Dons bo pa Mario pri Vesni Milek
… se zdi top. In zdi se mi nepravično, da je žrtev nadlegovanj. Bo že sam povedal o sebi kolikor bo želel.
Če bi bil slab voditelj tudi govoric ne bi bilo.
Sicer pa nikomur noče nič žalega, zato je to čisto dovolj, kar želim vedeti o njem osebno. Govorice me ne zanimajo. Bom pa pogledala oddajo in prisluhnila o čem je pripravljen govoriti on sam.
Pričakovano, da se bo nekdo vtaknil v njegovo osebno/spolno življenje. Imaš kakšne travme zaradi tega?
Imam nekaj prijateljev, ki so ‘napačno zvezani’. Pa so vsi krasni ljudje. Topli, prijazni, pomagači, najboljši. Kaj delajo za domačimi stenami je pa njihova stvar.
Le kaj ti delaš, da si tako hudoben?
Dobro ga je vrtela na ražnju Milekova… bogi Mario. Pa še njen šef je. 😉
Ampak ta njegova vedno prijazna (zlagana) vloga govori samo eno, prosi in roti nas le… JAZ SEM PRIJAZEN DO VAS, ZATO BODITE TUDI VI PRIJAZNI IN STRPNI DO MENE.
In igrajmo se to prijazno igro še naprej… 😉
Meni se pa zdi, da je on natur prijazen človek. Z gosti v studiu je vedno profesionalen, skrbi da se intervjuvanec dobro počuti, zna odnehati, če vidi, da je šel v smer, ko je sogovorniku neprijetno.. to so lastnosti, ki se jih ne da naučiti ali zaigrat… al maš to al pa nimaš.
Zame eden najboljših voditeljev na naših televizijah.
Meni se pa zdi, da je on natur prijazen človek. Z gosti v studiu je vedno profesionalen, skrbi da se intervjuvanec dobro počuti, zna odnehati, če vidi, da je šel v smer, ko je sogovorniku neprijetno.. to so lastnosti, ki se jih ne da naučiti ali zaigrat… al maš to al pa nimaš.
Zame eden najboljših voditeljev na naših televizijah.
[/quote]
Točno to. Pa če bo nekdo redkobeseden, kratek – bo on že dopolnil, sprostil in gremo dalje…
Človek, ki ga lahko na TV samo po rokah nosijo! In takrat tudi pogoltnem TV naročnino!
Sicer pa ponovitev na ponovitev, oddaje take da te nekam prime, in sama jajca cerkvena!!! 🙁
Pa “tv izložba” + naročnina! Oddaja v prime timu: mizica, 2 kozarca vode, en labav gost, ki ne zanima niti spužve = gremo snemat! :(((
Milekova, da ga je vrtela na ražnju? ;).
[/quote]
Nedvomni hajlajt je bil posnetek, ko je Svetlana udrihala čez slovenceljne, ampak Mario, SLOVENCELJ ad personam, je stal točno za njo. In se smehljal… 😉
Kratka definicija Slovenceljna:
Prijazen, neškodljiv, neopazen (tudi, če dela na TV), mnenje drugih je zanj zakon (LE KAJ BODO DRUGI REKLI…!!!)
Zanimivo, da so v njegovih odajah disgresije vedno padale iz drugih ust (Kobal, Desa, Ana Liza, Tič…), Mariotova usteca so ostala vedno neomadeževana, prav tako njegova podoba prijatelja slovenskih babic.
Mario, še na mnoga leta! 😉
Smehljajmo se in bodimo prijazni… 😉
Rekel je da se vedno dobiva pisma z neprimerno vsebino in da zadeva traja ze 20 let. Videlo se je da do zadeve ni brezbrizen in da ga boli to kar se mu dogaja.
[/quote]
Mnja, malce si je tudi sam kriv, kajne?
Če bi takoj povedal kako stvari stojijo, ga najbrž ne bi nadlegovala…
Nedvomni hajlajt je bil posnetek, ko je Svetlana udrihala čez slovenceljne, ampak Mario, SLOVENCELJ ad personam, je stal točno za njo. In se smehljal… 😉
Kratka definicija Slovenceljna:
Prijazen, neškodljiv, neopazen (tudi, če dela na TV), mnenje drugih je zanj zakon (LE KAJ BODO DRUGI REKLI…!!!)
Zanimivo, da so v njegovih odajah disgresije vedno padale iz drugih ust (Kobal, Desa, Ana Liza, Tič…), Mariotova usteca so ostala vedno neomadeževana, prav tako njegova podoba prijatelja slovenskih babic.
Mario, še na mnoga leta! 😉
Smehljajmo se in bodimo prijazni… 😉
[/quote]
Wauuu, vi pa čakali, da bo povedal, da je peder. Da so govorice o raztrganem šupku na urgenci pravilne. Da ima željo posvojit kakšno siroto… da zna kuhat in obdeluje vrt.
Kako ste bedni!
Wauuu, vi pa čakali, da bo povedal, da je peder. Da so govorice o raztrganem šupku na urgenci pravilne. Da ima željo posvojit kakšno siroto… da zna kuhat in obdeluje vrt.
Kako ste bedni!
[/quote]
Dovolj bi bilo, da neha glumit in končno zavzame stališče – kakršnokoli že.
Tako pa… Milekova je bila daleč večji DEC od njega, pa ne govorim o spolu…
Ljudje se vtaknejo v vsakega, ki ga leta in leta zijajo na tv. To je v bedasti človeški naravi,da imajo primitivci občutek, da nekoga, ki ga vsak teden gledajo, poznajo, je njihov znanec, so z njim lahko na ti ali celo primitivni. Če ga imajo med frendi na FB si pa sploh dovolijo vse. Ljudje so takšni do vseh, ki izstopajo na televiziji. Vseh.
Problem ljudi kot je Mario, pa je, da bi oni imeli samo slavo in prepoznavnost, ne pa še ostalega, kar prinese tv. ko si na takšni poziciji toliko let, ne moreš računat na neko hudo zasebnost. Naj bo vesel, da živi v Sloveniji. Če bi živel v Angliji, bi ga paparaci zasledovali na vsakem koraku dokler ne bi dobili foto dokaz kje in s kom živi, kako živi, kaj je, s kom spi itd. Slovenija je prijazna do “estradnikov”, dejansko spoštuje njihovo pravico do zasebnosti. kje drugje bi bilo bistveno drugače.
In potem ti pride on jokcat kako da novinarji tega ne razumejo in ne spoštujejo, da noče govorit o tem s kom živi in podobno sranje. Saj v resnici novinarjev to ne zanima. Zanima ljudi. Pa zanimalo bi jih ravno 5 minut, če ne bi sam ustvarjal enigmno okoli tega. Seveda jih zdaj zanima, če že leta in leta noče povedat! Itak pa si vsi geji domišljajo, da se raja 24/7 ukvarja s tem s kom oni seksajo. Ma briga folk kaj oni delajo! To je samo za sproti, da zabijejo dolgčas. Potem pa kako so ubogi, kako je družba do njih kruta in en vem kaj. Še vsaka priležnica se slej kot prej pokaže z moškim s katerim spi, tudi če je poročen. ŠE Lombergar se je pokazal s Ksenijo Horvat, s katero je varal ženo. Pa sto drugih televizijcev se pokaže z ljudmi s katerimi živijo. Geji pa vsi okoli tega ustvarjajo neko nepotrebno dramo. potem pa da je družba čudna in netolerantna. Seveda je, če še sami sebe ne dojemajo normalno kot normalne ljudi, pri katerih je eno figo važno s kom živijo oziroma je to nekaj čisto banalnega, vsakdanjega. In potem pride model še razpravljat o tem na tv. Kot da bi namerno provociral, naj se vsi s tem začnejo ukvarjat. Meni osebno dol visi s kom se dol daje Mario. Imam nekaj gejev med frendi in za vse vem kdo so njihovi partnerji, tako kot vem za partnerje prijateljic. Isti šmorn. Nič posebnega, če si samo človek. Če hočeš bit pol bog pa boš seveda iz tega delal dramo.