Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Kako ravnati s posesivnim in ljubosumnim partnerjem?

Kako ravnati s posesivnim in ljubosumnim partnerjem?

Moj partner je pretirano posesiven in brez razloga ljubosumen. Kadar se pogovarjamo v mešani družbi se razjezi, ima občutek, da me drugi moški osvajajo. Sprašuje me, če bi bila z drugim in me obtožuje flirtanja. Kako naj mu dopovem, da se moti? Zdira se name in mi govori zmerljivke, ko zajočem se opravičuje in me objema. Rada ga imam in ne bi ga rada pustila.

Ti se sebe ne maras, tako da nimas pojma kaj pomeni imeti rad.
Dva psihicna bolnika skupaj. Uzivajta se naprej.

Oh joj, saj nasveta niti ne iščeš, vse kar lahk napišem je, da poskrbi za varen sex. Da ne spraviš še enega nedolžnega v to sranje, ker boš spet iskala vse sorte razlogov, zakaj da ne moreš it. Drgač pa jokaj, tud to je ljubezen, ko ga maš tak rada, on pa tebe spljoh.

Tvoj partner ima težave sam s seboj.
Je izjemno nesamozavesten. Sploh si ne predstavljam,da ste z partnerjem, ki mu ne zaupate 100%.
Popolna izguba časa,saj se spremenil nebo.
Najbolje, da te ima doma zaklenjeno,da ne vidiš nikogar,saj ti ne zaupa.
Kaj ti pove,če ti ne zaupa??Kaj delaš z njim?
Jokaš zaradi zmerljivk???
Ja bog pomagej.

Nič dobrega na dolgi rok. Samo bejži stran od takega. Dlje boš z njim, bolj ti bo uničilo tvojo psiho in način čustvovanja. Očitno ima on eno travmo na podroju čustvovanja in partnerskem odnosu, ki ti jo tudi spretno prikriva.

Jok je najslabsa reakcija. Postopat bos morala odlocno in mu postavit stroge meje z visokim zidom in pusko:)) ce se jih ne bo drzal ga pac pocis,tako kot vsiljivca na meji ali drugace povedano mu das sup karto brez povratka.
Tako kot so eni moski pretirano teritorjalni,so drugi premalo,tudi ti nam po navadi ne pasejo :))
Ne bodi cmera

In koliko let misliš biti še z njim?
40 ali 50?

V zaporu boš vse življenje.

Na dolgi rok bo vedno huje. Ti boš pristala na tabletah za živce, ker boš ves čas v strahu, da ne boš kaj takega naredila, kar bi pri njemu sprožilo ljubosumje. On bo postavljal vedno večje meje, dokler ne boš smela iz stanovanja, niti lastni mami ne boš smela telefonirati, brez da bi te on nadziral in poslušal vajin pogovor in še ko boš v njegovem spremstvu kam šla, te bo ves čas napadal, zakaj si pogledala tega, ki je šel mimo in onega, ki je prečkal cesto. Za piko na i te bo lahko začel še pretepat vsakič ko bo mislil, da gledaš drugega. Ti govorim iz izkušnje moje prijateljice in ene sodelavke. Pri obeh je začelo kot pri tebi, končalo z ločitvijo, ker sta ju partnerja pretepala. Ne razumem, kaj imaš pravzaprav na takem človeku rada, kaj imaš od njega in česa nočeš izgubiti. Samo nikar si ne omisli kakega otroka z njim, ker ne bo nič bolje. Le gledal bo nasilje doma. To kar tvoj tip počne, ni normalno. Pusti ga čimprej. Aja, spremenil se pa ne bo, če slučajno to čakaš.

Dopovedala mu ne boš nič, njegova težava je globoko zakoreninjena v njemu.
edina rešitev, ki je verjetno ne želiš, je odhod stran, če hočeš sebi dobro.
Ker pa ostajaš ob njemu, se še nisi naučila lekcije zakaj si tam…

Izmišljotina, stara, prežvečena, dolgočasna.
Ob prvi obtožbi in ob prvi žaljivki se postavi mejo – pa ne z jokom, ampak z odhodom.

predno gresta v družbo mu v 1/2 ure 3x sprazni jajca … bo vesel, da je sploh še pokonci

ju knou d dril …

za nedoje.banke je vse ljubosumje in nasilje.

ali pač spet samo pametuješ?

ali pač spet samo pametuješ?
[/quote]
Iz lastnih. Kdor zna zna,kdor joce in se smili sam seb ,mej pa ne bi postavljal od njega ni nic. Ljudje delajo s tabo tko kot jim dovolis

Evo iz prve roke. Ne boš zdržala na dolgi rok. Najprej se boš zaprla vase, potem boš totalno oklestila svoj socialni krog, telefon boš začela dajat na tiho, da ja ne bo pomislil, da te kdo kliče, pa četudi bojo samo prijateljice. Nikamor več ne boš šla, zgolj zato, da se boš ognila neopravičenemu obtoževanju. Postala boš samotar. Služba, on, trgovina in dom, to bo tvoje življenje. Bolela, zelo bolela te bodo vsa obtoževanja, krivice, ki se ti dogaja no boš zmogla pogoltnit, razžirala te bo… počasi se boš utrdila, otopela, zgubila sebe in dobila debelo kožo. Na koncu tudi solz ne bo več, ljubezen do njega po padla. Nesrečna boš v duši. In po parih letih se ti bo strgalo in boš odšla in zopet poiskala sebe. Srečno.

OMG pa ene ste res prtegnjene.
Rada imaš desca ki te nadira, žal, zmerja…..cmizdriš zravn njega. Tak desc ti je fajn???
Ja ok, kr uživi z njim še naprej.
Jaoooo, še dostkrat boš ti jokala zravn njega, ampak sej to ti je všeč. Svašta res.

OMG pa ene ste res prtegnjene.
Rada imaš desca ki te nadira, žal, zmerja…..cmizdriš zravn njega. Tak desc ti je fajn???
Ja ok, kr uživi z njim še naprej.
Jaoooo, še dostkrat boš ti jokala zravn njega, ampak sej to ti je všeč. Svašta res.
[/quote]

krula .. sama si naredila mistejko totalno. Namesto, da bi tipu pustila špricat v oralo si mu pustila v vaginalo.
Tole boš še zelo obžalovala ☺

Cist tko iz psiholoskega vidika me zanima kako neka oseba (ni vazn spol) pride do tega,da slepo uboga drugega brez razmisleka in pomisleka da je vpet v manipulacijo (nikamor ne gre,nikogar ne klice,po njegovem narocilu oklesti krog ljudi okoli sebe itd…itd…) a ce bi ji rekel naj z mosta v ljubljanico skoci,bi tud.?
Z nekaterimi ljudmi ni vse ok

Cist tko iz psiholoskega vidika me zanima kako neka oseba (ni vazn spol) pride do tega,da slepo uboga drugega brez razmisleka in pomisleka da je vpet v manipulacijo (nikamor ne gre,nikogar ne klice,po njegovem narocilu oklesti krog ljudi okoli sebe itd…itd…) a ce bi ji rekel naj z mosta v ljubljanico skoci,bi tud.?
[/quote]

Imaš prav! Eni smo rabili bolečo šolo, da smo se začeli imeti radi.

[/quote]
krula blesava — svojega desca si poglej .. oceni .. je točno to, kar te zanima ☺
btw: kam gre, ko mora prdnit ☺☺☺

Imaš prav! Eni smo rabili bolečo šolo, da smo se začeli imeti radi.
[/quote]
Moski so narejeni po navadi,navadijo se nekega vzorca kao zena ti doma samo men na razpolago ,ne bos se z drugimi pogovarjala, ne bos to,ne bos tisto,pac dvojna merila …aha tud moj je mislil da bo tako,ker so ga vse slepo ubogale,pac navada zelezna srajca…pol je pa dojel da jaz nisem tista zenska,da nisem zenska iz sanj ampak prava nocna mora od 50 kil s svojo pametjo slabo dovzetno za manipulacijo.
Kadar je imel svojih 5 minut sem mu jaz vrata odprla in rekla,zgleda da danes se nisi dvignu tacke in vseh stirih vogalov dvorisca polulal,no ko bos to opravil prid v hiso pa zacahni se mene in otroke,da ne bo kdo drug po pomoti na tvoje dvorisce stopil zivotinjo jedna,iz lesa ti bom uto skup zbila na dvoriscu in bos spal zunaj kot pes,kar tudi si ,ce se ne bos zacel obnasat kot clovek,ker jaz s psi ne spim…vesel bod da te ne bom dala uspavat kot cucka osel stari
zenske prevec se jim pustite ,prevec

Moski so narejeni po navadi,navadijo se nekega vzorca kao zena ti doma samo men na razpolago ,ne bos se z drugimi pogovarjala, ne bos to,ne bos tisto,pac dvojna merila …aha tud moj je mislil da bo tako,ker so ga vse slepo ubogale,pac navada zelezna srajca…pol je pa dojel da jaz nisem tista zenska,da nisem zenska iz sanj ampak prava nocna mora od 50 kil s svojo pametjo slabo dovzetno za manipulacijo.
Kadar je imel svojih 5 minut sem mu jaz vrata odprla in rekla,zgleda da danes se nisi dvignu tacke in vseh stirih vogalov dvorisca polulal,no ko bos to opravil prid v hiso pa zacahni se mene in otroke,da ne bo kdo drug po pomoti na tvoje dvorisce stopil zivotinjo jedna,iz lesa ti bom uto skup zbila na dvoriscu in bos spal zunaj kot pes,kar tudi si ,ce se ne bos zacel obnasat kot clovek,ker jaz s psi ne spim…vesel bod da te ne bom dala uspavat kot cucka osel stari
[/quote]

a tvoj je spet ostal brez cuzanja curaka .. odjevbala si navkljub premoženju ☺
sodelavke mu ga že vlečejo, da pridejo v njegovo posteljo

[/quote]jas ne gledam tv, sam tvojo resnično nanizanko bi pa z užitkom 🙂

kak maš rada takega kreteeena???

jas ne gledam tv, sam tvojo resnično nanizanko bi pa z užitkom 🙂
[/quote]

Pa saj maš tle dnevne epizode, ne rabiš nanizanke, no…. 🙂

New Report

Close