Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Mojca Mavec o slovenskih moških

Mojca Mavec o slovenskih moških

https://med.over.net/forum5/viewtopic.php?t=10716990&utm_source=forum&utm_medium=sorodnevsebine&utm_campaign=SorodneVsebine

In kaj potem, če ji niso všeč Slovenci, koliko krat je treba še to ven vlačit, vam je tako usekalo na ego?

Pač ima svoj okus, naj ga ima, tudi če je blesavo razložen, je še vedno njen. Mene nič ne moti, kaj šele, da bi bil nekaj užaljen.

In kaj potem, če ji niso všeč Slovenci, koliko krat je treba še to ven vlačit, vam je tako usekalo na ego?

Pač ima svoj okus, naj ga ima, tudi če je blesavo razložen, je še vedno njen. Mene nič ne moti, kaj šele, da bi bil nekaj užaljen.

hahahahahhha, zmaga pa komentar od “podmizje” – na youtube… poglejte hahaha

https://www.youtube.com/watch?v=XwDfoiCSA6g

Užaljeni moški, navalite na Marijo, ona je zihr huda mačka, se ji že sliši po glasu

hahahaha, masculinity so fragile

:-))

če jo predolgo gledam, me začnejo boleti oči in glava… ne vem zakaj?

Ker imaš prepolna jajca in je takoj že dala vedet, da za slovenclje nič akcije ne bo.

Ker imaš prepolna jajca in je takoj že dala vedet, da za slovenclje nič akcije ne bo.
[/quote]

aaaa tkooooo. pol pravš, da se otepa slovenceljev, vidiš, kakšno srečo ima, tebe pa še tko obupan in genetsko slab slovencelj noče hahahaha zafrustriranka nedohebana hahahah

aaaa tkooooo. pol pravš, da se otepa slovenceljev, vidiš, kakšno srečo ima, tebe pa še tko obupan in genetsko slab slovencelj noče hahahaha zafrustriranka nedohebana hahahah
[/quote]

Oja, imela je čednega fanta, pa sta šla po desetih letih narazen, Jaz jo težko gledam in še težje poslušam, sicer pa je tudi ona pola balkanka in srce jo vleče, kot je rekel Šugman….k mojim dol!

Mojca Mavec je skovenka, ti pa si primitivnost. Nic cudnega da ne mara.

Oja, imela je čednega fanta, pa sta šla po desetih letih narazen, Jaz jo težko gledam in še težje poslušam, sicer pa je tudi ona pola balkanka in srce jo vleče, kot je rekel Šugman….k mojim dol!
[/quote]

Goran Dragić in Luka Dončić sta Srba po očetu, pa sta prinesla zlato medaljo v to slov. Spoštuj to.

[/quote]

Vsekakor je Mojca Mavec najboljša novinarka, voditeljica, animatorka ali kakor že hočete temu reči, na slovenski TV.

oddaja “Čez planke ” ji je super, po celem svetu je bila, spoznavala različne narode

Tale marija je ena tercialka stara, ki ga že lep čas ni fasala v danko, potem pa laja po telefonu … Pa kdo te sili da sploh gledaš to oddajo…

New Report

Close