Laserski odstranjevalci dlačic – vaše izkušnje
Živjo vsem,
zanima me, če ima katera doma laserski odstranjevalec dlačic? Če ga imate, bi vas prosila, da z mano delite vaše mnenje in izkušnje. Razmišljam, da bi si ga kupila, vendar pa sem malo skeptična, če res deluje, tako kot pravijo. Sploh ker so tudi pravi finančni zalogaj.
Sama imam namreč zelo občutljivo in suho kožo in mi britvice, depilacijske kreme in epilatorji puščajo rdeče pikice po celih nogah. Ali laserski odstranjevalci tudi razdražijo kožo na takšen način?
Hvala za pomoč
Jaz ga kupim takoj ko rodim. Med nosečnostjo se ga ne sme uporabljat.
ribnmj6, lahko poveš kaj se ti zdi najbolj pomembno pri nakupu?
[/quote]
Meni se zdi pomembno to, da ti ni treba porabiti cel kup časa za depilacijo, ampk lahko lepo vlečeš po koži kot britvico. Pa da ni treba menjat žarnic, da so take, ki dolgo delujejo. Pa da samodejno zazna tip kože.
Jaz imam tega in je kul.
https://www.mimovrste.com/osebna-nega/braun-ipl-odstranjevalnik-dlak-silk-expert-bd-5009-silk-epil-eksfoliacija?gclid=Cj0KCQjw5J_mBRDVARIsAGqGLZBq-TDem_WHFioZUx2NWrqy_IIjQk5zhviidc5uRvAv6jhDnR68PngaAgr2EALw_wcB
No, meni je vseeno kaj je, samo da se rešim britja, ker imam skoz vneto kožo.
Tile domači so par sto eur, tretmaji v dermatoloških centrih pa so par sto eur na en obisk – občutna razlika.
Jaz želim namreč cele noge in brazil bikini.
In če domači strojčki za 300 ali 500 eur delujejo, mi na par mesecev ni težko naredit tega.
Dat 3 tisoč ali 5 tisoč je pa že neka cifra. Pa baje prav tako ni trajno …
Tudi jaz imam philipsovo lumeo, uporabila sem jo do zdaj 3x in moram reči da sem zaenkrat super navdušena!! 🙂 Sem pred cca 10 leti šla na pravi laserski tretma, pa je bilo izboljšanje približno 5% manj dlak, slabo… Zdaj pa že po dobrem mesecu opažam občutno manj dlak, rastejo počasneje, so tanjše. Za celotne noge, bikini, pazduho in roke porabim eno uro in pol, pa pred tem še pol ure britja, tako da to moraš vzeti v zakup. Najboljši nakup tega leta definitivno.
Aja, imam pa zelo bledo polt in zelo temne dlake, to je pomemben faktor.
jaz sem imela prej IPL philips lumea (crknil, stvarna napkaa, dobila denar nazaj), nato sem kupila remington (na kabel).
zelo zadovoljna z učinki. Dlake mi skoraj ne rastejo več, po nogah je šlo hitreje kot pod pazduho in bikini predel. Pa nisem ravno vztrajna. na IPL se spomnim okoli marca, aprila, ga uporabjam do junija, julij morje, nato pozabim nanj. in spomladi se spet ponovi …
pa dlake celo zime ne zrastejo.. po parih letih se se res skoraj znebla dlak, kaj bi se zgodilo, če ne bi spomladi spet začela s postopkom …