Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Samostoječe nogavice

Samostoječe nogavice

Katere so res kvalitetne, da ne lezejo dol po nogi, katero velikost naj izberem, kakšne barve nosite,…….
Bi jih probala, pa kar nekako nimam poguma.

da nimaš poguma?

A si tajnica kakega direktorja in te je strah, da bi se potem nagnila in bi te videl od zadaj?

Nobene ne lezejo dol, ker imajo v glavnem vse silikonsko obrobo. Tiste redke ki je nimajo, imajo pas za nogavice.

Suspender belt 😉 Problem rešen pa še hot je.

"Sometimes you will never know the value of the moment until it becomes a memory."

A to tudi obstaja? Sezuješ nogavice in stojijo pokonci?

Pred mnogimi leti sem si jih kupila, mislim pa, da sem jih imela samo parkrat. Na eni nogi mi je nogavica stalno padala dol, tako da me je razjezilo in sem vse skupaj zabrisala stran.
Nikoli več jih ne kupim! Če je vroče in toplo, je neumno imeti nogavice, če je bolj hladno, pa je itak treba dati hlačne nogavice ali dolge hlače. Najbolj sem srečna, ko ni treba nogavic!

Probaj samostojece nogavice, cez pa svetlece pajkice… prava kombinacija

Probaj samostojece nogavice, cez pa svetlece pajkice… prava kombinacija

Hehe. Daj, kje kupuješ te svetleče pajkice, ki jih skoz omenjaš? 😊

"Sometimes you will never know the value of the moment until it becomes a memory."

Ko so nove silikon čisto lepo drži nogavico gor, števika sploh ni nevem kako pomembna. Bolje, da si kupiš številko večje. Če daš čez pajkice pa sploh ni bojazni, da bi ti dol zlezle. Enkrat je ena pisala, da nosi navadne, klasične nogavice brez silikona pod pajkicami. Barve pa klasične, rjave in črne, za kaj več pa rdeče ali pa bele.

Če jih daš pod pajkice se na stegnu vidi rob od čipke in silikona. Tako da pod hlače ali pa pod kiklo. Je pa res, ko so nove, fino gor stojijo, ko so pa parkrat oprane pa znajo dol lest. Pa tudi bolj ko so napete bolj dolj lezejo. Zato bolje kupiti številko ali dve večje, da niso toliko napete in se posledično tudi manj krčijo.

Calzedonia vecinoma, vcasih tudi v Gradcu v Kasterju. Ce pa so bolj sportne pa v sportnih trgovinah

Meni pa je eavno to hot da se na stegnu rob vidi, da moski zaardijo in pstanejo brez besed zraven…

[img]https://kulwear.com/wp-content/uploads/2019/05/samostojece-nogavice-sandrine-20-den.jpg[/img]

Sexyyy

Pa še jagenjčki obmolknejo.

Živijo Bronija!
Poskusi samostoječe nogavice Conte Elegant https://conte-shop.si/collections/samostojece-nogavice
Ne bodo lezle dol po nogi, ker imajo dvojni silikon.
Prav tako podarjamo ti 10% popust – koda INSTA10

Nasvet: nikdar ne uporabljaj mastnih krem – da bi silikon bolje deloval

Velikost in kvaliteta sta še kako pomembni. In če imaš malček špehca na bedrcih, ga bo silikon lepo pritisnil, da bo zgoraj viden tisti jk rob. Samostoječke niso za vsako postavo, niti za vsak karakter…

in taka naj pleše streaptease pred tipom, ki ga hoče zrajcat dodatno? Saj se hecaš, a ne?

Samostoječke samo pod kiklo, hlače, natrgane kavbojke. Nikoli pod pajkice, se ful vidi tisti zgornji rob skozi, sploh če so pajkice bolj tanke. Enako velja za dokolenke kjer se tista gumica na vrhu vidi kako stisne meča. Če že moram pod pajkice oblečt najlonke, oblečem hlačne nogavice, če pa dokolenke, pa jih gor potegnem samo toliko da jih skrijem pod rob pajkic.

In pol imaš vse dokolenke na gležnnu in peti. lol.

Meni ni jasno iz kakšnega razloga bi samostoječke oblekla pod hlače ali še bolj nerazumljivo – pajkice?

Imam zelo tanke kožne barve poleti za prireditve kjer po protokolu ne moreš biti brez nogavic, vroče je pa ko pes.

Kaj pomeni lol na koncu stavka?

In pol imaš vse dokolenke na gležnnu in peti. lol.
[/quote]

Ja, točno tako kot si napisala. Če ne moti mene, verjetno tudi tebe ne.

Katere pa kupuješ zelo tanke?
Jaz jih tudi moram imet poleti oblečene zaradi službe.

New Report

Close