Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Samske ženske nad 30 so same luzerke

Samske ženske nad 30 so same luzerke

Plače imajo nekje jurja, opisujejo se pa kot uspešne in izobražene hahahaha da crkneš od smeha

Saj se zavedaš, kaj s takšnimi izjavami govoriš o sebi?

In kaj ti lahko pokazes, da s tako samozavestjo neki zenski lahko reces, da je luzerka? 😉
Preden pises take neumnosti se poglej v ogledalo. 😉

O super, takoj ad hominem, to pomeni, da imam popolnoma prav.

Če bi rad kdo ovrgel mojo trditev, naj se potrudi z argumenti, če tega ni sposoben, je njegovo mnenje popolnoma irelevantno.

Točno to! Mislim da je avtor tu največji luzer. Po pisanju sodeč, na stopnji nerazgledanega 15-letnika

A ni obratno? Če nekaj trdiš, to podkrepi z argumenti in dokazljivimi dejstvi in šele potem se bo kdo potrudil s protiargumenti – če se mu bo zdelo vredno.

In ŠE EN ad hominem, koliko nepismenih opic pa vas je tukaj gor?

Če hočeš na nek wannabe faks zato, da boš imel usranega jurja plače, ob tem se pa še hvališ, da si uspešen, potem si prizadet direkt v pisker.

Evo ti argument.

In ŠE EN ad hominem, koliko nepismenih opic pa vas je tukaj gor?
[/quote]
Ko se pojavi prvi, potem kar navalijo. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

plača je irelevantna, jaz imam 3 jurje neto, pa sem ravno tako samska 30 letna luzerka, jebeš vse skupaj

Jurja imaš dvakrat za v trgovino, če živiš kolikor toliko normalno. Boš hotel s to luzerko na Bali, pa bo jokala, da nima denarja. Ja kaj si pa študirala neko komunikologijo, pička neumna. Nobena izobraženka nisi in umrla boš v revščini.

Ko se pojavi prvi, potem kar navalijo. 🙂
[/quote]
Ma ja, to se citirajo med sabo kot v gay klubu, pa vsak ima bolj prav od drugega. Dejansko pa so soočeni s trditvijo, ki bi jo na vsak način radi ovrgli, pa je seveda ne morejo, ker je preveč resnice v njej.

No, to je že bolje. Katera branža, če ni skrivnost? Seveda, če ne nakladaš.

Če hočeš na nek wannabe faks zato, da boš imel usranega jurja plače, ob tem se pa še hvališ, da si uspešen, potem si prizadet direkt v pisker.

Evo ti argument.
[/quote]

Blebetanje nad izmišljenimi “dejstvi” ni argument.
Tudi če obstaja 10 res takšnih žensk iz tega ne moreš posploševati na ostalih par tisoč.

Torej – kje imaš realne argumente?

In vidiš… samo za to sem ti zgoraj napisal, če se sploh zavedaš kaj pripoveduješ o sebi s temi trditvami.
Nimam pa nobenega interesa zastopati kateregakoli stališča v tej debati.

Blebetanje nad izmišljenimi “dejstvi” ni argument.
Tudi če obstaja 10 res takšnih žensk iz tega ne moreš posploševati na ostalih par tisoč.

Torej – kje imaš realne argumente?

In vidiš… samo za to sem ti zgoraj napisal, če se sploh zavedaš kaj pripoveduješ o sebi s temi trditvami.
Nimam pa nobenega interesa zastopati kateregakoli stališča v tej debati.
[/quote]
Joj incel, spokaj se ven iz teme, če je ne razumeš. Vse je lepo podprto s statistiko, pa greš lahko ponjo zaprosit na urad, če te to rajca. Meni je dovolj, da malo pogledam okoli sebe in pomečem kandidatke za resno zvezo kot prfoks matematike na izpitu v prvem letniku.

zaradi izobrazbe in plače……………….pa nimam tvojih težav……………………

Viharni, bo treba nehat pit. Drugi ne pijejo in ne najedajo kot ti. Poglej se v ogledalo, da si s tem pisanjem daleč od normale.

Četrti ad hominem, a bo padel rekord? 😀

No, to je že bolje. Katera branža, če ni skrivnost? Seveda, če ne nakladaš.
[/quote]

ne nakladam, IT, privat sektor.. smo uspešni, sem uspešna, delovno, cenijo me tam.. ampak kaj ti to pomaga, če z ljudmi nisi sposoben navezati globljih vezi… nikomur ni v interesu, da bi bil del njegovega privat življenja, ne rabijo te.. prototip luzerja

Čisto možno, v temi se namreč oglašajo predvsem kokoške, ki sploh ne vejo, kaj ad hominem pomeni.

Joj incel, spokaj se ven iz teme, če je ne razumeš. Vse je lepo podprto s statistiko, pa greš lahko ponjo zaprosit na urad, če te to rajca. Meni je dovolj, da malo pogledam okoli sebe in pomečem kandidatke za resno zvezo kot prfoks matematike na izpitu v prvem letniku.
[/quote]

Ti nikoli ne bi mogel biti prfoks matematike. Pokoplji očeta, ki ti je uničil življenje, da moraš dan začeti z branjem časopisa, novic, če ne si ves iz sebe.

No saj z moskimi okol 30 ni prav boljse. Zasluzijo jurja, ce ga,o bahamih pa lahko sanjajo

ne nakladam, IT, privat sektor.. smo uspešni, sem uspešna, delovno, cenijo me tam.. ampak kaj ti to pomaga, če z ljudmi nisi sposoben navezati globljih vezi… nikomur ni v interesu, da bi bil del njegovega privat življenja, ne rabijo te.. prototip luzerja
[/quote]
Če to drži, potem si med redkimi. Nikakor nisi luzerka, samo tako se očitno dojemaš. Saj se ti ni treba družit s pijanimi zadrogiranimi afnami, da bi bilo tvoje življenje fajn.

Jaz recimo najbolj uživam v miru ob klasični glasbi, daleč stran od takega folka. In mi je super, ne zamenjam za nič na svetu.

Ad hominem številka pet, a začnemo pobirat stave? 😀

Ja samo take imaš na izbiro, ali pa boš samski. Glede na to, da razmišljaš o teh, si tudi sam čez 30 in mlade te ne pogledajo.

New Report

Close