Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style KJE kupiti kremico Just

KJE kupiti kremico Just

Pozdravljeni,zanima kje bi lahko kupila
kremo materina dušica od JUST,ne da bi imela predstavitev na domu.Hvala!

Pozdravljena, naročite lahko pri meni, če še potrebujete.

In še katalog: http://www.naturaljust.si/katalog.asp
Potrebuje kdo kakšno razlago?

don_a
tudi jaz gledam, da bi naročila par izdelkov brez predstavitve, če je to še mogoče. Kako vas kontaktiram?

Mene moti, da v Justovem katalogu nikoli ni cenika, saj bi rada kaj naročila, pa mi je nerodno svetovalko spraševati po ceni. Zakaj Just ne objavi cenika in je to takšna skrivnost? Ali je to zaradi provizije, ki jo pobere svetovalka?

Živijo.

Sem Just svetovalka. Če imate kakšno vprašanje me lahko kontaktirate na [email protected]. Po e-mailu vam lahko pošljem celoten cenik Just izdelkov. Naročene izdelke vam lahko pošljem po pošti (brezplačna poštnina) ali pa vam jih osebno dostavim, če ste v moji okolici. Po želji se lahko dogovorimo tudi za predstavitev, kjer vsi prisotni dobijo darilce, gospodinja pa dobi večje darilo skladno s celotno prodajo.

Lp

Živijo.

Sem Just svetovalka. Če imate kakšno vprašanje me lahko kontaktirate na [email protected]. Po e-mailu vam lahko pošljem celoten cenik Just izdelkov. Naročene izdelke vam lahko pošljem po pošti (brezplačna poštnina) ali pa vam jih osebno dostavim, če ste v moji okolici. Po želji se lahko dogovorimo tudi za predstavitev, kjer vsi prisotni dobijo darilce, gospodinja pa dobi večje darilo skladno s celotno prodajo.

Lp

Živijo.

Lp

New Report

Close