Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka ima se kateri moski tezave z pogledom kadar se pogovarja z Natalijo Ferboten?

ima se kateri moski tezave z pogledom kadar se pogovarja z Natalijo Ferboten?

jaz je ne morem in ne morem gledat v oci. Se trudim, vendar mi ne uspeva.

Natalija Verboten

xrobe

Natalija Verboten

xrobe

Robert de Niro

Natalija Verboten je fantastična…

absolutely

Robert de Miro

xrobe

xrobe

absolutely

Avtor, super fantastični ste. 🙂
absolutely 🙂
Nevidna zvezdica⭐

Absolutno se strinjam z vami. Vrhunska je, čudovita in prekrasna…⭐

se nism pogovarajal z njo, bil pa sem v njeni bližini in ja, na odru je kot lutka, je simpatična in lušna ampak se mi zdi, da jo bi komot v oči gledal, pa še dol bi moral gledat, hehe…

zmešana keš pička

He he he he, spomnili ste me na prigodo nekega dopoldneva pri znancih.
Prideva midva s starejšim sinom neko nedeljo dopoldan na kofe k znancem, že zunaj sem videl njen avto parkiran, bila je zgoraj pri “ta mladih”, znanca sta bila zelo ponosna na to, pela jima je tudi na osebnem ljubileju, v glavnem sedimo na terasi in debatiramo, nakar vleti ona, v nekem leder krilu, nič namazana, meni sicer ni ne moteča, obožujem je pa tudi ne, zato pač sine takrat star nekje pod 10 ni vedel zanjo.
V glavnem vleti ona na teraso, tam se z “mamo” nekaj pogovarja, moj sine pa tako na pol glasno ” Ati kaj pa je to za ena?” Kaj je za estradnika hujšega kot da te ljudje ne poznajo?

Uboga Natalija..sigurno celo noč ni spala,ker je tvoj 10 -letnik ni poznal…matr kakšne imate nekatere…

🙂

Saj se je ne sme gledat . Ona je ” verboten” !!
[youtube]https://youtu.be/W0Jry9SskHM [/youtube]

Neskončno rada vas imam…

New Report

Close