Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka meghan m. naj bi bila noseča

meghan m. naj bi bila noseča

Po tujih časopisih so ugibanja in celo slike (trebuh), češ da je spet noseča. Samo fajn se je zredila in kg nočejo dol (zato velik trebuh). Ne verjamem, da bi še enkrat bila noseča.

Ni noseča, ostal ji je velik trebuh.

In? A zdaj ne boš mogla spat?

…………nimam nič s tem………………

Pismo, kako še enkrat? Če pa naj še prvič ne bi bila. Vsaj tako ste trdili v hudih mon debatah. Khja, verjetno prvi ni imel pravice bit črn, drugi pa bo moral biti, ha ha

Meghan je bila že prej bolj grobe postave. Sedaj ima še malo trebuha. Bo že bolje, ko jo bo v roke vzel kak trener.

Štiri mesece po porodu je! Nisi bila nikoli noseča? Si ti imela predporodno postavo že v dveh mesecih ali že prvi dan?

Meni izgleda čisto normalno za žensko štiri mesece po porodu.

Mediji pač morajo nekaj pisati in zbirati vaše klike.

Štiri mesece po porodu je! Nisi bila nikoli noseča? Si ti imela predporodno postavo že v dveh mesecih ali že prvi dan?
[/quote]

Ko sem prišla iz porodnišnice , sem imela 3 kg več, kot pred nosečnostjo. Čez en mesec sem bila točno taka, kot prej. Brez telovadbe in diete.
Je čisto odvisno od človeka. Od genov, tudi najbrž.
Megan ima kar zajeten trebuh za 4 mesece po porodu. Da bi bila spet noseča, ne verjamem.

Ženska je šele par mesecev po porodu in ni nič tragičnega, če hujša postopoma. 9 mesecev gor, 9 dol. Je pa razlika, če rodiš pri 20-ih ali skoraj 40-ih. Za moje pojme pametna, da ne hujša prehitro in ni shirana že 1 mesec po porodu, kot perfektna mona.

Ja kdaj pa bo, če ne sedaj. Čez 10 let, ko bo že 50 stara?

Jaz sem bila 4 mesece po porodu že 2 meseca noseča.

New Report

Close