Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Megi megi

Megi megi

Nisi suha in se oblečeš v plisirano krilo ajajaj. Obstaja možnost, da te je tud stilistka zapustila (vsi drugi so že šli)?

https://style.over.net/kate-in-meghan-na-turnirju-wimbledon-osvajali-z-modnim-videzom/

Ženska ženski volk.
Pa mi po katakterju ni všeč, a gospa je 2 mesca po porodu. Kaj nej obleče? Ko je vrečo krompirja ni bilo v redu, v kavbojkah je prekršila ne vem kaka pravila in kaj vem kaj še vse. Najbolje, da ne pride iz hiše dokler nima nazaj 49 kil, da bo oče drugih žensk prizanešeno.

Dobro povedano.

Ne bo nikol meela 49kg. Samo 3 kombinacije ima na voljo? Je javna osebnost in bo kr mogla zadovoljit očem drugih žensk. Če pri vseh svetovalcih, ki jo obkrožajo, ne zna obleke izbrat, Lahko tudi doma ostane, bo manj stroškov z njo.

Ne bo nikol meela 49kg. Samo 3 kombinacije ima na voljo? Je javna osebnost in bo kr mogla zadovoljit očem drugih žensk. Če pri vseh svetovalcih, ki jo obkrožajo, ne zna obleke izbrat, Lahko tudi doma ostane, bo manj stroškov z njo.
[/quote]
Najbrž nikoli ni imela 49 kg, saj je bolj oglate postave, široka ramena. širok pas.
Dvomim, da ji je kak stilist to obleko svetoval. Najbrž se ima sama za znalko in se sama tako obleče. To bi bila edina razlaga.

Oprosti, bom drugič bolj pazila, kaj oblečem.

đisuse

[/quote]

Meni se zdi, da ji kombinacija bele bluze in plisiranega krila lepo paše in za povrh je bil tak komplet tradicionalno tipična ženska oprava za tenis. Torej je oblekla kombinacijo, ki simbolizira tenis. Kaj več še hočeš?

Najbrž nikoli ni imela 49 kg, saj je bolj oglate postave, široka ramena. širok pas.
Dvomim, da ji je kak stilist to obleko svetoval. Najbrž se ima sama za znalko in se sama tako obleče. To bi bila edina razlaga.
[/quote]

In kakšen je tvoj stilski nasvet?

Američanka pač, znano je, da nimajo najbolj okusa. Dražje je, lepše je – po njihovem.
Prej je bila anoreksična, ker ima debele gene.
Od teh privilegirank se mi zdi najbolj elegantna španska kraljica, ki se dostikrat obleče v Zari, ampak ima okus.

Nekje je bila objavljena fotka, ko je v klobuku. Tako se mi tam zdi nekomu podobna.

Ravno postavo ima, nima pasu in ji vse stoji kot na deski.

Sem vidla, sedaj je tudi jaz ne najdem.

Tudi pred nosečnostjo je bila ravna.. Sedaj ima še malo trebuha.

Sem vidla, sedaj je tudi jaz ne najdem.
[/quote]

Sem videla nekje sliko. Na hitro Michaelu Jacksonu….sam klobuk, izraz…tako na hitro.

Dej to je v redu. A veš, kako se v Ameriki oblačjo?

https://www.youtube.com/watch?v=Q6YW-sC23I8

Ne razumem, kako si lahko tako body positive, da se pri taki debelosti tako oblačiš.

To z Megi nima veze.

Je zelo čedna ženska, lepo oblečena in urejena.
Ji paše.

Teme odpirate, ker ji zavidate.

Ona je javna oseba, ki ima stilistko in kupuje drage obleke, zato ji sigurno lahko najdejo nekaj, kar ji bo vrhunsko pristajalo.

In kakšen je tvoj stilski nasvet?
[/quote]

Zakaj bi morala ona svetovati, saj ni usposobljena in plačana za to. Meghan pa zagotovo ima tako osebo.

Tako se nekatere oblačijo tudi v Sloveniji. V Ljubljani jih je cel kup takih.

Ona je javna oseba, ki ima stilistko in kupuje drage obleke, zato ji sigurno lahko najdejo nekaj, kar ji bo vrhunsko pristajalo.
[/quote]

Stilistko zamenjat

Res je, “ful debela” je…

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

New Report

Close