Anamaria Mitic shujsala in je zelo sexi
Zelo ‘nesrečen’ outfit, morala bi obleči hlače.
Je shujšala ampak noge ima izdredno grde in debele.
Ja mogoče tukaj a danes je bila v oddaji na slo1 pri Robežniku zelo simpatična. Ni bila niti švoh prej ko je bila močnejše postave a sedaj je res prava dama. Noro hitro po porodu ji je ratalo ogromno kg izgubit.
Sama sem prelena da bi 10kg izgubila potem pa vidim kako drugim uspe velike več izgubit in kapo dol za takšno voljo.
Ja mogoče tukaj a danes je bila v oddaji na slo1 pri Robežniku zelo simpatična. Ni bila niti švoh prej ko je bila močnejše postave a sedaj je res prava dama. Noro hitro po porodu ji je ratalo ogromno kg izgubit.
Sama sem prelena da bi 10kg izgubila potem pa vidim kako drugim uspe velike več izgubit in kapo dol za takšno voljo.
[/quote]
…ćisto odvisno, lahko da je “šlo samo dol”: pri meni je tako, da imam obdobja apetita, ko se moram – skoraj – krotiti, da ne pojem vsega, kar vidim in pa – na srečo – daljše obdobje, ko zaužijem po pameti normalne, skromne obroke. In ni nobenega “odtegovanja” hrane. Nobenega trpljenja ob tem. Za obliko telesa pa skrbim s telovadbo, ker samo manj jesti še ne prinese učvrščene postave …