Polno žensk ki samo lovijo bogate
Star sem malo nad 50 let, žena je umrla za levkemijo pred 2 letoma, v nekaj mesecih je bila mrtva:( Bila je izjemna ženska, pametna, delovna, sposobna, postavila sva gor odlično podjetje . Lep zakon sva imela, sedaj vidim da takih zakonov skoraj ni več. In tudi ustvarila sva veliko premoženja, saj sva vedno delala kot tim. Sedaj pa spoznam ženske, gospe… , zanima jih denar, zapravljanje, Emporium shopingi, potovanja. Brez ambicij, preprostosti, delovnih navad… vse so velike gospe. Ne da sem škrt, še zdaleč ne, ampak to vidijo samo avto, lepo hišo, plovilo, vikend na morju… nobena ne bi skuhala, vse bi špilale gospe, nobena ne bi delala, pospravila, vse fine da bolj ne bi mogle, razvajene. Da bi se na kaj spoznale, kaj znale delati v firmi, ne, niti najmanj ne. S tako žensko bi vse kar sva si ustvarila s pokojno ženo, zapravil v nekaj desetletjih, otroka bi pa zvisela. Pa meni ni smisel v zapravljanju, ampak v ustvarjanju nove dodane vrednosti. Otroka sta odrasla, delovna, delata v domačem podjetju, sta ključna za razvoj podjetja, hči je preprosta, delovna, ko jo primerjam s ženskami, ki jih spoznavam, je to kot noč in dan. Kar razočaran sem nad današnjimi ženskami. Se mi zdi , da če imaš denar, je še težje najti pravo.
O, so, seveda so, tudi take, ki so delavne. Vendar z njimi ne boš dobil kontakta oz težje, ker nimajo časa se guncat po Ljubljani in iskati bogatega starejšega gospoda. Take si najdejo delo, pa čeprav nimajo več partnerja in so same, tako kot ti. Imajo drugačne interese, drugačna zanimanja in drugačno družbo. Niso stalno na kavicah, pri frizerju, po trgovinah.
Če hočeš lepo fasado, boš moral seči v žep. Če pa iščeš eno s pozitivnim karakterjem, boš moral še iskati. Sicer pa – kdor išče, ta najde.
Res zanimivo tole-sama sem pa obratnega mnenja…dedci sami nesposobnezi,luftarji,nesposobni odkritega trajnega odnosa,seveda bi manekenko ,pol mlajso od sebe povrhu da vse zna…hahaha-utopija……me ta pametne(to pride z leti),ki znamo zase poskrbet, bedakov ne rabimo..jaz moskemu ne pustim niti kavo da mi placa,kaj sele frizerja,……neodvisnost pomeni vse…
Sem locena po 14 letni vezi. Prej nisem veliko hodila okoli… Urejen dom otroci…. Sedaj ko sem samska grem vcasih na kaksno kavico…. Kaj to med mladimi vse slisis tako kot pravi avtor vse bi imele naredile pa nic…. Pa mlajse bi cim starejse… Imela sem par ce se lahko tako rece zmenkov…. Ampak sem obupala..vecina bi takoj sex, ndkateri se niso za nekaj resnega,,,, za avanture pa nisem. Ko se najde nekdo….. PRAVI
Jaz sem pa 38 in brez partnerja in sem živela s kolegico. Sem podjetnica, delam cele dneve in še doma pospravljam, če mam čas kuham, z veseljem. Tako lena kot je bila kolegica, je ni. Grozno. Se selim k mami, ko pač je osamljena, vsaj začasno in ker res cele dneve delam, da bo vsaj pospravljeno in lažje delam. Ne da pridem domov v štalo. Tud ona je mislila da jo bodo vsi pedenali in se cudi da ji veze propadejo. Jaz pa časa nimam za to. Pa znam vse delat. Ti privoščim eno v redu žensko, se mi zdi boš težko našel eno kot je bila žena, sta le skupaj to ustvarila, nobena tega cenit ne bo znala. Najdi podjetnico, s svojim poslom,mogoč najdeta kje skupno točko.
Prav zanimivo je bilo prebrati tvoj mail. Tudi sama sem 50+(vdova), pa tudi jaz imam občutek, da delovnih in skrbnih moških ni več. Da so samo takšni, ki bi samo pričakovali, da jih bo ženska pedenala spredaj in zadaj.
Hmm,…ko pa berem tale tvoj zapis imam pa še nek drug občutek. Da iščeš nadomestek svoji ženi, da boš lahko uresničeval plane, ki si jih naredil s svojo ženo. Vprašanje je, kako se bo nova vpeljala v tvoj posel in predvsem katera pri teh letih ima voljo se s takšnimi stvarmi ukvarjat in na novo učit! Išči raje eno takšno, ki te bo podpirala v tvojem delu, ti pa njo v njenem! In predvsem si privoščita čas, ki bo samo vajin, brez dela in razmišljanja o denarju! Prav lepo se da imet tudi z malo denarja! In, če najdeš takšno, ki je že celo življenje skromna in skrbna, mislim, da si našel tisto, kar si iskal! Ne pričakuj, da se bo samo ženska prilagodila tebi, tudi ti boš moral malo ven iz svojih tirnic. Potem pa zna bit lepo!
Preveč dramatiziraš, pomembno je samo to, da tako žensko držiš ločeno od svojih financ, premoženja…in ti odločaš kaj boš plačal in kaj ne. In kaj boš z vsem tem premoženjem in ustvarjanjem nove vrednosti, ga boš pojedel ali odnesel v grob? Ženske ne primerjaj s svojo pokojno ženo, ker to nikamor ne pelje.
Caki mal, tebe moti da ženske zapravljajo svoj denar, ker tvojega sigurno ne, saj nisi v paru z nobeno.
Takega bi se jaz ognila na 100km ce bi bila samska, ker bi takoj pomislila da bi deda rad da čim bolj na seb sparam da bo imel on korist od tega in po možnosti njegova skromna hči. Ja seveda nobena z denarjem ni s hruške padla. :)) tako kot ti ne prebrisanec
Plus še stregla naj bi ga in mu kuhala. Kako da ne… To jaz kot ženska lahko delam samo moškemu ki je oče mojih otrok, nekim vdovcem s svojimi otroci pa sigurno ne.
Babovje je po večini do konca zbluzilo, pristanek an realnih tleh in prevzgoja bosta za njih huda reč, je pa neizbežna in žal bodo posledice nosili še mnogi nič krivi prihodnji rodovi. Da bo kmalu prišlo do streznitve ne rabiš bit nobena baba vanga, ampk je to vsakemu jasno, ugibamo lahko le kdaj, morda prihodnje leto, morda še ne….
Prav zanimivo je bilo prebrati tvoj mail. Tudi sama sem 50+(vdova), pa tudi jaz imam občutek, da delovnih in skrbnih moških ni več. Da so samo takšni, ki bi samo pričakovali, da jih bo ženska pedenala spredaj in zadaj.
Hmm,…ko pa berem tale tvoj zapis imam pa še nek drug občutek. Da iščeš nadomestek svoji ženi, da boš lahko uresničeval plane, ki si jih naredil s svojo ženo. Vprašanje je, kako se bo nova vpeljala v tvoj posel in predvsem katera pri teh letih ima voljo se s takšnimi stvarmi ukvarjat in na novo učit! Išči raje eno takšno, ki te bo podpirala v tvojem delu, ti pa njo v njenem! In predvsem si privoščita čas, ki bo samo vajin, brez dela in razmišljanja o denarju! Prav lepo se da imet tudi z malo denarja! In, če najdeš takšno, ki je že celo življenje skromna in skrbna, mislim, da si našel tisto, kar si iskal! Ne pričakuj, da se bo samo ženska prilagodila tebi, tudi ti boš moral malo ven iz svojih tirnic. Potem pa zna bit lepo!
[/quote]
Seveda, saj pa so navajeni tega, da jih je ženska (mati) pedenala od spredaj in zadaj.
To so samo posledice feministične permisivne vzgoje.
Jelinčičeva bivša bi zaračunala 3,3 miljona za dajanje nog narazen. Očitno bi se rada kar tako približala Knavsovi, ki je morala malo več truda vložit v dajanje nog anrazen.. Sicer pa sodeč po vskodnevnih medijskih zgodbah , takoimenovanih estradnic in zvezd, je lajdranje postala najvišja vrednota ženske.
Veliko zensk je pleharc, se strinjam. In veliko jih gleda samo na to kaj kdo ima. Vidim, opazam to pri mojih samskih kolegicah, prva stvar ki jo povejo je, da ima tip dober avto. Svetujem ti da gres pocasi v spoznavanje, da ne hitis, se najmanj s skupnim zivljenjem. Tiste neprave bodo same od sebe odletele. In pa seveda previdnost velja, preden zacnes skupno zivljenje.