Se še komu zdi, da si je Mojca Mavec povečala ustnice?
Meni je bil njen naravni nos sicer zelo všeč, ko si ga je dala operirat, si je podrla cel obraz, če vprašate mene.
Naturkind:
https://www.elle.si/lepota/mojca-mavec-je-preizkusila-povsem-ekolosko-kozmetiko-oglejte-si-rezultat/
Iiiiii, kolk luštna.
Mojca Mavec pa res ni najbolj naravna. Že zdavnaj si je naredila nov nos in verjetno ji tudi sicer plastična kirurgija in kakšen botoks niso tuji. Po svoje je to razumljivo. Leta naredijo svoje, svoje pa terja tudi televizijski medij in prav je tako, da televizijke nekaj dajo nase. Dokler ne grejo v ekstreme kot Miša Molk.
Meni je bila zmeraj videti prestara za svoja leta. Če je zdaj 45 in je to njena zadnja slika, pol je zacvetela kot roža. Ali kot je bolj verjetno, so jo zacvetele kirurške roke. Je pa res, da se takole spotikamo pb njo, je zato, ker ji je uspelo zgraditi brand name, ki je neusahljiv. Nisem je gledala od njenih potepanj naprej, večina znancev tudi ne, pa vsi vemo za njo. Ne vem, če se je po Molkovi prijelo na tak način še katero itelevizijsko žensko me. Bertole, mogoče…