Koncert Bon Jovi-katastrofa
Pop pevci itak ne znajo peti, zato so njihovi albumi v autotune, koncerti pa kao live. Studijsko posneta live različica.
Bil sem pa leta 2005 na Rock am Ring v Nemčiji, ko so peli Green Day … Stari, tako dobro pojejo v živo, da sem nekatere pesmi prav poslušal, če sploh pojejo v živo. Največji približek live in studio verzije je bil boulevard of broken dreams, pa tudi Minority je bil dokaj blizu… odpet v nulo. Pa še šov so naredili takšen, da samo stojiš in gledaš ter uživaš na maximumu. Gor so povabili tudi kar eno fanico iz množice in ker je znala odigrati eno pesem, se ne spomnim več, je dobila kitaro od pevca. Pa še huda raketa je bila. 😛
Mimo grede, potem pri temu bon joviju zdaj končno veš, da je autotune pevec. 🙂 Če v živo ne zna peti, kako pri vragu pa potem dobi tak glas v studijski verziji?
Noben od njih ne pije ali kadi. To je vse samo show.
Najbolj očiten primer je Brian Warner the Jew, ki mu to da nikol ni pil al pa delal drog nikol ni pomagalo, da nebi bil talentless
Pac izkoriscas ljudi dok gre, saj je pa animal planet brez ene zive cloveske osebe out there razen tvojih starsev. Dobesedno noben clovek ni real human, samo zivijo v prepricanju da so in se fiksajo z kao nekimi emocijami ki jih manufakturirajo ti izkoriscevalci.
Animal planet. Thats all. Lahko se pa sprenevedas pa gres na Bon Jovija ki te spominjajo na case, ki jih ni blo
Noben od njih ne pije ali kadi. To je vse samo show.
Najbolj očiten primer je Brian Warner the Jew, ki mu to da nikol ni pil al pa delal drog nikol ni pomagalo, da nebi bil talentless
Pac izkoriscas ljudi dok gre, saj je pa animal planet brez ene zive cloveske osebe out there razen tvojih starsev. Dobesedno noben clovek ni real human, samo zivijo v prepricanju da so in se fiksajo z kao nekimi emocijami ki jih manufakturirajo ti izkoriscevalci.
Animal planet. Thats all. Lahko se pa sprenevedas pa gres na Bon Jovija ki te spominjajo na case, ki jih ni blo
[/quote]
???
Ah saj samo razproda celotno turnejo in nastopa na štadionih z vsaj 40.000+ ljudmi vsak drug dan…:)
Bil na dveh njegovih koncertih do sedaj, letos v Munchnu pred 72.000 ljudmi. Žal ga zapušča glas. Ne, da ne zna pet, ne MORE. Pred leti je pel še precej dobro, sedaj pa se res muči in bi si moral vzeti konkretni odmor oz. zmanjšati turneje. Leta naredijo svoje.
Kjlub temu je bil koncert že zaradi vdušja odličen. Kdor pa gre na tak gigantski, štadionski koncert zaradi kvalitete zvoka in petja, je pa zgrešil poanto že v samem začetku. Ostani doma na slušalkah…
Ne vem kaj si želel s tem povedat, ampak razloži ta posnetek. Pa da ne rabiš predolgo iskat njegovega fušanja. Začne pri 1:10, vmes malo ostali v skupini popravljajo to sramoto in obiskovalci, ki itak večino pesmi pojejo namesto njega, potem pa spet 2:17.
Zdaj pa mi povej a slabo slišiš, al kaj je s tabo?
So bili rockerji, ja…včasih. Vse to pa je zavajanje naroda.
Ja. Pa na vseh posnetkih vseh pesmi “poje” tako.
Pop pevci itak ne znajo peti, zato so njihovi albumi v autotune, koncerti pa kao live. Studijsko posneta live različica.
Bil sem pa leta 2005 na Rock am Ring v Nemčiji, ko so peli Green Day … Stari, tako dobro pojejo v živo, da sem nekatere pesmi prav poslušal, če sploh pojejo v živo. Največji približek live in studio verzije je bil boulevard of broken dreams, pa tudi Minority je bil dokaj blizu… odpet v nulo. Pa še šov so naredili takšen, da samo stojiš in gledaš ter uživaš na maximumu. Gor so povabili tudi kar eno fanico iz množice in ker je znala odigrati eno pesem, se ne spomnim več, je dobila kitaro od pevca. Pa še huda raketa je bila. 😛
Mimo grede, potem pri temu bon joviju zdaj končno veš, da je autotune pevec. 🙂 Če v živo ne zna peti, kako pri vragu pa potem dobi tak glas v studijski verziji?
[/quote]
Pojdi poslušat Knindžo, Thompsona, Seko ali Ceco. Boš imel vsaj dobro žurko.
Kaj si imela na koncertu na glavi slušalke al tiste zimske naušnike?
[/quote]
Ne, prišla je z glavo na velik dogodek z zavedanjem, da pevec že nekaj let ne more peti na visokem nivoju in kljub temu uživala maksimalno. Obstajajo pa tisti, ki so komaj spraskali za karto in pričakovali studijsko izvedbo, ter pluvajo vse, kar ne dosega njihovih standardov. Seveda so sami popolni. Aja, ali pa so pogledali odlomke na youtubu in niti na koncertu niso bili.
Bodimo realni, da si ti nihče, nula, smetka, pa lahko tako lepo poješ, da še Slavček utihne.
On špila pred tisočimi, ima miljone in živi svoje sanje, ter verjemi, da mu je čisto vseeno, kaj si en “Slavček” misli. Če ti ni všeč, ne poslušaj, ne hodi na koncerte. Ostale pa pusti pri miru.
[/quote]
Od smetk kot sem jaz on živi. Očitno si pozabil, da sem jaz tista, ki kupi vstopnico in še na tisoče drugih smetk. Enim je vseeno, enim pa ni.
Veš. Bila sem že na toliko koncertih velikih legend rocka, da ja, imam kar pravico napisat, da je Jon debil v petju.
Sicer pa. Ata YouTube vse vidi. Povej mi kateri od teh starih bandov iz 80-h ima tako slabega pevca?
Rod Stewart je 20let starejši od njega, pa poje kot v starih časih. Še Phil Colins, ki na koncertu cel čas sedi, zapoje da te kar mrazi.
Pol pa je tu Jon….i i i i i i a a a a a
Od smetk kot sem jaz on živi. Očitno si pozabil, da sem jaz tista, ki kupi vstopnico in še na tisoče drugih smetk. Enim je vseeno, enim pa ni.
Veš. Bila sem že na toliko koncertih velikih legend rocka, da ja, imam kar pravico napisat, da je Jon debil v petju.
Sicer pa. Ata YouTube vse vidi. Povej mi kateri od teh starih bandov iz 80-h ima tako slabega pevca?
Rod Stewart je 20let starejši od njega, pa poje kot v starih časih. Še Phil Colins, ki na koncertu cel čas sedi, zapoje da te kar mrazi.
Pol pa je tu Jon….i i i i i i a a a a a
[/quote]
In živi hudičevo dobro in razproda vse koncerte (stadionske!), tako, da mu dol visi za mnenje ene ali nekaj smetk, verjemi. Če bi bila ti promil tako dobra v svojem poslu, kot je on v svojem, bi se imela s čim za pohvalit, tako, da si debil(ka) v celotni sliki ti.
Have a nice day!!!
hahahahaha, ja si bil ja 🙂
[/quote]
Sem bil tudi jaz na dveh in, če je zate to kvaliteten zvok, potem res ne vem kaj poslušaš. Ni bil slab, ampak dober pa definitvno ne. Na splošno lahko na prste ene roke preštejem velike dvoranske koncerte z res dobrim zvokom, štadiona pa se sploh ne spomnim zdajle.