Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Kaj počnejo primitivci tipa Denis Avdić in Lea Sirk na televiziji?

Kaj počnejo primitivci tipa Denis Avdić in Lea Sirk na televiziji?

In komu ga vlečejo moderatorji tega foruma, da brišejo takšnele teme?

Ta država je res v vagini mamini …

Svoboda govora, dragi moji. Če primitivcu rečeš, da je primitivec, to ni žalitev, temveč dejstvo. Dokazov je pa več kot dovolj.

Je pa današnji gost Nagode frajer najtežji, haha. Poseben tip človeka, no on je pa celo talentiran.

V terminu druzinske oddaje povsem neprimeren vokabular. Prostasko, pogovorno. Popolnoma neprimerno. Jaz preskocim vse njihove mono in dialoge in si z otrokoma ogledam samo izvedbe. Zal je neprimerno za druzinski ogled. Nivo vaske veselice. Za pijance, brezzobe in tezko ucljive. Ampak njih gotovo ne zanima nastop: vokali, scenografija. Skoda.

Koristimo seveda ogled z zamikom. Sem mislila, da so bili zvezde plesejo prevec pogovorni in plehki ampak ta oddaja je pa dno.

Točno tako. Ampak dokler bo folk stran metal denar za glasovanje in se bo sponzorjem splačalo oglaševat, bodo še naprej gurali to skorpucalo. Za bojkot oddaje pa je splošni kulturni nivo v državi žal prenizek.

Ni sans, da gledam to. Danes smo slucajno preklopili in to ravno na balkan muziko. Bruhhh. Tip je pa tako neprimeren.

Avdić je zakon !!!! Oddajo gledam z družino samo zarad Avdića in ne boste verjeli nisem od dol !!!

V tej temi se lepo vidi, koliko primitivcev, ki se cenijo, je v tej Sloveniji. In menda so celo čistokrvni.

A je že konec oddaje? Mi ne vemo, ker nismo gledali.

Ko boste na nivoju Denisa A. dvignite roko. Do takrat pa tisina… fousija nacionalni sport…sami nicvrednezi jamraci obrekujete boljse od sebe… Denis se poscije na nicvredne slovenceljne…

Konec debate luzerji…

V vsaki osnovni šoli najdeš boljše, bolj izvirne in predvsem bolj kultivirane voditelje od njega. Zdaj se lahko odstraniš ven iz teme, tukaj si nepomemben.

Argumentacije :)))). Ja on je nad kulturo :))))..tako kot ti.

Ti si en velik bebec. On je uspešen, vedno 1.ko gre za humanitarne akcije, zaželjen voditelj in izjemen človek! Kaj si pa ti? Povej kdo si, kaj si ustvaril? Kaj si dobrega naredil za druge? Ajde povej bebonja da vidimo tvoje kvalitete osel kmetavzarski. Daj razsvetli nas za vraga kdo si ti nepomemben butelj, manj si vreden kot pohojen čigumi. A boš razumel ničvreden nedoyeban izrodek? Bo tvoja prazna lubenica lahko dojela da štejejo dejanja, dobra dela. Ti tega nimaš, ne poznaš, veš le zase in svojo egoistično usrano rit, te zabita mat ni naučila ničesar zato si tako tele kot si. Hja, nič ustvaril nič ne znaš pol ti je pa Avdić kriv hahahaha.

Jaz imam več kot 30 zaposlenih v firmi, ki sem jo sam ustvaril, tako da sta vidva z Avdićem vred navadna luzerja v primerjavi z mano. Po spletu naključij pa se ukvarjamo z dejavnostjo, s pomočjo katere lahko ljudi tvoje sorte izsledimo po IP številki..
Ajde, stegni, če si upaš.

Ti si en velik bebec. On je uspešen, vedno 1.ko gre za humanitarne akcije, zaželjen voditelj in izjemen človek! Kaj si pa ti? Povej kdo si, kaj si ustvaril? Kaj si dobrega naredil za druge? Ajde povej bebonja da vidimo tvoje kvalitete osel kmetavzarski. Daj razsvetli nas za vraga kdo si ti nepomemben butelj, manj si vreden kot pohojen čigumi. A boš razumel ničvreden nedoyeban izrodek? Bo tvoja prazna lubenica lahko dojela da štejejo dejanja, dobra dela. Ti tega nimaš, ne poznaš, veš le zase in svojo egoistično usrano rit, te zabita mat ni naučila ničesar zato si tako tele kot si. Hja, nič ustvaril nič ne znaš pol ti je pa Avdić kriv hahahaha.
[/quote]
Ga ne spremljam. Dobra dela mu verjetno nihce ne oporeka. Tu je govora o tem, da z svojimi primitivnimi dvopiti in nizkem nivoju kuminkacijskih in voditeljskih vescin za oddajo v druzinskem terminu ni primeren. Ne jemlji osebno. Ni vsak za vse. Vsak je na svojem podrocju lahko dober tale oddaja ni v njegovem podrocju. Tu bi moral biti voditelj z gostim, visjim nivojem izrazanja, z boljso intonacijo in primernejso vsebino. Najbrz bi bil odlicen za stand up ampak to je televizijska oddaja in to ne na neki Paprika TV kjer so bili nesolani voditelji v njegovem kalibru.

Jaz imam več kot 30 zaposlenih v firmi, ki sem jo sam ustvaril, tako da sta vidva z Avdićem vred navadna luzerja v primerjavi z mano. Po spletu naključij pa se ukvarjamo z dejavnostjo, s pomočjo katere lahko ljudi tvoje sorte izsledimo po IP številki.
[/quote]

A bejž luzer ti boš meni grozil??? A gremo v prijavo idiot??? Žališ človeka, velikega človeka. A se oba z Avdićem spraviva nate luzer brezdelni, on zaradi javne žalitve, jaz zaradi groženj umora??? Groziš mi da mi boš vrat prerezal a se zajebavaš kreten? Print screen narejen in probaj še enkrat in boš dubu policijo na vrata bebec. Groziš z umorom haloooo. Bojim se za življenje!! To so resne grožnje!

Daj pojej tablete, človek. A veš, nismo vsi navadne ničle. V prihodnje bodi malo bolj previden, s kom se zajebavaš. Moj IP je itak lažen, tako da mi nič ne moreš. Rajši manj glej tega Avdića, da ne boš na tako primitivnem nivoju, kot je on.

Daj pojej tablete, človek. A veš, nismo vsi navadne ničle. V prihodnje bodi malo bolj previden, s kom se zajebavaš. Moj IP je itak lažen, tako da mi nič ne moreš. Rajši manj glej tega Avdića, da ne boš na tako primitivnem nivoju, kot je on.
[/quote]

Grožnje so zabeležene! In grožnje z umorom se zelo resno jemljejo in jaz te jemljem resno da mi boš prišel vrat prerezat, ker si mi resno zagrozil. Vsakega se izsledi sploh ko gre za resne grožnje z umori zato me ne skrbi da te ne najdejo, skrbi me samo če me pred izsleditvijo umoriš. In resna skrb je tudi tu zabeležena za vsak slučaj.
Ko boš toliko gnusa in gneva izlival na tiste, ki za reveže in otroke niso nič storili se imaš pravico javit ne pa na nekoga, ki ogromno naredi za reveže, bolne otroke, zbira denar…

Jaz imam več kot 30 zaposlenih v firmi, ki sem jo sam ustvaril, tako da sta vidva z Avdićem vred navadna luzerja v primerjavi z mano. Po spletu naključij pa se ukvarjamo z dejavnostjo, s pomočjo katere lahko primitivno nesnago tvoje sorte izsledimo po IP številki in ji prerežemo vrat kot podgani. Seveda pod pogojem, da si drzne še enkrat stegniti gobec.

[/quote]

Prijavi ga pa naj placa saj naklada da je “podjetnik” pa naj da za odskodnino ali na hladno. Jaki podjetnik 🙂

Grožnje so zabeležene! In grožnje z umorom se zelo resno jemljejo in jaz te jemljem resno da mi boš prišel vrat prerezat, ker si mi resno zagrozil. Vsakega se izsledi sploh ko gre za resne grožnje z umori zato me ne skrbi da te ne najdejo, skrbi me samo če me pred izsleditvijo umoriš. In resna skrb je tudi tu zabeležena za vsak slučaj.
Ko boš toliko gnusa in gneva izlival na tiste, ki za reveže in otroke niso nič storili se imaš pravico javit ne pa na nekoga, ki ogromno naredi za reveže, bolne otroke, zbira denar…
[/quote]
Saj ti nihče nič noče no, kaj se zdaj treseš. 🙂 Samo malo sem te želel umiriti, ker si bil tako prepričan, da si naletel na nekega brezveznika, hehe.

Evo, v znak sprave ti častim en virtualni pir. Glej, da se ne boš še tega ustrašil.. 😀

Pa če je tole res, sem ti dolžan tudi opravičilo. Ampak moraš priznat, da tudi tvoj prvi post ni bil na nivoju, sploh za nekoga, ki naj bi ljudem želel dobro.

Avdić je pa javna osebnost in javnost ima o njem pravico povedati svoje mnenje. Slučajno podpiraš tudi njegovo norčevanje iz paraolimpijca od zadnjič?

[/quote]

Kolko smeha bom rekla ko Lea Sirk fa..king ne morm verjet biznismen se je malo podelo in zdaj je se priznal da grozi pod laznim ip kar je rdeci alarm. Ravn zato mu je treba dokazat da ga se kako izsledijo. Biznismen nima niti za lasten internet ali ima res laznega z namenom. Samo je res lahka psihic in take treba policija postimat. Ka bo stopu un ven iz bajte pa ga bo en zastihal ko mu tule napoveduje da ga bo pospravo. Svet je ponorel na fertik.

Ma noben ne bo nikogar štihal no, to je bila šala. Malo se umiri 😀

vulgarnost v njegovih forah mi ni smešna

New Report

Close