Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Da malo pokomentiram MMS in zmagovalko Tinkaro

Da malo pokomentiram MMS in zmagovalko Tinkaro

Ojla.
Kako se vam je zdela Tinkara? Se je zredila ali se samo meni zdi? Tako nekako okrogla se mi je zdela v obraz.
Tale Lorela mi je grozna. Bolje bi bila Berni z moškim.
In zakaj tole Sirkovo Lejo tiščijo povsod? A ni grozna s to barvo las? Zgleda kot ena zdelana starka.

V živo ni bilo videti , da se je Tinkara zredila. Pa tudi , če bi se to nima vpliva na njeno kvalitetno glasbo.

Pesem je dvignila Avditorij iz zaspanosti ostalih nastopajočih.
In upravičeno zmagala saj je bila daleč najboljša.

Kar se tiče napovedovalk, med oglasi kar vi na TV ne vidite sta nas kar prijetno zabavali.
Toda potrebno je priznati, da manjka moški voditelj.

Zredila se je; tudi ona se stara.

Tinkara se je konkretno zredila, Lorella pa je meni od nekdaj grozna, ne vem komu je ta ženska lepa v obraz..
Naj vodi to moški sam, ali par..brez lorelle in bernarde absolutno.

Menda je Tiknara zmagala. Meni se tudi Lorela ne zdi, sploh. Boljše bi bilo, če bi bila Berni +en dedec. Kaj Sirka je tudi bila?( Pela?

Tinkara se je konkretno zredila, Lorella pa je meni od nekdaj grozna, ne vem komu je ta ženska lepa v obraz..
Naj vodi to moški sam, ali par..brez lorelle in bernarde absolutno.
[/quote]

Ravno včeraj smo doma s prijatelji videli spot o Melodijah in vsi enoglasno so/smo bili mnenja, da Lorella pa res ni nič fejst. Nekaterim pa mogoče je?

Se strinjam z vsem napisanim.
Bernarda sama bi bila dosti boljša ali v kombinaciji z voditeljem.
Najbolj zoprn ksiht od vseh mi je bil še vedno Sirkova – ta baba je res povsod, s tistim hinavskim sikanjem na Emi pa se mi je zasrala za vedno – ne morem je videt! Stara je 30, obnaša se kot 15 letnica.

A ni Tinkara dobra naslednica Elde Viler?

A tudi Sirka je bila in nastopala, ali vodila?! . Ta baba je tudi za moj okus ….čudna 😉
Se strinjam Bernarda in še en moški bi bila super kombinacija.

Z dvema komadoma je nastopila in imela je obvezen pogovor z voditeljicama. Na koncu prireditve, pred rezultati, ko so zaradi prekinitve že tako zamujali. Pomembnejša je bila sirkova kot nadaljevati s prireditvijo.

pa tudi voditeljici smotani sta vidno napeljevali na njene neprimerne izjave pred meseci, za katere se je takrat rtv opravičil, ker da niso primerne. Včeraj pa sta jo napovedali z besedami: “…pa gledalci faaaaaaaaajn zaploskajte”
ta podaljšani faaaaaaajn je deloval kot posmeh gledalcem, ki so takrat izrazili kritiko na obnašanje Lee in njen f*ucking izrečen.
če bi se rtvjevci iskreno opravičili, se ne bi zdaj tako norčevali iz tega in s tem posmehovali gledalcem. Sram bodi tako voditeljici , kakor tudi seveda tistega, ki to Sirkovo non stop tako naprej tlači.
In še na koncu je spet nekaj besedičila o tem da ona pač takšna je kot je. Je nekulturna, primitivna in prav nič ženstvena. Je antipatična s tem kar pove in v tem kako se obnaša.

Se strinjam glede provokativnega odnosa voditeljic in rtv glede Sirkove.
Ponovno dodajam:
Tinkara super, kot vedno profesionalno.
Sicer pa festival izgublja svoj zar in namen, Primorci ga pocasi izgubljamo.
Voditeljici favorizirani s strani Galunica, Zarn se vecji obup od Lorelle, ki misli, da lahko samo ona vodi ta festival in se za garderobo skrbi 😀 Kako pa sta povelicevali Sirkovo, je bilo pa neprimerno za nacionalko, ker to pomeni, da tolerirata njeno prostasko vedenje.

Kar z dvema? A ni nek o pravilo, da vsak samo enkrat nastopi? Zakaj je pa to dobro?

Tudi iz moje strani pohvale Tinkari – izmed vseh daleč najboljša.
Voditeljici sami kot taki sta bili včeraj obup – sploh bolj se je nadaljevala oddaja, slabši sta bili, na koncu sta se kar ena čez drugo drli. Pa Lorelino “prestavljanje” Bernarde po odru je bilo tudi zelo očitno in prav nič profi – še posebej na koncu je bilo opazno, ko jo je z desno roko objela in tako pospremila na sredino odra, pred kamero. Se mi zdi, da bi morali to bolj profesionalno znati izpeljati. Ne vem ali žarnova ni imela povezave z režijo,da bi slišala navodila kam in kako se prestavljata po odru, da jo je morala Lorela voditi. res tako amatersko je vse skupaj izpadlo. Predvsem moteče pa je bilo njuno govorjenje ena čez drugo, oz. skupaj. nedodelan scenarij – to bi se morali dogovoriti katera bo kaj povedala, ne pa da se dereta skupaj. V glavnem zelo slabo sta to izpeljali – za izkušeni voditeljici še posebej.
ne vem ali ju je tisti dež tako vrgel iz tira. Kot rečeno, bolj je oddaja dobivala na minutaži, vedno slabši sta bili. Pri Žarnovi me pa moti tudi njen način govora, kot da ne zna nekaj umirjeno povedati, vse kar pove kot da bi se na koncu stavka od navdušenja hotela zadreti. Moteče.

Meni pa deluje, kot da govori otrokom v vrtcu, zlaga tiste besede skupaj s takim povdarki ko da smo prizadeti in je sicer na bomo razumeli, izpade pa na koncu ona malo trceno, se opravicujem izrazu.

Toliko sta imeli opraviti s sabo, da na koncu sploh nista opazili Tinkare, ko je prisla na oder kot zmagovalka, in niti cestitali ji nista!?

Minili so časi (naše mladosti), ko so zmagovali:

– Helena + Junker
– brizgalna brizga
– cela ulica nori ne kliči 113…..

So drugi časi…. balade, vedno pa zmaga kšn v navezi s Primorci.

Verjetno je cela štala, da danes organiziraš tak festival. Zato vse pohvale Ivančiću.

Meni sta voditeljici čist okej. Ne sikat čez Lorello, ker če bi jo videli v živo….mmmmm.

Je pa bil avditorij na pol prazen…… že tu se vidi, da nekaj šepa. Pač zastarela scena, ki nikogar ne zanima. Tudi jaz bi šla rajši na obalo spit en pir, kot sedet v ta šotor – le koliko je bila vstopnina?

Ne laži, avditorij je bil nabito poln. Kot vedno, pa ob strani nikoli ne sedi nihče zaradi slabe vidljivosti. Tako, da ja še vedno je to festival, ki privabi..vstopnina 17 eur.

Da pa organizacija in sam festival močno šepa se pa zelo strinjam.

Ne laži, avditorij je bil nabito poln. Kot vedno, pa ob strani nikoli ne sedi nihče zaradi slabe vidljivosti. Tako, da ja še vedno je to festival, ki privabi..vstopnina 17 eur.

Da pa organizacija in sam festival močno šepa se pa zelo strinjam.
[/quote]

17 € ?? Za ta dnar jaz živim na morju cel teden. Res.

In sorry, vsi govorite (in nudijo) same apartmaje, pa hrano v restavracijah pa nea vem kaj.

Jaz ne rabim nič. Vse imam v avtu. Ves dan sem na plaži, se potapljam, surfam. Pokažem komu, kak to gre in dobim pred prikolo hrano, pijačo. Plus tega igram odbojko… nič posebnega. Pozno zvečer na potep…. in ko mi veke padajo dol, je ura 3, 4 zjutraj. Grem na plažo in zaležem. Takrat pa že eni hodijo plavat.

Vem, da si ena družina tega ne more privoščit. Mi je pa skrajno nedoumljivo, da najameš apartma, se oblačiš v čipke in težiš frocovju… pa saj si frej. Pust otroke, da uživajo, pelji tastaro na nočno kopanje in jo nategni.
Res ne vem, zakaj rabite apartmaje? A ste pol skoz noter?

;-))) točno tako ja..

Pa kdo bi tej lei povedal, da stavek ” jaz sem pač takšna ne paše starejsim od 18 let! Jaz sem tudi pač takšna, pa držim zaprt kljun in pazim na spoštovanje do drugih.
Razvajena smrklja, ki bi jo moralo biti vsaj malo sram svojih izjav. Navsezadnje njene izjave škodijo še najbolj njej sami. Zakaj pa je povsod ona. Ker dvigne gledanost tako kot jo je svoje čase Fredi Miler. Ker jo mi sami gor rinemo.

A Tinkara še vedno poje? Celo večnost je ni bilo na sceni… A nima z nekim italijanom podjetje v it?

Zaradi vas opravljivih smotank je Lea Sirk na MMS, pri teku iz wc-ja v zaodrje, zarila s palcem na nogi v železno palico in si ga poškodovala. Pela je s poškodovanim prstom.

New Report

Close