Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style kje ugodne prehodne jaknice in plaščki večjih številk

kje ugodne prehodne jaknice in plaščki večjih številk

Kje lep prehoden tanjši plašč večjih številk (XL) do 40 evrov?

Nekaj takega:
[img]http://shrani.si/f/1d/Zr/1KbTC1LP/jakna.jpg[/img]

Sedaj imajo v Lidlu ugodne za 20 €, a mi nekako ne paše model. Pa vsi so na hrbtu preširoki? Oz. je malo lufta na hrbtu?

Punt Roma v Emporiumu v Lj.

Punt Roma v Emporiumu v Lj.
[/quote]

Ja, v Emporiumu se res najde do 40 evrov :-))))

Jaknice in plaščki večjih številk …………..

Takoj po oddaji teme, sem se spomnila, da se bo nekdo spotaknil ob to :)) Jaknice in plaščki zato, ker iščem TANJŠE, ne debele zimske. Za trenutne temperature.

Obredi Mano, NKD, Kik, tržnico, pa na spletu Bonprix, H&M, C&A…….

Tudi meni so se usta raztegnila, ko sem tole prebrala:))

Takoj po oddaji teme, sem se spomnila, da se bo nekdo spotaknil ob to :)) Jaknice in plaščki zato, ker iščem TANJŠE, ne debele zimske. Za trenutne temperature.
[/quote]

Pa to še vedno ni jaknica in tudi ne plašček, no. To nosijo pupe tam dve, tri leta stare, ženske nosimo pa jakne in plašče.

[/quote]

Vsi dobro razumemo, kaj pomeni tanka jakna in prehodni plašč.

jaoooo, v kaj se te babure vtaknejo😁👊

Jaz sem mislila, da rabi za hčerko, ki je pač malo večja 😂😂

Tole abotno spakovanje xxxl matron, ki bi na svoje šlauhe navesile jaknice in plaščke, me spominja na čeveljce št 43.

Ha ha..je mož nabavil eno kar veliko rezalko ..ala “cirkular” pa mi nekaj razlaga ves navsušen, jaz pa nehote :” a to un strojček” 🤣🤣🤣..kaj je zameril..to je stroj, mašina, ne pa strojček.
Očitno imamo ženske nagnjenje k pomanjševanju, moški pa poveličevanju

V pogovorni slovenščini se veliko uporabljajo pomanjševalnice: npr.: A prideš na kavico…., veliko več, kot v drugih jezikih. Nekdo mi je nekoč rekel, da govorimo kot otroci.

Next je zakon, sigurno najdeš kaj.

Poskusi v kakšni trgovinici s cunjicami.
Trol.

Res je… nevezano na velikosti, uporabljamo splošno ogromno pomanjševalnic… danes je sonček… špangica za lase, čeprav je tista velika… uhančki ne glede na velikost… pa v “mojem” butik mi tudi vedno reče Imamo nove bluzice, majčke, …nogavičke smo dobili. Pa čeprav so velikosti za odrasle… Pa tud naj bo bolj prijazno izpadlo… Imate kuponček? namesto kupon

In ko nabaviš srajčk, hlačk, majčk, bluzic, za 300 ali več ojrov dobiš računček in ti komaj ostane, da greš še na tortico in kavico v en lokalček.

… ne zvenita ravno najbolj, vse ostalo OK. In ljudje dejansko tako govorijo. Jaz ne vidim v tem nič slabega, lepše se sliši Kupila sem si nov plašček, kot plašč. SIcer pa vsak po svoje, važno, da se razumemo.

New Report

Close