Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Ana in Igor

Ana in Igor

Danes sem gledala Vikend paket -ponovitev, in spet sta me očarala gosta Bernarde Žarn, ki sta bila znana voditeljica Ana Tavčar in urednik Igor Pirkovič.
Meni ta dva človeka delujeta izjemno kompatibilno.
Ne čuti se razlike v letih, izjemno sproščena in dopolnjujoče sta, izredno cenita delo drug drugega in posredno se cenita kot partnerja.
Meni delujeta zelo povezujoče, razumevajoče in se mi zdi, da tudi po izgledu ni videti razlike v letih, ker je on mladostan ona pa dokaj resna za svoja leta.
Združil ju je in ju še združuje posel in seveda v nadaljevanju skupna družinska pot.
Vendar, kot so mediji objavljali, je bila njuna življenska pot dokaj trnjeva v nekem trenutku.
Izgleda, da sta vse rešila.
Kako pa sta vam delovala na TV v Vikend paketu ?

Unadva iz Delovna Akcija Ana in un glavni mojster sta si zlo simpatična.

Kot, da je Igor Pirkovič v njeni bližini nekoliko zadržan. Kot, da mu pade ego in njegova samozavest.
Kot, da je Ana Tavčar njegova šibka točka. Kot, da je omajala njegovo zaupanje in prepričanje vase.
Jaz sem tako videla to njuno srečanje na TV.

Imata dva ljubka fantka in mislim, da za vse na svetu njuna mama ne bi šla stran od njiju.
So tudi ljubka, prijetna družina.

Meni pa se zdi, da je njo ze minilo in bi oz. je ze sla, bolj ostaja zaradi otrok. On deluje bolj sproscen, ona bolj narejena in pazi, da bo izpadlo na tv, da sta ok.

Pravzaprav res nekako pašeta skupaj. Kljub veliki razliki (sorazmerno) v letih.
Nekak sta ravno prava drug za drugega.

On je veliko starejši od nje, ima odrasle otroke iz prejšnjega zakona.

Všeč mu je bilo mlado dekle, polno entuziazma.

Ona pa ambiciozna, ampak je spoznala, da je prestar zanjo.

New Report

Close