš, kot v vaših mini torbice brez službene omare. 😂😂😂

Meni znese z majhno torbico. Zakaj pa bi nosila nakupovalne vreče?

Ključli so pa pod cvetličnim lončkom za hišo. Zakaj bi jih nosila s seboj? Hodim šeš ali s kolesom.
[/quote]

….mmmm…če potrebuješ ključe samo za dom odklenit … potrebujem jih za več vrat, ne samo domačih ob povratku 🙂

….mmmm…če potrebuješ ključe samo za dom odklenit … potrebujem jih za več vrat, ne samo domačih ob povratku 🙂
[/quote]

Ja in? Zato rabiš torbico? 🙂 Jaz sem očitno bolj po “moško”. Si ne predstavljam, da bi imela torbico ali karkoli podobnega. In če bi imela (oz. ko sem imela še avto, sem jih imela) ključe s seboj, bi jih imela v enem od žepov. Big deal.

Veliko torbico, v njej:
denarnica, kljuci, mala flaska vode, zlozena nakupovalna vrecka, maska za obraz, to je to.
Umijem se in odisavim doma in je dovolj do prihoda domov. Smikam se ne, ce pa se, se doma in je dovolj do prihoda domov. Vlozkov ne potrebujem vec.

Moški pa nabutajo vse v žepe in potem hodijo po svetu ko eni cotlni……žepi štrlijo pol metra od riti, bokov, votever, da se ti bruha…….. Pa po možnosti še v kakšni prav razvlečeni trenirki ali kar je še huje, v oprijetih kavbojkah:(. Drugače pa, da ti prišepnem, ogromno moških ima torbice oz. torbe.

še ena ki okrog hodi brez torbice, vse imam v telefonu, tega pa v žepu 🙂 redko rabim kaj več, takrat pa vzamem mini torbico ali ruzak.

__________________________________________________ °°° Stay Hungry, Stay Foolish °°° [url]https://www.youtube.com/watch?v=JJ9IX4zgyLs [/url] ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Lej, če ženska potrebuje, kar pač misli pa naj nese zraven, če je njej to v redu. Jaz imam v žepu samo denarnico . Samo, ko pa vidim kolega s torbico wtf si mislim, ko bi ostalo pri temu se pa še “nareja” zraven.
Sreča, da hodim sam po opravkih in izven dometa, da uidem ljudem v zasebnost.

Kaj pa, če ne bi imela službene omarice?
Mogoče jo ta ženska nima..

tok polne torbe še na morje ne vzamem

Denarnica in ključi in včasih telefon, če ga ne pozabim doma, kar je običajno, ker nisem odvisnica od telefona. Dostikrat sem brez torbice.

Manjšo torbico, v njej še manjšo torbico in tako naprej. Kot ruske babuške. Da zmedem koklje.

ps že spet ti, trol posploševalski, ki nikoli nič ne piše, ampak ves čas piše.

Jaz imam poleg zgoraj naštetega še baterijo, šiviljski meter, švicarski nož, rezervna očala

Tisto, kar imam res vedno s sabo (telefon, denarnica, čili, maska, en vložek), gre v pasno torbico. Vse ostalo pa po potrebi v manjši ali večji ruzak. Torbam za čez ramo sem se zavoljo hrbtenice odrekla.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Miniaturno torbico, z več žepki …notri pa mobi, tanko denarnico in bleščilo za ustnice, robčki.
Ne prenesem velikih torbic in torb.
Rezervo ostalega pa hranim v avtu, ki mi je vedno na dosegu.

Pristašica velikih torbic, ne ravno poštarskih, ampak velikih.

Kaj nosim v torbici: denarnico (kjer je vse sorte notri, ena od težjih reči), notes /blok za tisto leto (kar težek, pa še razne papirje notri dodajam po potrebi), polnilec za telefon, žeton za online banko (vem, vem, je treba vse na telefon spravit, ja, bom..), kozmetična torbica z nujno kozmetično in medicinsko opremo (vložki, tamponi, tablete proti bolečinam, osvežilni intimni robčki, tablete za grlo, mini razkuževalec rok, obliži, 2 Lekadola v vrečki), posebna torbica za nujne reči (šminka, trenutni lak za nohte, ogledalce, dvojni svinčnik za nohte – na eni strani olje za obnohtno kožico, na drugi strani oster del, s katerim urediš obnohtno kožico, vazelin, kakšen prstan ali dva, včasih še kaj extra), papirnati robčki, glavnik, dvoja sončna očala (ena fina in ena frajerska), kemični svinčnik ali dva, trajnostna vrečka za nakupovanje, ključi od avta, ključi od stanovanja.
Včasih (velikokrat) še knjiga, ki jo trenutno berem.

Ja, jaz sem ena od tistih, ki tovori kot nora, ena od tistih, ki jo vedno vsak, ki prime v roko mojo torbico, vpraša: “Pa kaj tovoriš ti tukaj?! – kamenje????”

Sem že tako naveličana teh vprašanj, da rečem: Ja, kamenje.

New Report

Close