Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Zbledeli tatuji

Zbledeli tatuji

Hellou 🙂

Bom kratka in jedrnata… štirje od šestih tatujčkov so mi začeli bledeti in me zanima če ima kdo izkušnje s kakšnimi kremami ali serumi za oživeti tatuje? Ali je bolš da grem nazaj popravit tatuje v studio?

Čist odvisno je, koliko so ti zbledeli tattoo-ji. Če se jih absolutno ne vidi več in so samo še packe iz katerih ni vidno kaj predstavljajo, ti predlagam, da se oglasiš pri osebi ki ti je delala tattoo in se posvetuješ z njim/njo. Če pa tattoo-ji samo malo bledijo, ti pa predlagam kremo za tattoo-je od Lux Factorja. Še posebej če imaš črno-bele tattoo-je.

Čist odvisno je, koliko so ti zbledeli tattoo-ji. Če se jih absolutno ne vidi več in so samo še packe iz katerih ni vidno kaj predstavljajo, ti predlagam, da se oglasiš pri osebi ki ti je delala tattoo in se posvetuješ z njim/njo. Če pa tattoo-ji samo malo bledijo, ti pa predlagam kremo za tattoo-je od Lux Factorja. Še posebej če imaš črno-bele tattoo-je.
[/quote]

Ja usi so črnobeli pa samo en je ratal packa. Bom se naročila za posvet med tem ko čakam kremico. Hvala 🙂

[/quote]

dober nasvet si ji dal..jst sem sicer uporabljala lf kremo samo na barvnih tatujih ker črnobelih nimam ampak mi je zelo pomagala

[/quote]

Hvala za nasvet! 🙂 Sem si jo naročila in ne obžalujem nakupa. Mi je pa zelo prav prišla zaščita proti soncu zdaj ko so bili tako vroči dnevi plus kožo imam lepo gladko. Tako da priporočam!

Hvala za nasvet! 🙂 Sem si jo naročila in ne obžalujem nakupa. Mi je pa zelo prav prišla zaščita proti soncu zdaj ko so bili tako vroči dnevi plus kožo imam lepo gladko. Tako da priporočam!
[/quote]

Mene je tudi zaščita proti soncu prepričala, da sem kupila Nano Shock kremo. Prej sem vedno mazala tiste masne kreme po tatuju in sem jo imela po vseh oblačilih

Glede na to, koliko sem bila skeptična, glede te kreme sem pozitivno presenečena. Mislila sem, da je to nek lari fari, ki ga promovirajo slavneži, ampak moram rečt, da ni odveč .

Ja, res ni larifari 😀 Meni je Nano Shock kremo predlagal mož, ko sem šla po prvi tattoo in ga sedaj vsem predlagam tudi jst haha

Ja, res ni larifari 😀 Meni je Nano Shock kremo predlagal mož, ko sem šla po prvi tattoo in ga sedaj vsem predlagam tudi jst haha
[/quote]

Po prvi tatu sm šla ravno en teden nazaj. Lahko Nano Shock uporabljam že sedaj ali moram počakati da se čisto zaceli tatu? Ga mislim že zdaj naročiti ampak ne vem če morem z uporabo čakati

Po prvi tatu sm šla ravno en teden nazaj. Lahko Nano Shock uporabljam že sedaj ali moram počakati da se čisto zaceli tatu? Ga mislim že zdaj naročiti ampak ne vem če morem z uporabo čakati
[/quote]

Sem jo vseeno naročila in lahko potrdim, da lahko kremo uporabljaš tudi, ko tatu še celi.

New Report

Close