težave s trepalnicami
Hej hoj 🙂
Ta občutek pa poznam. Lani si se mi trepalnice isto začele lomiti in celo odpadati. Kupila sem na tisoče krem in tabletov, ki naj bi olajšale moj problem, ampak ni nič pomagalo. Moja sošolka mi je za rojstni dan kupila serum za rast trepalnic od Luxfactorja, ki je kazal učinkovite rezultate že v nekaj tednih. Ti svetujem, da sprobaš, ker men je ful super zadeva 🙂
A z podaljševanjem ali pa umetnimi trepalnicami si že poskusila? Jst sem uporabljala umetne trepalnice celo srednjo šolo pa je kar šlo tako da če se ti da prej zbujati pa se ubadati z umetnimi trepalnicami ti to priporočam, če pa hočeš hitro rešitev potem pa lux factor serum za trepalnice in obrvi. Jst sem si ga kupila najprej za obrvi ker sem naravno zelo svetlo blond ampak za trepalnice deluje enako super
Jaa jaz sem isto uporabljala umetne trepalnice dokler se mi je še dalo zgodaj ustajati za makeup. Lux-Factor je pa res od boga poslan za trepalnice – jaz ne uporabljam več maskare ne nič. Zjutraj se samo stuširam, oblečem, umijem zobe pa grem od doma
[/quote]
smo popolnoma na istem haha jaz sem naravna blondinka in imam super svetle trepalnice in obrvi tako da sem se vedno ličila preden sem šla iz hiše.. po luxf serumu pa ne nosim niti ličil več lar mi prihrani TOLIKO časa. Zjutraj dlje spati je res neprecenljivo haha
smo popolnoma na istem haha jaz sem naravna blondinka in imam super svetle trepalnice in obrvi tako da sem se vedno ličila preden sem šla iz hiše.. po luxf serumu pa ne nosim niti ličil več lar mi prihrani TOLIKO časa. Zjutraj dlje spati je res neprecenljivo haha
[/quote]
Tvoj komentar moram pokazati svoji sodelavki! Ona je isto blondinka s svetlimi trepalnicami in obrvmi pa mi ni verjela da lahko tudi njej lf serum pomaga. Jaz na srečo nimam tega problema in sem hotela imeti samo bolj goste trepke in obrvi, ampak probavam sodelavko prepričati že od božiča
[/quote]
evo se javljam nazaj, da mi je uspelo prepričati sodelavko! smo skupaj oddale naročilo danes
[/quote]
Se strinjam, js tudi ne nosim več ličil, ker edina dva problema ki sm jih imela so ble trepalnice in obrvi. NIKOLI več ne dam maskare na trepalnice, ker se sploh nisem zavedala kakšno škodo povzročajo.