Irena Vrčkovnik – grozaaa
Včeraj v oddaji Slo pozdrav. Ko je pela nekaj v duetu… vsa čast tipu, da se upa družit z njo.
Kakšna grozljiva faca. Ta ima pa še bolj cenenega kirurga in Mišike.
Ji je pustil na zategnjeni faci ene male oči, pri straneh dvignjene do lasišča. Kakšen strašljiv pogled!
Neverjetne so res te dame in zmečejo par taužent za grotesken ksiht. Povešene joške, roke k starka Matilda, slamnati lasje…..ksiht pa k maska.
Kok časa rabijo, da se zjutraj nafloskajo, da so za med ljudi?
2, 3 ure?
Jaz nikomur ne želim nič slabga. Tudi ne vem, kaj bi slabega komu naredila, hotela.
Povem samo kar mislim. Prav padla mi je Irena v oči, kako je iznakažena.
In če že ponižujemo Mišo…. pa joškate umetne manekenke, pa dajmo še kakšno, ane?
Ko mi bo kdo vrgel v ksiht, da sem namerno škodovala, pa utihnem. 🙂
Na Ireni ne vidim nobenih popravkov plastične krg.
Tudi poje brez napak in s starim žarom, odličnim glasom.
Sploh se je po alkoholu zelo dobro pobrala. Tisti njeni mulčki, ki jih uči, dobro pojejo. Otroci vedno dajejo dobro in mladostno energijo.
Sicer ima pa šele petdeset, avgusta bo leto več.
V teh letih je pa večina žensk še precej mladostnih.
Irena je v svojih časih imela celo jugo na kolenih. Nimam pojma, kdo jo je takrat tako zatolkel, me pa veseli, da je še med nami. Irena, drži se!
Nisem gledal te oddaje, zato prosim slikico, da vidim, če je vredna kritike.
Spomnim se jo iz časov, ko je bila že naravna, nepobarvana (tja nekje do leta 1996) in je bila res luštkana. Prava Korošica, vsaj po izvoru priimka.
Krasen video z njo v Avstraliji na turneji skupaj s Štajerskih sedem.
https://www.youtube.com/watch?v=ZIl4dfFvIIE
Kaj pa je bilo z alkoholom, to pa nič ne vem. Ne deluje mi neka pijanka kot recimo Voduškova ali pa Partljič, Velov, Gyerkeš, Mišić ipd.
Vesel oče, še ceni Ireno Vrčkovnik in se jo spominja kot prav tako luštno Tino Maze. Zakaj so Korošice tako lepe?
Tukaj v luštni koroški noši (za razliko od naše, gorenske imajo tam kiklce nad koleni. Prosim kakšno etnologinjo, da mi napiše, kako je do te razlike prišlo!
Alko se ji je pač zgodil. Danes je to AD in AP plus pomirjevala.
Kaže, da je z novim partnerjem tudi to presegla. Saj se z motorjem ne more fijakati na alkotu,
V javnosti je ni, ker sta ves čas na barki, pa z glasbo se oba ukvarjata profi.
Mislim, da nima nobenega obraznega popravka, pijača ji je pač ostala, kot spomin, ostalo pa kamera in mejkap.
Drugače pa, zame je bila najboljša.
Kje si pa pobral, da je narodna noša Korošic s kratko čikvo?
Naša prababi je taprava Koroša, bi te za uha, pubec!
Jh je pa rada meva!
https://www.youtube.com/watch?v=I8vN9aT6qGM
Ni je treba hejtat.
Saj se. Imam deset let več kot ona, stara zgleda pa enako. Torej se hitro stara, se je.
Je to povedat kakšen problem?
Meni je še vedno fejst baba, v pozitivnem smislu. Vedno bila.
Pijača ji pač ni prizanesla. Nam pa ne kaj drugega.
Ji pa ploskam, ker ji ni več vdana.
Estradniki so nam za vzor ali nam pa niso. To je pač teža biti slaven. Ona je bila še kako. Niti misliti ne moreš.
Jedna blagne je bila siva miš proti njej, pa je Irena mlajša. Helena je bila v cvetu mafije, očkota zidarja. Brez njega je nikdar ne bi bilo. In homičev, ki jih je furala na rtv in okoli, j7h imela pod okriljem, z njimi živela. Zato ima še danes privilegije. Mafija to ceni.
Nisem brala vseh komentarjev, prvi so me nasmejali in sem šla pogledat za nazaj.
Hja, prva asociacija ob pogledu na Ireno je pa bila – Helena Blagne! Saj ji je čist podobna! Joj joj, pa tko luštne punce …. Ni mi jasno, zakaj se morajo “popravljat”. Ja, pevca so pozabili v solariju, un klarinetist je pa itak 😂
Kje si pa pobral, da je narodna noša Korošic s kratko čikvo?
Naša prababi je taprava Koroša, bi te za uha, pubec!
Jh je pa rada meva!
Pri tej izjavi sem pisal o Korošicah na S. strani karavank in kar sem izjavil, drži 100 %.
Morda pa je na Slovenskem Koroškem drugače.
A ne rečete tam kikli janka?
Vesel oče
Za katero leto “narodnih noš” si mislil? Za leta atomik harmonik s Špelcama?
Hahahaha
Naše babice so nosile dirdnle, za doma, pa žido za ven. Tako, do tal, ne pa mal čez rit.
Saj za une čez Karavanke govorim, včasih ni blo meja, so vsi naši, čeprav se danes delajo, da njihova mama ni imela pojma o slovenščini. Pa pred Hitlerjem drugega sploh govorili niso.
Politika pač.
No, tile so zapriseženi Slovenci. Huj, kot mi na tej strani.
Ni janka s Poljan? Kikla je kikla. Čikva.