Najdi forum

Najlonke

Kakšne nosite to pomlad? Jaz nosim samo črne in temno rjave, čim tanjše max 15 den. Večinoma 8 in 12. Ne maram samostoječk ker se skozi pajkice vidi rob nogavice. A je že katera probala navdne nogavice za na pas oblečt pot pajkice brez pasa da bi jih gor držale? Ena moja sodelovka to redno prakticira in pravi da jih pajkice lepo držijo na mestu. Moram enkrat v bližnji prihodnosti probat.

Zakaj bi pod pajkicami sploh hotela samostoječke nosit? Žabe, če bi te brez zeblo, sicer pa ničesar.

Crne, temno modre, sive, 40 ali 30 den, ostale se mi takoj potrgajo. Nosim pod krili, oblekami, pod tunikami pajkice brez najlonk spodaj. Samostojece nogavice izkljucno crne, isto 40 den.

Zakaj bi pod pajkicami sploh nosila najlonke?
Včeraj sem jih res oblekla pod ene take fine 3/4 pajkice, pa sem komaj čakala, da jih slečem, ker je bilo vroče, od tadolgimi pajkami jih pa ne nosim.

Jaz jih skoz nosim. Za v službo in pa doma, tako sem se pač navadila. Hlačne nogavice oblečem vsak dan, tudi za pod trenerko, kavbojke, …. Te nogavice za na pas bi pa probala pod pajkice, samo se bojim da mi bojo dol zlezle. Moram pa jih itak najprej kupit.
Sploh si ne predstavljam da bi imela salonarje obute na golo nogo.

da se mi vidijo nabrekle žilice na nartu. Kot reliefni zemljevid. Kako zavidam tistim, ki tega grdega pojava, ko stopiš na noge (v ležečem položaju jih nimam, vsaj to hvala Bogu) nimate.

Te čisto razumem, tudi jaz jih skoz nosim. Sploh si ne znam predstavljat da bi bila brez. Je pa tudi meni ta ideja z nogavicami pod pajkicami všeč. Mora biti fajn občutek. Kje pa se sploh dobijo te nogavice za na pas?
Pri samostoječih tudi meni ni všeč čipkasti rob na vrhu ki se pol vidi na pajkicah, sploh če so bolj tanke.

Bog ve če moderatorji prepoznajo najlon fetišista na prvi pogled …

Zakaj sploh nosiš pajkice? Za telovadbo še razumem, a če si letnik 76 in jih nosiš namesto hlač, prosim vedi, da pajkice NISO hlače.

Kar se tiče nošenja najlonk ves čas – vas nič ne moti, da imate tisto umetno zadevo ves čas na vaših nogah? Sploh te tanke, ki sušijo kožo, se elektrijo, ipd? NE rabiš imeti čevljev na boso nogo, lahko si kupiš nogavice, lahko tiste čisto kratke, ki pokrijejo le del stopala, da se čevelj laže obuje, ali pa pač najlonske nogavice ali nogavičke. Da bi pa cele najlonke nosila, torej žabe, mi je pa kar preveč.

Jaz sem se pač tako navadila. Jih redno nosim od srednje šole naprej. Če jih nimam gor mi kar nekaj manjka. Kratih štunfkov in dokolenk pa ne maram.

Ne nosim kril/oblek in zato tudi ne nosim hlacnih nogavic, niti sredi zime ne.

Potemtakem si rada običajno in poslovno oblečena kot tale:

https://sl.wikipedia.org/wiki/Ljuba_Prenner

:))))) Vesel oče

Zenska je lahko v hlacah tudi taka http://sl.moda-l.info/elegantna-in-modi-hlace-za-zenske-2018-2019-let-fotografije-modni-trendi-hlace/

Kaj pa te moti pri Ljubi? To, da je zivela, kot je cutila?

Zanimivo, da veš za Ljubo Prenner …

Sj se navadis non stop nositi najlonke in zabe. Tudi sama jih non stop nosim. Ucasih pod pajkicami in teniske.

Oj Barca…….me res nikoli ne potegneš nase, ajmo rečt, enega 3/4 krila?? Nimaš nobene kile u gaderobi??

Oj Barca…….me res nikoli ne potegneš nase, ajmo rečt, enega 3/4 krila?? Nimaš nobene kile u gaderobi??
[/quote]
Imam, zgreseni nakupi, nikoli oblekla…

Danes črne mrežaste.

Načeloma ne nosim najlonk. Pod hlače nikoli. Če se pa slučajno spravim v krilo, pa že najdem kakšne (debelina in barva odvisni od priložnosti in letnega časa)

danes bodo mrezaste kozne

Danes, temno rjave mrežaste.

A ti sploh kam greš brez štunfov?
Sicer jih jaz tudi nosim, samo tolk obsedena pa nisem z njimi.

Včeraj sem probala navadne nogavice pod pajkice. Super. Popolnoma nič niso napete in pa pajkice jih čisto lepo gor držijo tako da ni bojazni da bi dol zlezle. Zgornjega roba se pa tudi nič ne vidi. Taši76 hvala za super idejo.

No fajn. Kolk pa zlezejo dol? Ali se na gležnju kaj nagubajo? S katerimi nogavicami pa si to probala?

Taši76, nisi ti bila nekoč na Diva.si kot NatasaL in potem Tasi76 in bila kit ki se je predstavljala za elegantno zensko? S cim smo spet zasluzili tvoje napeljevanje

New Report

Close