Tanja-Kmetija
Da je ostala noter, je kar dobro za samo oddajo. Zmagat pa ravno ne rabi, sicer pa si bo zmago v vsakem primeru morala priboriti na dvobojih in glavnem boju v finalu, ki bo v živo. Je pa dobra za šov, ker ni preveč bistra, je kar zamerljiva in gobezdava. Kaj če boljšega. 🙂
Izpadla v dvoboju,ji poklonijo ponoven vstop na kmetijo in še v tistem momentu je spet dežurno čvekalo. Ženski bi morali povedati,da je tudi ona “novinka” ali povratnica po izgubljeni bitki v areni in naj se ne petelinčka in ne bo zlobna do odpadnikov. Verjetno se ne zaveda,da ta čas,ko se je ona šlepala kot kmetica oni niso čakali v hotelu 5*,ampak so se borili za požirek mleka! Dobro,da niso slišali vseh nesramnih komentarjev kmetov.
Za jest imajo očitno dovolj, borijo se za 50.000 in se zabavajo. Zakaj točno bi se gnali za nalogami? Jaz bi jim dal kot pogoj za osvojitev nagrade, da morajo vse naloge opravit, sicer bi bil zraven še en dvoboj, kjer bi dvobojvalca žrebali. 🙂
Hočem rečt, če ne bi opravili tedenske naloge, bi sledil še en dvoboj, “nagradni”. 🙂
Ja tako bi moralo biti. Nujno. Oziroma tista varianta, ko so jim odštevali za neopravljene naloge, tudi ne bi bila slaba. In zmagovalec bi odnesel kakih 5000 e, več si pa nihče ne zasluži. To bi bilo najbolj pošteno.
Kar se Tanje tiče, se ji pa že od daleč vidi, kdo in iz kakega testa je, oziroma ni. Da je ENA NAVADNA NIKO I NIŠTA. In to bo ostala tudi vnaprej po tem šovu sodeč. Samo da njen EGO je pa nad vsemi pričakovanji…visok….njen IQ pa nizek.
Nekaj takega ja, ker jim je že precej vseeno, a kaj naredijo, ali nič. Če bi jim gorelo pod ritjo, ali bi bili lačni, bi se prekleto bolj potrudili.
Kar se Tanje tiče, kaj pa vem, ona je ena taka kokodak ženska, žleht po moje ni, kam daleč prilezti sposobna pa tudi ne. Naj se zabava, dokler se lahko.
Jaz navijam za Danijela – se mi zdi tak trezen, odgovoren, pošten moški, delaven in tudi spoštljiv.
Ostali so mi sami spletkarji – o dvojčkih raje ne bom, ker sta mi antipatična – glasna, nosita se kot pava pomembna, sta nesramna in nespoštljiva, ko je treba pa kaj naredit in ga userjeta pa tudi se vidi,da bi kar po liniji najmanjšega odpora.
tudi Sare ne morem gledati, se mi zdi, da se tako napravlja ko govori v kamero, tista njena mimika obraza, zaigrana finoča, kot da je nekaj več se nosi. Antipatična mi je zelo. Upam,da danes Danijel premaga Boruta.