Sodelavka opravlja
Stvari, ki te morijo je najbolje razčistiti takoj, ali jih predelaš sama, ali se soočiš z njo.
Ob prvi priliki jo direktno vprašaj, če je res in čemu se laže. Ne glede na njen odgovor ji odvrni, da to enostavno ni res in da je govorica čista laž. Mogoče boš imela pikico zadoščenja, ni pa nujno, možno je namreč, da bo natrosila še več laži….
Očitno ji je zate mar, pa se ti vsaj sanja zakaj?
Oh kaj bos njo samo vozila na kavice. Jaz bi jo soocila pred vsemi. Ce bosta sami, bo lahko samo hinavila, da pa ona ni nic govorila pol pa dalje po njeno. Torej recimo med malico ali pa ko bo vas cimvec skupaj, zacni na glas njej govorit tej sodelavki, s cim si si ji zamerla, da govori lazi o tebi in nastej vse, kar si slisala. Bodi pa odlocna in samozavestna. Naj jo kolektiv spozna, kaksna je.
Povedala sem, ker je pa šef, je svoje. Pri slednji se vsak vpraša, koliko časa bo držalo. In predno njena manipulacija pride. Očitno jo že dolgo ni kdo. Nisem rekla kaj. Ma da ženska teži, več kot pol kolektivu, bo itak počilo. Nabrisal jo pa še zmer nben ne. Vsi smo kdaj tečni. Nisem dolžna prekomerne tečnosti prenašati.
Spustiti se moraš tako daleč in tako globoko v notranjost sebe, kjer se je ideja porodila in kjer ne vključuješ drugih, ki so napletli zadeve. tam je ključ. Če si odprtega uma je to mogoče storiti in tam se vse besede in obtožbe in natolcevanja in povezave s tabo pre brišejo brez občutkov krivd,mišljenj, zamer ali potreb po tem kar sprašuješ.
So tehnike.
Takoj razčisti z njo!
Jaz sem to doma premislila, vadila doma govor , drugi dan pa napadla z vsemi topovi.
Še danes me (ni več moja sodelavka, že dolgo ne) – kjerkoli se srečava – lepo pozdravi!
Zakaj se jo pa bojiš?
Kaj pa je kaj takega pojedla, da je več kot ti???
Usekaj jo po tistem umazanem gobcu!
Takoj razčisti z njo!
Jaz sem to doma premislila, vadila doma govor , drugi dan pa napadla z vsemi topovi.
Še danes me (ni več moja sodelavka, že dolgo ne) – kjerkoli se srečava – lepo pozdravi!
Zakaj se jo pa bojiš?
Kaj pa je kaj takega pojedla, da je več kot ti???
Usekaj jo po tistem umazanem gobcu!
[/quote]
Saj problem v vas je, Ko nekatere pridihate pod rebro. Z ostalimi se zmeniš. Sploh z malice. Me je manj no. Da bo mir. 😂 Jutri, se ne bom dolgocajtla s 300 kilami koga na puklu. 🤷♀️🌟
Vadila doma govor in še neposredna, iskrena se reče 😂
Upajmo jutri v nove vtise in fraze. 🌟
Po mojem opisuje sama sebe.
[/quote]
Realnost zmeraj vseka Mon. Postov je veliko. Kjer ljudje, ki mi replicira, meni da je zadela loto.
Nisem nič napačnega odgovorila, kjer vas ne bi zmotila.
Nič posebnega, kar že veste iz odprtega posta. Čustveni vampirji vplivajo na cel kolektiv.
In ne, smo pod vplivom take osebe, kjer bo počlo slej ko prej.
In take ste se javlate tule. Ko boste same, pa jok in stok.
Realnost zmeraj vseka Mon. Postov je veliko. Kjer ljudje, ki mi replicira, meni da je zadela loto.
Nisem nič napačnega odgovorila, kjer vas ne bi zmotila.
Nič posebnega, kar že veste iz odprtega posta. Čustveni vampirji vplivajo na cel kolektiv.
In ne, smo pod vplivom take osebe, kjer bo počlo slej ko prej.
In take ste se javlate tule. Ko boste same, pa jok in stok.
[/quote]
Nič osebnega, vendar na tak zelo zanimiv način pišeš, spominjaš me na eno, ki se je sama sebe poimenovala gavge ali nekaj takega. Zelo sorodno dikcijo imata.