Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Nika Kljun: Od blizu

Nika Kljun: Od blizu

Kok je pa ta gospa lepa, in zelo mlado zgleda. A ima že 40 let?

31 let ima.

Se strinjam, lepotica erste klase. Sicer ze po naravi, potem pa seveda ima smisel za urejanje sebe in verjetno tudi denar. Krasna punca, sposobna.

Vec kot ocitno sposobna in talentirana ima pa za moje pojme zoprno gestikulacijo. Sej verjetno se sploh ne zaveda kako ves cas maha z rokami.

My other name is Mrs. Sarcasm

Ja,če si rojen z zlato žlico v ustih,potem je vse mogoče.
Če ne bi imela mamo ,kdove bi danes bila Fata v Ameriki.
Takim je lahko imeti polna usta.
Fajn je ona nakladala po televiziji….

…č3 je pa to lepota, plesna majstra ze, lepotica extra pa niti slučajno …

Je lepotic na stotnije..

Fatalka Fata 😉

------------------------------------------------------------------------------------------------------- [i]Do what you can't.[/i]

haha kako je fajn brat take nevoščljive komentarje. Zlobni ste do obisti. Saj je lepo povedala, da so jo ravno taki komentarji spodbudili, da je šla ven.
Prav fino se mi zdi, da takile zlobneži ne boste nikdar naredili nič iz sebe. Obirajte veselo naprej.

Njej je uspelo. Zakaj se ne morete veseliti tega? Zakaj ji ne privoščite?
Ženska zna. Ona gara v svojem poslu. In je zato odlično plačana v tujini. Super! Še naprej uspešno leto ji želim!

sama sem bila še zelo mlada, ko sem trenirala pri njeni mami in je baby Nika racala med nami. Ženska je praktično rojena v plesni šoli 🙂
Slovenci imamo nasploh odlične plesalce in kapo dol, da ji je uspelo tudi v hollywoodu. Je pa mama kar šarf, foter je bil bolj prijeten 🙂

Moram pa rečt, da mi zgleda starikavo in sem prav presenečena. Mislim da nekaj z lasmi ne štima in da jo to postara.

No, plesno šolo sta ustanovila mami in fotr, oba učitelja plesa. Pozneje sta se tudi ločila. Nika je danes tam kjer je tudi zato, ker sta ji lahko omogočila, da je imela najboljše plesne učitelje po Evropi. Plesna šola v LJ je bila samo vir financiranja njene kariere, njena podoba, ki jo lahko vsepovsod vidite po tej plesni šoli, pa je dobra reklama za šolo. Zato tudi pride še tu pa tam se pokazat v LJ v “njeno” plesno šolo. Je pa veliko talentiranih plesalcev odšlo od njih in ustanovilo svoje šole.
Drugače je bil pa meni ta pogovor z Milekovo meni naravnost grozen. Se mi zdi, da je Vesna postala malo prestara za takšne pogovore. O hiphopu nima pojma, o lajfu v Ameriki še manj, sploh pa ni sposobna vodit pogovor z žensko, ki ima upravičeno visok ego zaradi svojih dosežkov. Milekova hoče biti vedno zvezda intervjuja. Pri moških ji še uspeva, ko koketira z njimi med pogovorom, pri ženskah pa pogori, ker se podzavestno počuti ogroženo in ne zna sogovornic pripravit do tega, da se v pogovoru odprejo.

Punca je res lepotica in mrha prve klase. O tem ni dvoma. Verjetno tudi talentirana in disciplinirana, če bi le imeli možnost videti kakšen klasičen ples visokega nivoja.
Kar se pa tiče nekega zahodno modernega nigerskega poskakovanja po odru, z napol nagimi ritami in poudarjanjem ženske cipavosti, brez vsakeršnega okusa in elegance, ki ga danes imenujete ples in ob tem takem govoriti še zraven o ne vem kakšnem talentu, lahko gre pa vsakemu normalnemu in resnemu človeku na smeh.
Iz tega vidika, res škoda mlade, lepe, talentirane in disciplinirane plesalke za bebavo poskakovanje.

Intervju slab. Milekova bi lahko naredila precej boljsi intervju z Niko, ampak to je konec koncev RTV. Nika pa luštna in zelo prijazna. Je pa verjetno res, da bi brez takih staršev težje uspela, a vsekakor ji ni bilo v ZDA nič podarjenega.

Nika je v tem intervjuju izpadla ena samovšečna kura. Pa je super bejba. Res ni stekel ta intervju.

Punca je super, meni jo je bilo prav fajn gledat in poslušat. Ima nek svoj, poseben stil izražanja. Zaveda se, da je dobra in ne glumi skromnosti. Vseeno pa ni vzvišena. Z veseljem bi šla na kavo z njo. Milekova je hotela iz nje izvleči druge, bolj sočne informacije. Ampak je prav ni speljala tja. Nika je šla svojo špuro in vse razlagala s spoštljivim in hvaležnim odnosom do vsebine, ki jo je razlagala.
Tisti, ki še kar težite o starših. Kater starš pa ne bi hotel najboljšega za svojega otroka? Kaj bi ji pomagalo, da je hči teh in teh, če se sama ne bi trudila in plesala? Kje še mora uspet, glede na to, da dela z zvezdniki svetovnega formata, da ji boste privoščili in lahko rekli samo KAPO DOL in ne starši to ono tretje? Punca je fajn. Prav fajn, luštna, prijazna, sposobna, ima zgrajeno osebnost, o vseh spoštljivo govori, rada pleše, tu jo pa obrekujete za prazen nič?
Če ste še pri njej nekaj našli, potem tako lahko pri vsakem. Še pri sončnem zahodu. Še pri vrtnici. Še pri labodu. Eni ljudje boste vedno nekaj našli, pri vsem. Še pri splošno lepih stvareh. Kaj šele pri ljudeh.

Točno to! Žebljica na glavico. Se mi pa zdi, da mogoče sploh ni njen namen, da bi se ljudje odprli iskreno, bolj hoče zvedet neke trače, pa misli, da je fina, ker to izvaja na nek kvazi intelektualen način.
Pogovor z Niko se mi je sicer zdel zanimiv, le glas ima Nika žal malce antipatičen.

Recmo da je njen priimek prfekten za njeno faco ker zgleda k en grd ptic,te spicasti zobi pa nrdijo svoje

New Report

Close