Svetleča obleka voditeljice Pop In Polone Jambrek
pa kdo sploh še to dečvo forsira na POP tv? Že tako grleno in prežvečeno govori in izpljune vsako besedo, da je gledalcem neposljušljiva, pa dekolte ala pasji uheljci, pa še sploh rodila ni…
polona-jambrek-razdira-zakone-na-pop-tv-locitve-kot-resnicnostni-sovi
zabava/estrada/542bbe617342e/polona-jambrek-ga-je-speljala-kolegici
A tist njen danes tako opazno viden ” gravitacijski graben med njenimi povešenimi” pri šele 35ih je tudi videl danes? Zagotovo imaš ti lepšega.
PZJ naj se obnaša letom primerno, pa naj se zaveda da je že tik-tak; tik-tak. Naj si najde enega bolj stalnega in neha stegovat in plezat po moških, ki so v zvezah z drugimi ženskami. Pa ni po mojem, da ne bo pomote. Samo take “požiralke” moških so zelo odbijujoče in nezgledne – ker niso čisto nič “classy”; ampak “cheap”.
A tist njen danes tako opazno viden ” gravitacijski graben med njenimi povešenimi” pri šele 35ih je tudi videl danes? Zagotovo imaš ti lepšega.
PZJ naj se obnaša letom primerno, pa naj se zaveda da je že tik-tak; tik-tak. Naj si najde enega bolj stalnega in neha stegovat in plezat po moških, ki so v zvezah z drugimi ženskami. Pa ni po mojem, da ne bo pomote. Samo take “požiralke” moških so zelo odbijujoče in nezgledne – ker niso čisto nič “classy”; ampak “cheap”.
[/quote]
Džizs, od kje vam taka ‘podkovanost’ o zasebnem življenju, mal nagajanja pa nalaganja?
Ojej, resno, da je tvojemu tak stil svetleci celo všeč, hm, ne pusti se …:)
[/quote]
Spet so ženske same sebi največje sovražnice. Kaj si boste še izmislile “požiralke” moških???
Kaj so to eni osebki, ki nimajo lastne pameti ali kaj?
90% procentov zakonov itak samo krediti skupaj držijo …
Džizs, od kje vam taka ‘podkovanost’ o zasebnem življenju, mal nagajanja pa nalaganja?
Ojej, resno, da je tvojemu tak stil svetleci celo všeč, hm, ne pusti se …:)
[/quote]
pa saj so javno linki objavljeni, da kot požiralka moških (kkkkkkkkhhhhhh) speljuje moške drugim ženskam, tudi malo bolj gor v tej temi jih imaš – samo skopiraj jih v brskalnik:)
Spet so ženske same sebi največje sovražnice. Kaj si boste še izmislile “požiralke” moških???
Kaj so to eni osebki, ki nimajo lastne pameti ali kaj?
90% procentov zakonov itak samo krediti skupaj držijo …
[/quote]
Požiralka moških ali požiralka moških p****** – same thing.
https://www.google.com/search?client=safari&channel=iphone_bm&source=hp&ei=VToSXu26HYHxrgT4rbMQ&q=polona+zoja+jambrek+speljala+&oq=polona+zoja+jambrek+speljala+&gs_l=psy-ab.3…58.4850..5200…1.0..1.234.3160.15j14j1……0….1..gws-wiz…….0i131j0j0i324j0i22i30j33i160j0i333j33i21.kumXwlQSQVo&ved=0ahUKEwitueuUmu3mAhWBuIsKHfjWDAIQ4dUDCAk&uact=5
[/quote]
Jaz ne gledam Pop Ina, on pa verjetno je. Zagotovo je opazil tudi njeno oblekco in karkoli je v njej in iz nje kipelo ali viselo. Bom preverila. 🙂