Monika Jelinčič na sodišču priznala: "Bala sem se ga vedno, ko sem rekla ne"
“Jaz sem ubogala soproga. Nisem se ukvarjala z zneski, sem se z družino,” je sodnici povedala Jelinčičeva in še enkrat poudarila, da je darilno pogodbo podpisala, ker ji je bilo svetovano, da je tako dobro za davčni postopek in ker se je soproga bala vedno, ko je rekla „ne“. Izven sodne dvorane Monika ni želela komentirati, zakaj se je soproga bala, mu je pa med obravnavo zabrusila: “A se česa bojiš, Zmago?”
Več na: https://style.over.net/monika-jelincic-bala-sem-se-ga-vedno-ko-sem-rekla-ne/
Je Zmago rekel za svojo 30 let mlajšo , da je pršla gola in bosa, zdaj hoče pa pol premoženja…uradnega mu vzet, pa se na otroke zgovarja pa bla bla….
Zakaj si revež ni vzel ene pri petdesetih, pa bi kaj k bajti prnesla. Ampak bit frajer s smrkljo pa po mladem mesu skakat je blo pa fajn.
Pa še to…najbrž ni neumna, da hoče tolk od njega? seveda uradnega javno znanega, ker je skritega , kar ona ne more zahtevat pa najbrž še veliko več. Zna še dost stvari v javnost pricurljat.
skourbala se je več kot očitno ona , a če je tip še tako težek na svojo starost- še poročena je nastavljala drugje, prišla s priležnikom danes na sodišče, pred še poročenega , še moža…. Predstavljaj si sebe v koži Jelinčina na sodišču danes.. No, da vidimo tvoj komentar.
[/quote]
Kar seješ, to žanješ. Kaj pa veš, kaj vse je morala pretrpet prti njem? Luštno ji sigurno ni bilo.
Kar seješ, to žanješ. Kaj pa veš, kaj vse je morala pretrpet prti njem? Luštno ji sigurno ni bilo.
[/quote]
Zagotovo ne veliko, če je lahko svojo plačo zase zapravila in za svoje cunje, on je pa financirač vse ostalo. Če bi jo pusitil brez prebite pare in jo celonagonil od hiše ( bi jo lahko upravičeno, ker se je gonila z drugim, dokazljivo), ok, tako je bil pa dostojanstven do še vedno žene do konca, četudi je verjetno zajebanc za 4imi stenami. Je bil gentlemen. Nimaš mu kaj očitat glede tega.
Ma ne si oči zatiskat…dajal ji po moje ni ne vem kok…razen z darilnimi pogodbami, ki so njemu prav prišle. Pa tud če ji je, saj je že takrat vedu, da jo ne bo meu za gate prat…ona pa njega ne , da se bo z njegovo lepoto postavljala. To so pokvarjene veze , v njih je polno izsiljevanj in podobnega…ni blo druzga za pričakovat.
Take razlike v letih ne morjo gvirat, sploh pri tok starem decu. Podnev še gre, večera se pa boji k hudič križa.