Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Tina Turner, Neda Ukraden, Jenifer Lopez, Helena Blagne, Lepa Brena, Salma Hayek, Penelope Kruz ….

Tina Turner, Neda Ukraden, Jenifer Lopez, Helena Blagne, Lepa Brena, Salma Hayek, Penelope Kruz ….

To je samo nekaj mamik, ki so kot vino. Starejse kot so, boljse so.

gerontofil

Haha, Gerontofil? Veste dosti, vidim. Prvič slišim. Sem poguglala malo, ampak kaj je to? Izraz za naklonjenost moških do starejših dam?

Jah, no ja. Mi jih vidimo samo takrat, ko imajo popoln videz. Po urah urejanja, neskoncno veliko fotkanja “iz pravega zornega kota”, uporabe pravega filtra. Se pa strinjam, da imajo odlicne lepotne kirurga in “many-many”.
So mi pa vsec, da so nekatere pri ÷/- 70ih se vedno “dobre mrhe”.

Tina pa Neda sta staaare mamice in tud, če jih bi rad gledal na tak moški način, da ga jebes, ne gre.. ..

Se strinjam, Popay. Tina letnik ’39, Neda ’50, Brena ’60, Helena ’63 … no, ne vem zakaj tako hlepenje po “vecni mladosti”.
Neki razlog je znotraj njih … ni poklic tisto kar jih zene v take extreme.
Vsaj moje zensko mnenje je taksno.

Neda, Helena, Brena – grde k smrt

S tem se tud jst srinjam, si star koliko si, če bi imel polno kišto keša, ne bi na sebi popravil nič, no zobi so pač nekaj kar ne gre brez pomoči doktorjev… ampak tukej na monu, smo po pravilu itak vsi mlajši 15 let od dejanskih let, no jst zgledam mlajši 16.5 let, tako, da ni zime za eskime, hehe…..

Res je, da so starejše in res je, da imajo moški raje mlade. A je tudi res, da se super držijo. Manj ko ima katera operacij, bolj spoštujem njeno mladostnost.

Res je, da so starejše in res je, da imajo moški raje mlade. A je tudi res, da se super držijo. Manj ko ima katera operacij, bolj spoštujem njeno mladostnost.
[/quote]

to je to in dokaz, da je človek ostal skuliran kljub slavi..

A Tereza Kesovija je pa luft?

New Report

Close