Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Anamaria Mitic shujsala in je zelo sexi

Anamaria Mitic shujsala in je zelo sexi

Huda macka postala tale Miticka. Komaj prepoznavna odkar je shujsala. Bejba in pol.

Prava milfa.

Ja kok je pa shujšala? 20 kil? To se na videz nič ne pozna, edino da se ona počuti boljše……….. lažje.
Me pa boli, ker jo eni ponižujete. Meni je res duhovita pozitivka. In bi jo uvrstila med top 5 žensk …. v njenem žanru.

Zelo se ji pozna da je shujšala in prav paše ji.

Zelo ‘nesrečen’ outfit, morala bi obleči hlače.
Je shujšala ampak noge ima izdredno grde in debele.

https://www.slovenskenovice.si/bulvar/domaci-traci/foto-ana-maria-mitic-sokirala-z-manekensko-postavo-215951

Napiši njen srbski priimek pravilno!
MITIĆ. He hči Srba in slovenke.

Je hči Srba in Slovenke. To je tudi javno rekla.

Ja mogoče tukaj a danes je bila v oddaji na slo1 pri Robežniku zelo simpatična. Ni bila niti švoh prej ko je bila močnejše postave a sedaj je res prava dama. Noro hitro po porodu ji je ratalo ogromno kg izgubit.
Sama sem prelena da bi 10kg izgubila potem pa vidim kako drugim uspe velike več izgubit in kapo dol za takšno voljo.

Ć je slovanska črka, imajo jo Poljaki,
Hrvati, Srbi. Poguglaj o tem.

Meni osebno je bila vsec prej, trenutno je vsaj v obraz presuha. Tista njena celjust deluje premocna. Je pa res, da ji privoscim, ker vem da si je vedno zelela bit bolj suha. K njenem karakterju za moje pojme pa bolj pase prejsnja izvedba.

Ja mogoče tukaj a danes je bila v oddaji na slo1 pri Robežniku zelo simpatična. Ni bila niti švoh prej ko je bila močnejše postave a sedaj je res prava dama. Noro hitro po porodu ji je ratalo ogromno kg izgubit.
Sama sem prelena da bi 10kg izgubila potem pa vidim kako drugim uspe velike več izgubit in kapo dol za takšno voljo.
[/quote]

…ćisto odvisno, lahko da je “šlo samo dol”: pri meni je tako, da imam obdobja apetita, ko se moram – skoraj – krotiti, da ne pojem vsega, kar vidim in pa – na srečo – daljše obdobje, ko zaužijem po pameti normalne, skromne obroke. In ni nobenega “odtegovanja” hrane. Nobenega trpljenja ob tem. Za obliko telesa pa skrbim s telovadbo, ker samo manj jesti še ne prinese učvrščene postave …

Ja, obraz je zdaj postal nizozemske oblike 🙂
Prej je bila bolj žmohtna, tudi to drži.

torej ni slovenka

Meni je bila pa primer ženske, ki jo tudi obline delajo lepo in mi je prav hudo zaradi te modne gonje po suhih telesih, zaradi katere toliko naravno lepih žensk brez potrebe trpi.

z njenimi nogami ni nič narobe, so zgolj malce kratke. ni izbrala najboljše dolžine krila, moralo bi biti malce nad kolenom in pa absolutno napačne natikače ali čevlje si je izbrala.

je Srbkinja po očetu, po materi od tu, sicer pa koga briga. Mitićka je super punca.

torej ni slovenka
[/quote]

[/quote]

čak mal
a ni super punca Kara Zor-El?

[img]https://i.pinimg.com/564x/bf/29/a8/bf29a89a0ea84b65e52d521f8e6c19aa.jpg[/img]

ti skoz prdiš neke neumnosti.

[/b]

Kara je v vsakem pogledu bolša kot una Ana

če Mitićka ni slovenka ( njen oče je Srb, mati slov), potem tudi Goran Dragić ni slovenc ( njegov oče je Srb, mati slov).

torej ni slovenka
[/quote]

[/quote]

že od časa Kajna in Abela se je narodnost štela po očetu in ne po materi

Seveda se šteje po očetu. Potem je Gogi ponosni Srb. Prav ima. Slovenka ga je sicer rodila. rad ima svoje starše, to da slovenke seksajo s srbskimi moškimi, ne pa s tabo ” moničan” pa pač sprejmi.

[/quote]

[/quote]

men je čist vseen s kom seksajo slovenke, važn da dajo meni mir

[/quote]
Ampak šteje se pa materni jezik 🙂

New Report

Close