Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Se še spomnite dne, ko je umrl Toše Proeski?

Se še spomnite dne, ko je umrl Toše Proeski?

Se še spomnite dne, ko je umrl Toše Proeski? Danes mineva 12 let.

Jaz se zelo dobro spomnim, bili smo v študentskem domu in bilo je zjutraj, ko se je razvedelo za to. vsi so govorili o tem, potem se je dolgo časa vrtela njegova glasba povsod.

…. ne.

Toše Proeski je za mene najboljši pevec vseh časov. Njegova širina petja je bila fantastična. Vse od popa pa do arij z najboljšimi glasbeniki sveta. Pokazal bi še mnogo več. Odšel je premlad.

Bila sem v službi in doživela pravi šok.

Bila sem v službi v skupinski pisarni, nas je bilo več, delamo vsak svoje delo…. Zraven smo imeli prižgan radio v pisarni in ko smo slišali novico nismo mogli verjeti.

Spomnim se. Takrat sem delala kot varuška. Deklico, ki sem jo pazila sem ravno peljala na sprehod oz.v bližnji park, ko me je poklical sedaj že bivši fant. Totalen šok. Bilo mi je hudo, rada in veliko sem ga poslušala. Kjerkoli že je, nikoli ne bo pozabljen.

Spomnim se. Takrat sem delala kot varuška. Deklico, ki sem jo pazila sem ravno peljala na sprehod oz.v bližnji park, ko me je poklical sedaj že bivši fant. Totalen šok. Bilo mi je hudo, rada in veliko sem ga poslušala. Kjerkoli že je, nikoli ne bo pozabljen.

Srednja šola, imel smo odmor, ko sošolec vpraša, če sm slišu kaj se je zgodilo.
Jst sm takrat to izvedu od njega. Kot da bi bilo včeri kako čas hitro mineva.

Hočeš reči, ko je bil umorjen…

Ne, ni bil moj stil glasbe in tudi kot pevec je bil glasovno OK, recimo, malo nad povprečjem. Ampak vseeno ne blazno izstopajoč, a kot pravim, to ni bil moj stil glasbe.

tale toše fenomen mi je bil zanimiv že pred 12imi leti.
ne rečem, premlad za umret, ampak da že vseh 12 let vsaj enkrat letno skače iz vseh možnih medijev, je pa hiper fenomen…

Mislim, da pri njem ne gre samo za to, da je bil pevec, ampak da je bil tako mlad, a Človek. Takih ni veliko in vsakega je škoda.

Mislim, da pri njem ne gre samo za to, da je bil pevec, ampak da je bil tako mlad, a Človek. Takih ni veliko in vsakega je škoda.
[/quote]

Zakaj Človek? Kaj je naredil tako posebnega, da bi ravno on bil Človek?
Mar ni tisi?

A da je že 12 let?! No, saj je res že kar nekaj časa, ja.
Meni je bilo njegovo petje všeč, za moj okus je bil super pevec.
Govor o umoru, celo o inscenirani smrti je bil nekaj časa. . ..

Spomnim se dveh takih dogodkov, 11.9 in smrt T.Proeskega. Zelo v živo se spomnim trenutkov, ko sem oboje zvedela, 11.9 v fotokopirnici, sem klicala oceta, pa ni mogel vrjeti. Za Toseja sem se pa ravno z najboljsim prijateljem peljala v avtu, da mi predstavi punco novo njegovo, pa je bilo po radiu. Pa Toseja skoraj nisem poslusala, me je pa pretreslo.

Zakaj Človek? Kaj je naredil tako posebnega, da bi ravno on bil Človek?
Mar ni tisi?
[/quote]

Lahko si človek ali Človek, lahko pa nisi niti Č od človeka.
Toše je bil Človek.

Tebi zdaj razlagat zakaj, nima smisla, ker itak ne razumeš.

Lahko si človek ali Človek, lahko pa nisi niti Č od človeka.
Toše je bil Človek.

Tebi zdaj razlagat zakaj, nima smisla, ker itak ne razumeš.
[/quote]

Rada bi razumela, zakaj je bil Človek!

Rada bi razumela, zakaj je bil Človek!
[/quote]

Zato, ker se zaradi tega, kar je dal svetu, še danes ogromno ljudi spomni, kje so bili, ko je umrl. Pa ga sploh nisem poslušala. Ko se s svojim delovanjem tako vtisneš v zavest ljudi, si Človek. Okej?

Zato, ker se zaradi tega, kar je dal svetu, še danes ogromno ljudi spomni, kje so bili, ko je umrl. Pa ga sploh nisem poslušala. Ko se s svojim delovanjem tako vtisneš v zavest ljudi, si Človek. Okej?
[/quote]

In kaj je dal svetu?

In kaj je dal svetu?
[/quote]

Glasbo. Pojem, za katerega očitno še nisi slišala.

kdo je to

Glasbo. Pojem, za katerega očitno še nisi slišala.
[/quote]

Kot sem že zgoraj napisala, njegova glasba mi ni oh in sploh glasba, ni nič res izstopajočega.
In če je to vse, kar je naredil, potem bi lahko žalovali še za marsikom drugem.

Se spomnim, ja. Je bilo po TV ravno ko sem pomivala posodo…

New Report

Close