Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Dobila je kar si je zasluzila.

Dobila je kar si je zasluzila.

Bo ze drzalo ce ona tako pravi.

Smo že premleli tole in za moje pojme ni vredno, da se parlamentira o izjavah te zblojenke.

Starosvetni nazori iz prejšnjega stoletja.Očitno ni več zmožna zdravega mišljenja.

Starosvetni nazori iz prejšnjega stoletja.Očitno ni več zmožna zdravega mišljenja.
[/quote]

Ta baba je NORA, ZDAJ TO LAPA ZA POLITIČNE TOCKE. MISLI, da BO PREDSEDNICA Slovenije, BO KURAC.

SRAMOTA NAZADNJASKE PRIMITIVNE SLOVENIJE

Replika ne more, da ne bi komentirala in pametovala s svojimi enovrstičnimi umotvori. Očitno tableti ne pomagajo. Potrebna bo hospitalizacija.

Ta baba je NORA, ZDAJ TO LAPA ZA POLITIČNE TOCKE. MISLI, da BO PREDSEDNICA Slovenije, BO ******.

SRAMOTA NAZADNJASKE PRIMITIVNE SLOVENIJE
[/quote]

Največ psihopatov je na položajih, svinje.

Ti pa vzemi v roke osnovnošolske učbenike in se nauči slovnico!

Veš, ena tableta, dve tableti, tri tablete, štiri tablete, pet tablet in tako naprej.

Angelca Likovič, volili te bomo v naslednjem mandatu!

Volili jo bodo izključno psihopati.

rajši se drek pišem, ko pa toto psihopatko nazadnjaško volim!

kaj vse ne gazi po Sloveniji!?!

Se pa govori, da je bila ona tudi v mlajših letih tozadevno zelo poskočna. Me zanima kolikokrat jih je zasluženo dobila.

V mlajših letih je bila za nazgat pa se za sklofutat občasno.

Za take izjave bi bile potrebne tudi kakšne uradne sankcije, ker gre za javno opravičevanje in podpiranje nasilja.

Gre tudi za svobodo govora.

Kako pa veste, da niso bili osamljeni pripadniki DAESH, ki so frustrirani, ker nimajo več JAZIDINJ?
Assad je bil zanje vsaj zanimiv in zabaven, Plenković, Kolinda, Borut in Šarec pa so zanje na smrt dolgočasni.

Pripis: da se razumemo, tu ne za lažje oblike nasilja, ki ne pustijo trajnih poškodb, ampak za resne poškodbe z dolgotrajnimi posledicami in celo poskus umora. Kdorkoli javno zagovarja kaj takšnega, ima po mojem mnenju resen problem.

[/quote]
Gre za tanko mejo med posameznikovo svobodo govora ter hkrati svobodo slehernika do njegove telesne nedotakljivosti ter hkrati do tega, da družba in njeni posamezniki to telesno nedotakljivost tudi priznavajo ter spoštujejo.
Ne podpiram cenzure, ampak za vsak komentar, kjer nekdo odobrava neko nasilno dejanje, ki je s sabo prineslo trajne poškodb oziroma posledice, bi se mi pa zdela primeren ukrep neka denarna kazen.

Tudi moj zbljko bo dobil, kar si zasluži. Nežno in z ljubeznijo.
Nato bova plavala v
Jonskem morju pod zvezdami.

Bunke od monkelj bodo vseskozi glasne, ker vedo, da so same potencialne kandidatke, da bodo od koga nabutane, če že ne zaradi kurbanja, ker je večina večno samskih, pa zaradi drugega norenja, žlehnobe in zlonamernega jezika. Jp, Likovičeva iam prav in še vsaj polovica žensk.

WTF???

[/quote]

Termin -svoboda govora- je treba najprej razumet, da ga lahko uporabljaš!

WTF???
[/quote]
Česa pa ti ne razumeš? Enkrat kur-ba , vedno kur-ba, ni nobene izjeme pri tem.

In kdaj si moški zasluži s kijem po betici?

Termin -svoboda govora- je treba najprej razumet, da ga lahko uporabljaš!
[/quote]

Ja, danres je moderno z zakoni in cemnzuro utišat normalne, na dolgi rok boste pa ničvredna izrojena drhal frdamno tanko piskali. Še nikoli ni zblojenost obstala in tudi vi ne boste.

Česa pa ti ne razumeš? Enkrat kur-ba , vedno kur-ba, ni nobene izjeme pri tem.
[/quote]

Tako kot enkrat debil, vedno debil?

New Report

Close