Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Lea Sirk: Še ločitev staršev me ni toliko prizadela kot odziv na komentar

Lea Sirk: Še ločitev staršev me ni toliko prizadela kot odziv na komentar

Vedno nasmejano energično Primorko Leo Sirk, ki jo bomo jeseni v vlogi žirantke spremljali v šovu Znan obraz ima svoj glas, smo obiskali v njeni glasbeni šoli, kjer poučuje petje, in v snemalnem studiu, kjer ustvarja. Pred našo kamero se je razgovorila o razcvetu kariere, incidentu na Emi ter prelomnici, ki jo čaka 1. septembra

neprizemljena afna z glupo frizuro in neposlušljivimi komadi…

Tisti prvi stavek bi vecina se razumela da se je punci malo zareklo.

Medijski pogrom je dozivela sele takrat ko se je pojavil drugi posnetek v katerem je vsem gledalcem in poslusalcem javno rekla da ko jih je*be. Opravicila o tem kako je ona iskrena in pristna oseba so pac larifari.

Bila je placana za neko delo, opravila ga je slabo, skladno s tem bi se ji koral zmanjsat honorar. Pika in konec.

prasica je na Emi na veliko žalila slovenski narod

Poln kufer te imamo. Ne odpiraj več tem sami sebi. Si pač fajn zasrala. Nauk za druge, ki mislijo, da smo ljudje ovce.

Vsaka izkušnja je za nekaj dobra, kaj javne osebe prizadene pa nikogar ne zanima. Je vključeno v honorar.

Znan obraz….bo žirantka?!! ((. Zaradi Ribičke sem bolj površno gledala. Sirkove ne bom mogla niti površno. Ne samo zaradi tistega f…., na sploh je njeno obnašanje, njene izjave….za moj okus neprebavljivo.

Butasti in primitivni komentarji od pri primitivk.
Še do kolen ji ne sežete!

Čeprav ga je res posračkala s temi izjavami, je pa dobra pevka in povsem simpatična punca.

Pojem bolj tako. Najbrž ona bolje? Kar se tiče simpatičnosti pa- simpatična definitivno ni.

Lastna hvala se po tleh vala, so rekli včasih.
Pa nisi dovolj že žalila? Nadaljuješ z isto prakso?
Dobra pevka?
Simpatična punca?
Grow up babe …

Pa koga briga če je ona simpatična?

Zasrala je svoje delo in vrgla senco dvoma na že tako šlampasto prireditev.

Če bi takrat vrnila 700 evrov honorarja, ki ga je prejela iz rok davkoplačevalcev, ki jih je tako grobo užalila bi jo še spoštovala, tako jo pač ne morem.

En stavek, ki ni bil pravilno rečen oziroma je bil narobe predstavljen, te potem pokoplje. Še ločitev staršev me ni toliko prizadela, kot me je to, ker veš, da nisi nič slabega hotel in naredil in kar naenkrat se neka masa v družbi odloči, da to je pa zdaj tako in pika. Kletvic seveda ne podpiram, ampak treba je povedati, kar mislimo. To je bila šola meni, marsikateremu glasbeniku in mladini, ki se izraža na dnevni bazi na ta način,” se neljubega dogodka spominja Lea, ki poskuša iz vsake stvari potegniti najboljše.

Veš kaj je žalostno? Da ženska po vsem tem času in galami še vedno ne dojame kaj je naredila narobe in svoje pomanjkanje bontona poskuša prodati kot pozitivno iskrenost.

o tej kuzlci je dobro povedal gospod v tem videu od 5:00 naprej

https://youtu.be/nau33GrZ1TI

Točno to, ženska očitno še sedaj noče razumet / priznat, da je bilo obnašanje nesprejemljivo. Ni bila plačana zato, da pove, kaj ona misli. Ni bila plačana, da javno kolne.
Nerazumljivo pa je, da jo še kar angažirajo na TV …

Točno to, ženska očitno še sedaj noče razumet / priznat, da je bilo obnašanje nesprejemljivo. Ni bila plačana zato, da pove, kaj ona misli. Ni bila plačana, da javno kolne.
Nerazumljivo pa je, da jo še kar angažirajo na TV …
[/quote]

To je bila prava rehlama zanjo. Sedaj jo vsi angažirajo. Punca misli, da je the best. Tudi njeno komentiranje Evrovizije je bilo pod vsako kritiko. Kako pa poje? Meni se ne zdi nič posebnega. Ne moram pa sodit, saj sama pojem le bolj na kakšnih r.d.- jih 😉

Za mamo dveh otrok zelo dobro izgleda. Ene ste kot ome pri njenih letih.

Za mamo dveh otrok zelo dobro izgleda. Ene ste kot ome pri njenih letih.
[/quote]

Saj je komaj 30. Kako pa naj izgleda !? Kaže jih nič manj, tudi več ne.

Zanjo velja tisto, kar je rekla za nas: ma ko jo j….

glede na njene izjave, bi rekel, da je stara 5 let in ne 30

Zanjo bi bilo res najboljše, če sploh ne bi več govorila. Vsakič, ko odpre usta, izjavi kakšno bedarijo.

Saj vi na tem forumu niste nič boljši.
Samo delate se , da ste!

Mogoče res nismo boljši (nekateri bolj, drugi manj), a mi nismo javne osebnosti, ne govorimo pred vesoljno Slovenijo…. Je razlika, velika.

Zna bit, da res nismo. Ampak veš kakšna je razlika med nami in njo?

Mi ne kolnemo na svojem delovnem mestu. Niti strankam ne govorimo da ko jih je*e. Se strinjam z eno zgoraj, da bi morala punca vrnit honorar za tisti večer.

je bila strašno razočarana ko se je to zgodilo.. S sošolkami in prijateljicami so bile strašne oboževalke, po tem dogodku se jim je pa brezveze zdelo podpirat jo. Vem da so poslušale njeno opravičilo, hči mi je kasneje rekla da je bilo eno samo izgovarjanje…

Celo 12 letne punčke razumejo kaj je naredila narobe.

12-letne punčke?
Lepo te prosim!
Dvanajstletnice so punce , ne pa punčke!

New Report

Close