Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka LJUBEZEN NA VASI

LJUBEZEN NA VASI

Na televiziji nam prikazujejo resničnostno nadaljevanko Ljubezen na vasi.
Fantje, ki želijo dobiti dekleta, so različnih starosti.
Saj razumem, te mlade, mogoče so malo zadržani, oddaljeni od družabnega dogajanja in ostali so sami.
Ampak ta Ljubo, kar prekipeva pri 66 letih od življenske radosti.
Kaj vse je pripravil ženskam, ki so ga izbrale.
Sicer jim prepušča, da naj se znajdejo same, vendar že ta žurka ni od muh. Tako dobrodošlico pripraviti njegovim izbrankam. To ne stane malo denarja.
Mislite, da je res tako bogat, da si to lahko privošči in da do sedaj ni našel prave ?

Meni se zdi tista Borisova babica prav čudna. Ali je to dejansko njegova babica ali kot bi rekli mi, stara mama.
Saj je mlajša od izbrank, pa še temne polti.
Tukaj nekaj ni v redu.

Babica od Borisa ni njegova prava babica, je le poročena z njegovim dedkom, ta je pa bil že nejkrat poročen.

Ha ha, ena sama gluma. ja ravno 20-letne frajle iz zagreba si bodo šle v Slavonijo dedca iskat, na selo. Komaj čakajo. Umirajo od sreče. Ti naturščki za te bedarije dobijo lepo plačano, igra vse skup.

Jedlo se je na veliko, pilo se je svašta in svega, vendar, če je Ljubo res tak bogataš in vaški velikaš, mislite, da si ne bi dobil kakšno frajlo tam okoli, ne pa, da jih televizijska ekipa pripelje z vseh koncev Hrvaške, Ksenija je celo iz Bosne.

Ksenija je vdova, ki je na deželi kupila hišico in obdeluje zemljo po bio sistemu.

A mislite, da bo tista črna manekenka in ona veterinarka gledala primitivnega kmeta Jovana ?

A nimajo na POP-TV prav nič drugega za nam pokazat kot te afne guncat s hrvaške televizije ?

Boljše vprašanje je, kateri normalen dec bi imel s tako afno resno zvezo???

Sej črna manekenka sploh ni ženska

Ja a si mogu povedat da je moski no.
Ni fer spojlat.

Popolno ponizanje vseh pop tv gledalcev. Smo res tako malo vredni , da nam vrtijo take oddaje, ob katerih je nam pred tv nerodno. In pravzaprav s to kulturo nimamo nic skupnega !

Popolno ponizanje vseh pop tv gledalcev. Smo res tako malo vredni , da nam vrtijo take oddaje, ob katerih je nam pred tv nerodno. In pravzaprav s to kulturo nimamo nic skupnega !
[/quote]

MA dej no, kako ponižanje gledalcev….
Sej ti ni treba gledat.
Meni je všeč.

No, tudi to se dogaja, saj ne samo na Hrvaškem, tudi v Sloveniji.
Ljubezen na vasi, namreč.
Če drugega ne, je lepo pogledati Istro, ki je v teh koncih skoraj ne poznamo, pa Metkoviče- veliko jih sicer gre tam mimo v Međugorje, vendar to je tudi manj znan, a lep kraj.
Pa Slavonija, kjer se pasejo ovce in koze…meni je lepo spoznavati Hrvaško tudi izven meja turističnih krajev.

Jaz sem oboževalka televizijskih oddaj, tudi na POP-TV.
Vendar že vidim, tudi letos se vse ponavlja.
Vse kar nam kaže TV Slovenija, z izjemo dirke po Franciji, se ponavlja. Vedno znova. In tiste, kis mo to že videli in nas je veliko, to jezi.
Znova, znova, znova…pa že rajši pogledam nekaj novega na POP-TV, na primer prikaz življenja na hrvaški vasi.

Rasema ni iz Bosne, ona je iz Hrvaške, si pa zelo prizadela osvojiti Milanovo srce in priti k njemu.
Dobra je za kuhati, likati in ona bi kar takoj ob prihodu.

Vsaj za gledat je kaj. Na vseh programih A kanal planet tv, kino, brio…. samo stare filme ponavljajo. Ob tej hrvaški kmetiji pa se vsaj nasmejemo

Se tudi meni dozdeva, da tisto črni bitje, ki je šlo “osvajat” Jovana v Slavonijo, sploh ni ženska.

Tisti hrapav glas, to je glas moškega.

Veliko je situacijske komike, ko ne veš ali bi se smejal, ali bi jokal ali bi zaprl televizor.

Istra ni samo kamenje in obala. Notranjost Istre, kjer živi Boris s svojimi konji, je edinstvena.

Ni čudno, da manekenka Ana Paula hoče ostati z njim.

Vendar je tukaj še ded s črno babico.

Jaz gledam super reklam ni veliko,pa vse udeležence kaže boljše kot je bilo pri nas.

Tako hišo in bazen kot jo ima na vasi Željko, si lahko samo želiš. Ni čudno če se te stare kokoške pentljajo okrog njega.
Vse so čez petdeset in znucane, on pa okrog štirideset.
Ni čudno, če gleda ta mlado, ki je za eno glavo večja od njega, ampak ima rosnih 22 let.

Ja tudi jaz sem vesela take oddaje. Če je komu do starih znucanih filmov, naj jih gleda povsod drugje.
Meni je smotulja številka 1 glih tale Borisova Ana Paula, ki se je prijavila k Borisu zaradi lokacije in ne zaradi fanta, ki išče ženo. Druga smotulja pa je itak Viktoria oziroma verjetno res Viktor, ker sem že jaz iskala razloge zakaj ima piskajoč glas in tako sprdljivo pedersko obnašanje s poudarkom na petkah, cujncah, obsedenost s svojim telesom in nego oh in sploh. Pa mi ni glih uspelo ugotoviti, tolk da hvala za info. Zdaj bom ob prvi priliki pogledala, ko bo spregovoril/a, če se ji/mu med govorenjem premika adamovo jabolko, ker to imajo vidno samo moški in preko tega ne moreš prikriti svoje identitete.
Ne morem pomagat ampak takih “spreobrjencev” ne razumem in jih nikoli ne bom. Žal. Zame to ni normalno in potem se verjetno še vse skupaj forsira, da tak netopir pride na televizijo oziroma zasede eno od glavnih pozicij, ker zdrav kmet kot je Jovan, sto procentno ni tega netopirja izbral po svoji volji. Verjetno je bil podtaknjen med ostalimi, ko je morda po svoji volji izbral eno ali dve, tretjo hojlo pa so izbrali na produkciji.
Ne morem pomagat, tud če bo zaradi mojega mnenja kdo užaljen. Kdor je normalen, me bo razumel….za ostale mi pa dol visi.

Rasema je tut v Hrvaskem sovu in je iz Bosne.
Una od milana je pa jao boze

Ti si pa res ena zlobna omejenka.

Ona Ana Paula je stara komaj 19let, pa bi se že na tuje žulje prisesala in lagodno živela, delala pa nič. Žal mi je samo tega fanta, ker se je očitno zaljubil v njeno zunanjost, pač jasno nekega moškega povprečnega videza obletava lepotica ta pa je že v nebesih.

New Report

Close