Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka še en del- jezero

še en del- jezero

Kaj? Nič boljše, kot prvi. Razvlečeno in slab zvok.

Drugi del še slabši kot prvi. Vse medlo. Premalo napetosti, dogajanja….

Že pravilo je, da je film vedno salbši od knjige. Knjige še nisem brala. Ocenjena je z odlično. Ne morem verjet , da je iz odlične knjige lahko nastalo to.
Cavazze se skoraj ne razume, ostali so malo boljši.

Prav veselila sem se te serije. Lit. predloga zelo dobra, reklama je obljubljala dobro serijo. To pa res ni dobro. No, meni se ne zdi.

Ma meni ni jasno, kaj vam je nerazumljivo. Jaz razumem vse prav dobro. Nisem brala knjige in sem bila danes navdušena, saj sem mikrobiolog zaposlen v farmaciji :-))) Me moti, ker je preveč filozofiranja in premalo akcije. Kaj več v zvezi s primerom, bi že morali zvedeti.

Meni se zdi razvlečeno. Ne znajo prav pokazati, narediti neke napetosti, da malo vleče. Zdi se mi dolgočasno. Tudi zvok je slab.

Meni je pa všeč. Čisto lepo gledljivo. Tudi Cavazza mi je všeč. Zvok bi pa res lahko bil malo boljši.

Hm, a se ti ne zdi ta zaplet s slučajnim izumom novega antibiotika skrajno bedast in v realnosti praktično nemogoč?

V bistvu niti ne :-))))))))))))

Sami strokovnjaki za scenaristiko in filmsko produkcijo. Lepo, lepo, lepo.

1. Kaj sta se Taras in žena pogovarjala na kavču pred TV, ko je ona omenila očeta? Nisem razumela – slišala. Če kdo ve, naj napiše.
2. Koga je na koncu zadela kap? (Imen si še nisem zapomnila).

Drugače je pa Seba seksi ko sam hudič, mu oprostim momljanje. Zgodba pa je pač ustrezno dolgočasna, tudi knjiga je, tako kot tudi ostale Golobove knjige.

Seba da je seksi? V tej nadaljevanki??? O.O
V živo že mogoče, tule pa izpade ven kot neznosno zatežen, vedno slabovoljen, čemeren in tečen kot driska. Lik tega inšpektorja mi niti malo ni všeč.

V živo že mogoče, tule pa izpade ven kot neznosno zatežen, vedno slabovoljen, čemeren in tečen kot driska. Lik tega inšpektorja mi niti malo ni všeč.
[/quote]

Meni je seksi, čeprav igra zamorjenca.
V reali pa sploh.

A poveš, koga je kap in kaj je bilo z očetom od njegove žene, ko sta se pogovarjala.

Sem mislila, da me že malo naglušnost daje, pa vidim, da tudi drugi niste vsega slišali in razumeli. Se strinjam, vse skupaj je tako monotono in morasto, brez prave akcije. Danes sploh niso ničesar ugotovili, eh, brez veze res.

Če današnjega dela ne bi gledali, ne bi praktično ničesar zamudili. Drugač pa tud jaz nism čist razumela tistega pogovora, ko sta gledala film.

Pač igral je tak lik, kot je v Senkah nad Balkanom igral tistega zajebanega tipa, nekega avstrijca, ki je bil pri tisti sekti ki je ubijala.
[/quote]

V tem delu se ni zgodilo nič. No, vsaj nič bistvenega. Kaj sta Taras in žena govorila? Nisem vsega razumela. Najbrž ni zelo pomembno za razplet sam.

Slisi se kot tipicne zamorjene skandinavske kriminalke z depresivnim in/ali zapitim protagonistom s kupom neresljivih osebnih problemov. Imam prav?

Jaz tudi nisem razumela, koga je kap?

Zvok je res obupen! Morali bi biti podnapisi. Me prav zanima kdo je ta mojster zvoka! Tudi meni ta del ni bil prevec vsec. Scenaristi bi morali ohranjati napetost v zgodbi, ne pa dopustiti tako medel del nadaljevanke.

Po švedsko in dansko so govorili, zato jih niste razumeli.

Slovenski podnapisi pa so na strani 777 teletexta.

Kap je družinskega prijatelja, šefa gospe Birsa (če sem si prav zapomnila imena). Zvok se je pa meni včeraj zdel boljši (glasbi in ostalim šumom v ozadju so malce znižali jakost).

Mene je zgodba pritegnila, ker imam rada ta žanr s skandinavsko estetiko.

Zvok je bil malenkost boljši kot v prvem delu.

Se pa tudi jaz priporočam za kako pojasnilo, kaj je z očetom od ga. Birsa? Ker je bilo kar nekaj navrženo, pa nič pojasnjeno. NO, mogoče pa še bo.

Rajca je kap, tam pred Tv-jem je pa svoji babi poočital, da se je plezanju odpovedal in da je tast vse zrihtal – denar, bajto in lagodno življenje, pa študij tamali.

Kdo je ta Rajc? Pravzaprav, kaj sta se tako dolgo pogovarjala pred TV? Kaj v vezi z umorom?
SEdaj me je minilo brat knjigo. A je res tako dobra?

New Report

Close