Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka brigitte macron

brigitte macron

ta ženska tako grda, ko pa odpre usta mi deluje pa še moteno. Ob prvih damah sveta, deluje kot slon v trgovini s porcelanom.

Se strinjam.

Njo Macron vsaj posluša. Ko pa “naša” Melanie odpre usta, ji Trumpek reče: shup up baby and make yourself pretty.

Meni je tudi zelo groteskna v obraz. Posledice slabih plastičnih posegov?

Trump je samo iskren. Naloga prve dame je točno to, da dobro izgleda.

Trump je samo iskren. Naloga prve dame je točno to, da dobro izgleda.
[/quote]

Kolk je men Melanie všeč. Kaj bi mi delala …

Obraz je res starikav ampak frizuro ma pa svetovno.

Saj se delajo norca iz nje, zadnjič se je brazilski predsednik, trump, še putin ji je rekel nekaj v smislu da je mati francije ali nekaj takega, saj je pisalo.
Pač ženska ne sodi tja kamor se riva.

[img]https://i.redd.it/1rhfkrjvaxvy.jpg[/img]

DDDDDDDDD

…če bi se uredila leto in statusu primerno, tako pa je smešna ko hoče biti mlada in seksi. Samo potem bi se makaron res držal mame za rokco…DDDDDDD

Čisto v redu se ureja in oblači. Ima svoj stil in pogum, da pokaže mladostnost. Za moj okus je malce presuha, drugače mi je pa všeč njen stil. Saj ni treba, da hodi okoli kot ruska babuška ali vsa zategnjena v starikavih krojih in smešnih klobukih kot angleški snahi.
Sploh pa še ni stara. Kar poglejte angleško Camilo, kako zaprašeno deluje s tistimi košarami od klobukov in udobnimi omastimi čevlji, pa nista v letih toliko narazen.

Prej slab okus in pomanjkanje samokritičnosti.

Ah no….Camila je v obraz neprimerno bolj gledljiva.

Prej slab okus in pomanjkanje samokritičnosti.
[/quote]

A tako kot une slovenske babetine, ki so šle v arabijo z dekoltejem do popka in mini kiklami.

Meni ne ena ne druga ni gledljiva.

Meni je Brižita bolj gledljiva.

…………… za homoseksualnega moškega………………………

Po moje pa bi 5 do 10 kg naredili čudež na njej in mogoče ne bi potrebovala teh plastičnih operacij.

Zdaj je pa res prava starka z uvelo kožo brez maščobe, brrrr.

Camila ti zgleda boljše???

A tako kot une slovenske babetine, ki so šle v arabijo z dekoltejem do popka in mini kiklami.
[/quote]
A misliš une k so se pol zarutale pa zadekale? Ko bi vsaj vztrajale z dekolteji in minicami, zanalašč!

Tri četrtine las ni njenih – so lasni vložki. Drugače pa ima postavo starke, vsak mesec bolj.

Imaš prav – se vidi, da tukaj komentirajo same zafrustriranke, ki bi rade imele vsaj 5 minut Macronove pozornosti :DDD. Jaz jima privoščim, če jima laufa, pa naj jima, meni to ne predstavlja nobenega problema za obrekovanje. Tudi meni so od sedaj naprej všeč precej mlajši 😉

Glede Camile imaš pa prav; to žal naredita alkohol in cigarete kar se njene vizuelnosti tiče. Je kar stara za svoja leta, zelo. AMpak Čarliju paše, ker sta na “isti valovki” v vsem-tudi alko drinkingu.

Ona je za svoja leta čisto ok baba. Njen problem pa je isti kot problem vseh žensk, ki imajo bistveno mlajše tipe, da hočejo zgledat kot njihove vrstnice in potem se oblačijo smešna oblačila in se še same smešno obnašajo. Jaz tega ne razumem. Če zagovarjajo teorijo, da ljubezen ne pozna meja, da ne pozna let, potem naj dopuščajo to možnost, da se mlad moški zaljubi v staro babo, ne pa v babo, ki po videzu parira njegovim vrstnicam. To nima smisla. Če bi katerikoli moški, ki ima starejšo, hotel imeti mlajšo, bi jo imel, ker se definitivno najde veliko takih, ki so lepše od teh starih bab. Ne vem zakaj one tega ne morejo sprocesirat v svoji glavi, da so z mlajšimi moškimi preprosto zato, ker imajo ti tipi fetiš na stare babe, všeč so jim starejše. STAREJŠE! STAREJŠE! Niso z njimi zato, ker bi bile one videti mlajše ali celo ker bi boljše zgledale od mlajših žensk!
Ko bodo to dojele, se bodo v tej vlogi tudi znale bolj normalno obnašat, predvsem pa se svojim letom primerno oblačit.
Macronka je v svoji kategoriji super babnica, ampak noče se sprijazniti s svojimi leti in to jo j…

Meni se zdi precej presuha. Nekaj kil gor in bi se njene gube precej zgladile. Njen stil oblacenja mi je pa vsec. Ne vem, zakaj bi se morala zaradi svojih let oblacit v “fertah”.
Da se drugi drzavniki delajo norca iz njiju, kot npr. Brazilec, se mi zdi naravnost ogabno. Na svojem polozaju bi morali biti nad primitivizmom raje.
Brigiti in Macronu zelim se na mnoga skupna leta.

New Report

Close