Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Samski s poročnim prstanom

Samski s poročnim prstanom

Kakšna se vam zdi ideja, da bi samski moški, ki želi ostati samski, vseeno nosil poročni prstan, da bi ga ženske pustile pri miru?

Zna bit glih kontra problem, nekaterim so prstani všeč tk da priporočam drugo taktiko.

Odlicna. Ce se tudi sicer tako obnasas, sicer džabe krinka, ce osvajas, lajas, lezeš za krili, ob tem pa pricakujes, da bodo one – krepostne, moralne ali kaj? 🙂

noben moški noče ostat samski.

Zakaj pa ne.
Če imajo eni pirsinge v nosu, zakaj nebi mogel nositi prstana na levem prstancu. Ker nisi poročen to ni poročni prstan, je pa lahko take oblike.
Nebi pa bilo lepo lagati in povedati ženskam, da si poročen, če nisi.

Brezjajčnik, ki raje laže, kot pove tako kot v resnici je pri njemu.
Poročni prstan je vidni simbol zakona ne samskosti.

Se jim ognem, pa hitro tudi, ko se žaštekajo, da so pozabili reči o prstanu v varžetu.
Kakšen dedc pa si no? A se bojiš, da te potem res nobena ne šmirgla? Nimaš jaj* za resnico, praznil bi jih pa vseeno. 🙄 🙄🙄

Pa dobro, koliko funkcionalno nepismenih bebcev je tukaj? HOČEM ŽENSKE STRAN OD SEBE. Če ste obsedeni s fukom in ne razumete, da nismo vsi taki, se spokajte v živalski vrt.

savinjčanka:
To misliš take, ki lovijo poročene? Takih je veliko manj, se mi zdi.

hhm:
Ne govori neumnosti.

oMbU0P01:
Marsikaj ni lepo, pa se vseeno dogaja.

Ubogi revež, če ne zna najti drugega načina, da se brani napadalnih žensk ;-)))))))))

Avtor ne laži in ne nabijaj, da še nisi slišal, da je poročni prstan magnet za lovače.
Kot drugo pa dvomim, da se za tabo kadi in da se ti punce ne morejo upreti ker tvoj ego je prevelik in nemogoč.

Pss: povej jim, da si star 45 let in da žibiš z msmico, ki ti pomeni vse na svetu. Bo 10000% boljša zaščita kot prstan na roki.

Poročni prstan je njegova super moč?

Če enkrat nekomu zatežim na internetu, to še ne pomeni, da sem sicer težaven. Pa tudi, da živim pri starših, bom težko katero prepričal.

Verjetno bo res še najbolje, če rečem, da sem gej. 😀

Samski ženskam niso zanimivi, varajo s poročenimi, ker je menda bolj adrenalinsko… 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

A moški te pa nič ne motijo?

Obratno bo, ženske imajo v genih, da so lovke in zasedeni predstavlja izziv.

Vsi od samskih,ki jih poznam in nosijo prstane so topli bratci!

New Report

Close