Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style dober balzam za suhe, barvane in poškodovane lase?

dober balzam za suhe, barvane in poškodovane lase?

Imam daljše barvane, suhe in poškodovane lase. Balzamov za po umivanju las pa kot listja in trave…smotano mi je kupit kar enega saj niso tako poceni.
Do zdaj sem uporabljala enega v zaleni škatlici od Fruchtisa ki je bil tko tko. Zdaj mi ga je zmanjkalo…kakšnega bi priporočale?

za začetek nabavi FITOVAL, da malo okrepiš lase.Cena ta večje emb. je okol 3.5 eur.Kupiš tudi v Sparu, DM….meni se je stanje bistveno izboljšalo.Vsak regenerator s parfumi lasišče le še bolj razdraži in uniči.

Naravna sredstva: mandljevo, ricinusovo ali olivno olje (kupiš v lekarni), da povrne lasem maščobo.

tudi jaz iščem kakšen učinkovit balzam, ker imam tako obupne lase, da jih po umivanju komaj razčešem – pa čeprav uporabim balzam

Zakaj je pa do tega prišlo? Si jih sama barvaš?

Se mi zdi da mi tale olja ne bodo pomagala (ali se pa motim?), saj imam lase res boge…
Sem pa slišala da ima linija BC (bonacure Schwarzkopf) zelooo dobre izdelke v te namene, a ne vem kje se jih da kupiti?! Pa tudi izkušenj nimam ali so res tako dobri..??

Priporočam Joico. Kupiš ga pa v frizerskem salonu.

Jaz imam neko olje za uničene lase od Loreala, ampak iz salona ( ni v prosti prodaji v trgovinah). meni je super in mi ful pomaga.

huhu
ja, sama si jih barvam…v NOBENEM primeru si ne morem privoščiti 50€ na masec za barvanje. Res ne. Je le še opcija da si jih ne barvam…

Meni je frizerka priporočila za hči, ki ima pobarvane lase in so se ji zelo cepile ( jih je sedaj skrajšala, naj uporablja Niveo šampo 8 prav si prebrala šampon ) v svetlo modrem pakiranju in ima roza pokrovček. Hči, ki ima sicer daljše lase, od takrat napprej enostavno ne potrebuje več regeneratorja ker se že po samem umivanju lase lepo razčešejo ( mislim, da je šampon namenjen prav lažjemu razčesavanju las). Kupila pa sem ga v Tušu. Cena običajna.
Nam je torej pomagalo, naj tudi tebi.

Marjana

Priporočam škarje.

Vzemi si čas in si pred vsakim umivanjem lase po celi dolžini namaži z olivnim, risinusovim… oljem, pokrij s folijo in pusti na laseh kakšni 2 uri. Ta čas pojdi na mon in vse prečekiraj, nato pa si lase umij s šamponom, namesto balzama pa uporabljaj masko za lase, ker je močnejša.
Ni ti je treba pustiti na laseh 5 min., jo lahko takoj spereš. srečno in lp
Sasonka

Hvala!
Sasonka, katero masko bi mi pa priporočala?

Res ne vem, zakaj se toliko prisega na kemijo …? Tako delam jaz, samo se mi dala vsega pisat.

Samo fitoval šampona ne kupuj! Se ne peni, ne opere, po 1 dnevi so mastni, ne moreš razčesat, grozno, škoda dnarja!
Priporočam Fidival kapsule.

Balzam je dober Gliss rumen, pa tudi ta šampon.

Jaz nimam barvanih, imam pa suhe.
Enkrat je ena filmska diva rekla, da vedno uporablja drug sampon in jaz se tega drzim. Vsakic kupim drugo znamko namenjeno suhim lasem. Ce predolgo uporabljam enega, lasje postanejo se bolj suhi, mrtvi.
Uporabljam pa tudi specialne maske in ampule.

Ni pomembno biti popoln, pomembno je biti popolnoma to kar si.

Imam zelo dolge blond lase, že leta in leta barvani, a jih vzdržujem tako, da si pred vsakim pranjem (1-2xtedensko, nič več) zvečer pred spanjem namažem z olivnim oljem po celi dolžini, predvsem konce. Pustim skoz noč, drugo jutro razčešem in umijem z Gliss Kur šamponom in balsamom. Se lepo česajo, so mehki in se svetijo. Olivno olje je za moje pojme zakon, tako za lase, kot kožo.

Definivno Fitoval šampon – jaz ga uporabljam zdaj dobri dve leti, parkrat na leto (še posebej po dopustu na morju) naredim kako masko.

Lase imam do pasu, včasih dam gor tudi kako barvno kremo (ki se po cca 15 pranjih popolnoma izpere), pa se mi lasje pretirano ne cepijo, pa tudi razčešem se brez problema, tudi po samem šamponu.

Včasih uporabim Nivein balzam za ravnanje las (ne uporabljam likalnika), je OK, po enakem za kodranje las pa sem si po par urah šla lase ponovno umivat, ker mi jih je čisto zlepilo:(

Priporočam Schauma rdeč šampon in balzam za barvane lase. Meni je super.

Sem imela enak problem kot ti. Po nasvetu frizerke sem začela uporabljat masko in balzam od KEUNE-ja. SUPER!!! Res je malo dražji vendar se splača. Lasje so kot zlat slap sedaj. Se svetijo izgledajo zdravi. Pa še vosek za špičke od KEUNE-ja.
Kupila sem v Millerju. Dala cca 70 eur za vse skupaj. Vendar imaš potem za zelo dolgo.

Jaz imam Elseve-ta roza(šampon in balzam). Na mokre lase si nanesem kremo od Avona, posušim in na konice dam še serum od Avona.

To tudi jaz pocnem, pa namesto olivnega uporabim tudi olje za bejbije, lepse disi.

Ni pomembno biti popoln, pomembno je biti popolnoma to kar si.

To tudi jaz pocnem, pa namesto olivnega uporabim tudi olje za bejbije, lepse disi.[/quote]

Ej vidiš, super ideja. Bom stestirala:))

Najboljše do sedaj, kar sem uporabila je Gliss oil nutritive balsam za dolge lase. Zares sem bila presenečena ko sem si prvič oprala lase. Zelo priporočam! Je v rumeni embalaži. Poskusila bom še od te iste firme tistega roza iz divjih vrtnic, je po mojem še boljši. Tudi cena je zelo solidna za tak rezultat, lasje so lepo gladki, se svetijo, ni več scepljenih konic.

New Report

Close