Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style GUBE NA OBRAZU – POMOČ

GUBE NA OBRAZU – POMOČ

Pozdravljene!
Imam manjšo težavo in bi prosila za nasvete 🙂
Sem 33 let stara in sem opazila, da se mi okoli ust in na čelu tvorijo gube. Kupila sem več anti-aging krem, ki mi niso pomagale. Zanima me, če obstaja kakšen način odstranjevanja gub, ki je dosegljiv po dostopni ceni.

Hvala lepa in Lp.

Zdravo!

Jaz bi ti kar svetovala 4D kremo od LUKSFAKTORJA. Tudi jaz sem dala skozi veliko krem in pa tudi nešteto naravnih načinov za brisanje gubic. Pri 4D kremi so rezultati bili vidni že v nekaj tednih. Ti jo priporočam, ker mi je spremenila življenje in priporočam vsem, ki se želijo znebiti gubic na obrazu.
Lp

ma kakšne kreme.pamagajo le polnila in botoks.pa še to ne povsod.

Jaz tudi prisegam samo na luxfactor in dober kremni piling, katerega uporabim enkrat do dvakrat na teden. Poleg tega pa redno čiščenje ličil pred spanjem, poleti pa samo uporaba kakšne BB ali CC kreme da si s poltjo ne uničiš kože

Jaz tudi prisegam samo na luxfactor in dober kremni piling, katerega uporabim enkrat do dvakrat na teden. Poleg tega pa redno čiščenje ličil pred spanjem, poleti pa samo uporaba kakšne BB ali CC kreme da si s poltjo ne uničiš kože
[/quote]

Ja, njihova krema je res božanska za spopadanje z gubami! 🥰 Jaz zraven uporabljam še tonik od The Ordinary in nimam nikoli težav s kožo.

Ja, njihova krema je res božanska za spopadanje z gubami! 🥰 Jaz zraven uporabljam še tonik od The Ordinary in nimam nikoli težav s kožo.
[/quote]

Ker so se mi bolj izrazito začele pojavljati gube mislim, da tudi jaz potrebujem tole kremico. 🙃 najboljše, da si jo kar naročim in vidim, če bo tudi meni koristila

New Report

Close