Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka A se vam zdi prav in v redu, da 70-letni moški postane očka?

A se vam zdi prav in v redu, da 70-letni moški postane očka?

Glede na to, da so na MON-u pogosta dvojna merila za moške in ženske, me zanima, kaj pravite na to, da bo 70-letni igralec Richard Gere ponovno očka? Žena ima 34 let manj, to je neko razmerje v letih, ki ga zagovarja DXB.

https://style.over.net/70-letni-richard-gere-bo-spet-ocka/

Bo ati dočakal otrokovo maturo? Ali igralec od svoje žene pričakuje, da mu bo čez nekaj let menjavala plenice, ga kopala, oblačila in hranila na žlico?

Kaj mu bo ona menjala plenice?
Denarja ima dovolj, da za vsako zlico hrane najame drugo osebo, ki mu jo bo nesla v usta.

Je oa mal brez veze, ker otrici dejansko ne bodo imeli nic od oceta, tudi ce jih bo docakal 95, pozabi bejzbol, pozabi ragbi, mogoce mal na izi zogo brcat in clovek ne jezi se igrat.

Nr, ne zdi se mi v redu in prav. Ampak nekateri pač nimajo stika z realnostjo.

Če mu rata, zakaj pa ne.
Zdaj marsikdo dočaka 100let. Glede na to da si lahko privošči zdravo hrano, počitnice in življenje brez stresa…

Nakako me obdaja občutek, da je prav vseeno, ali si v zvezi z omenjenim pričakovanjem kaj mislim (in kaj to je) ali nič. 😉

čestitam, redko videna samokritika.

Najbrž ni on “streljal”…

Meni se tudi ne zdi prav. Še manj se mi zdi prav, ko slišim po radiu, da so nevemkje oznanili, da je 50 – 60 – 70 letnica rodila otroka. To je zločin proti naravi, nevemkdo dokazuje nevemkaj nevemkomu. Samo zato, da dokažejo, da zmorejo. Groza.
[img]http://i.imgur.com/bSI7ZpC.jpg[/img]

Še za dedka je že skoraj malo prestar.
Otroci potrebujejo mlade starše, pa tudi babice in dedki še morajo biti fit, če jih hočejo čuvati.
Ampak tako to je, če bi živel v Sloveniji in imel 500 eurov pokojnine, sem prepričana, da ne bi bila zainteresirana zanj nobena 34 let mlajša.

Moj jih je imel 56. Ga ne bi zamenjala za drugega, čeprav moje mature ni dočakal.

Kakšni asi smo moški še v pozna leta! 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ne bom sodila, ali je v redu ali prav, samo pravega smisla ne vidim v tem.

Ce ima dost denarja zakaj ne..ce ne bo mogel skrbeti zanj, bo pac najel varusko. Sicer pa ima se mlado zeno, bo ze zrihtala otroka in starcka. Pa tudi lahko se dolgo zivi in zakaj ne bi uzival z otroki in zeno? Delat mu pa itak ni treba vec.

moj partner je postal oče mojima otrokoma okrog 50-ih.
70 je absolutno preveč. 50 je nekje zgornja meja.
Ampak denar dela čudeže, tudi jaz priznam, da ne bi bila pri mojih 30-ih z 18 let starejšim, če bi bil revež..

80-letni oče in 13-letna hči skupaj zapojeta poslovilno pesem.

Vaš link

Narcisistična osebnostna motnja.

------------------------------------------------------------------------------------------------------- [i]Do what you can't.[/i]

Karel Gott pa Richard Gere so pač nad-moški. Za navadne smrtnike tole ni pametno, ker tudi niso živeli tako zdravo, majhne plače = poceni hrana.

[/quote]

V zabavni industriji so znani po zdravem življenju.
So pa znani po $$$ , ki privlači mlajše ženske.
Te ostanejo dedinje, če se ne ločijo sporazumno za mastne denarce.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Torej si z njim samo zaradi denarja, varnosti?

Prav – neprav je vedno individualna sodba glede na okoliščine in vpletene.
Kadar pa gre za druge ljudi (ne pa npr. za dogodke ali zamisli) – si ne ustvarjam in nimam mnenja. Ne poznam njegovih razlogov, niti okoliščin.

❤️

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Pa saj vidiš, da je na fotki, ki si jo prilepila, že precej zapit. Samo po jajcih se še tolče, da zmore – ne zaveda pa se odgovornosti, kaj to pomeni – da njega (lahko) ne bo več, ko bo ta otrok prestopil prag OŠ, da je si je namigal vnuke, ne pa sinove in hčerke….. To je moški egoizem, da se po jajcih tolčejo, da še zmorejo. Sploh celebrities. Ena od MOM, zagotovo na stara leta. Hvalabogu, da vsaj finančno ne bo problema, de se ne bosta cufala po “njihovih ” CSDjih 🙂

Ne, z njim je (med drugim) tudi zaradi denarja. A če je eden od razlogov, da si z nekom ta, da ima hudo telo in lep obraz, je to kaj boljše? Manj površinsko? Ali šteje res zgolj notranja lepota? Dej no dej, samopravičnost na stran. Pač različni ljudje imajo različne prioritete, različne kriterije. In to je ok.

New Report

Close