Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Damjan Murko ne more skriti da ni homo

Damjan Murko ne more skriti da ni homo

Zdaj ima eno novo muzko Ritka. Zdaj se je vrgel na organizacijo porok, men se pa zdi, da je ravno njegova poroka fejk.

Ne more skriti, da ni homo?

Si ziher, da si hotelo povedat to kar si povedalo?

Si kaj povedalo?
Men deluje kot homoseksualec in ne morem drugače mislit.

Si kaj povedalo?
Men deluje kot homoseksualec in ne morem drugače mislit.
[/quote]
Ne more skriti, da JE homo. Ne pa, da ni.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

priznam ta sud.

Piše se: priznanjem ovaj sud.
Murko tudi… 🙂

Murka ta župnika v Murko Soboto.

V Murko Soboti so poroke ob sobotah. Glede na organizacijo dogodkov lahko nadomešča tudi župnika, poje in izgleda že tako.

Murko je težka pederčina, se mu na daleč vidi. Podobno kot Virant, Senica, Škrabec, Tonin, Lunatik, Rode, Lobnik in podobni. Mislim, da morajo imeti neko gensko deformacijo, ker je pri vseh zelo očitno.

A smo v srednjem veku al kaj, da je treba s prstom kazat na ljudi, ki niso po vaših standardih?

Nismo v srednjem veku, smo v zdegenerirani sedanjosti. In ja, če nas on lahko posiljuje s koledarji in podobnim, mu tudi mi lahko povemo kaj si mislimo o tem. Sploh pa ne razumem, ponosno paradirajo, ko se jim pove da so to, kar sami razglašajo, je pa problem.

a je slovenski Murko bil na gej paradi v MB?

In česa ti ne moreš skriti? Da si v šoli prespalo ure slovenščine, ter si posledično tako funkcionalno nepismeno, da niti naslova ne znaš razumljivo napisati?

Tonin in luna tik nista. Za To Nina vem ni, za drugega ne tolk. 🙂

Meni se že dolgo zdi da je homo,pa Heleni Blagne je ful podoben.Sicer me ne briga,naj bo kar če.

In česa ti ne moreš skriti? Da si v šoli prespalo ure slovenščine, ter si posledično tako funkcionalno nepismeno, da niti naslova ne znaš razumljivo napisati?
[/quote]

Lahko ti dam eno u anale. Bs prec vedu kva piše u naslovu..

Si razumelo viharno multinicno petkrat podhranjeno Iq imbecilno nemobilno potrošniško s preteče rokom uporabe.,,:,))))))) 0dzdej pa eno u zares
A ti tud u temu lobiju plačan in maš bejbo za pozornico?

Meni se že dolgo zdi da je homo,pa Heleni Blagne je ful podoben.Sicer me ne briga,naj bo kar če.
[/quote]

Heleni Blagne, sam res, kot da sta si brat in sestra.

ali je tudi ponos vseh slovenskih homoseksualcev?

New Report

Close