Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Od kdaj je Sirkova voditeljica

Od kdaj je Sirkova voditeljica

Jo tiscijo v vsako oddajo, pa imamo kup odlicnih voditeljev. Res je to nadlezno, da ko moramo gledati, se huje poslusati non stop v vsaki oddaji.

Kdo je to ne vem ker ne spremljam, ampak se pridružujem. Mene namreč moti tista srepa sova ki vodi poročila na planetu, mi deluje taka cinična entitled cold bitch. Pa še čisto preveč ima zanič mejkapa, da ja še bolj srepo izgleda.

Ja, ona tud ja. Uradno baje igralka, ce prav vem. Obupna voditeljica, z opisom si jo zadela v nulo. Sirkova pa trenutno kvari izbor slo avta leta. Gledam, ker mi je vsebina zanimiva, David na mestu voditelj, ne samo kot voditelj, ampak tudi po stroki glede teme, tudi Ciril (in ostali), ki predstavljajo modele v videih. Vse ok, samo ta Sirkova total mimo zraven, prav kvari oddajo res. Neprebavljivo je to, da jo tiščijo povsod.

Lea je RTvjev multipraktik, lahko je svetnica ali pa preklinja kok k, lahko poje, vodi, pleše, ni da ni. Po potrebi pa gre še h konkurenci za žirantko.
Pa še njen mož priducira vse oddaje, posoja opremo televiziji,. Verjetno jim da popust, če ženo oz. njegovo koruznico angažirjao kot pevko.

Izgleda kot , da je njena oddaja…se pevce preglasi…

Voditeljica na Planetu, ki bere poročila, je igrala v Žlahtni štoriji.
Sicer pa -stalno samo pljuvate.
Je kje kakšna tema, kjer koga kdaj POHVALITE?

Ta tema-ce Ti ne bi bila tako usmerjena na negativo do komentatorjev, bi mogoce uspela ugotoviti in prebrati, registrirati, da sem pohvalila tako davida in vse ostale. Vsi ok in zabavni tudi. O Sirkovi pa se ne bom ponavljala. Ona iz planeta pa res ni za porocila, je ok igralka napovedovalka pa zanic. Ne moremo hvaliti nekaj kar ni ok, so imeli kup drugih boljsih ze, ne vem zakaj so jih zamenjali, tudi s kamero je treba znati pri porocilih, ne zna tega vsak, ki zna dobro sicer igrati, nastopati. Njej se prav vidi, da se ne znajde, vcasih se prav vidi, da ne ve kam bi z rokami, sploh ko je bila se v paru z mayerjem. Ni gledljiva, res deluje strasljivo, ne resno, ampak smrtno, skoraj grozljivo resno.

Mene pa moti, da govori narečno. Če že plačujemo, naj vsaj za kvaliteto in naj bo jezik na nekem nivoju. Za pop tv bi mi bilo normalno, za rtv pa mi ni.
Pa še postave in nog nima dobrih. Naj si obleče kaj drugega. Se je spomnim na oddaji Znan obraz ima svoj glas. Neprestano je buljila v telefon. Halo? Pa saj si plačana za žirijo, kaj ne moreš brez telefona ali se je učila komentarjev na pamet, ki jih je nato delila? Pa kdo tišči te babe naprej?

Nisem gledala oddaje in zdaj, ko vem, da je bila voditeljica ona, si niti posnetka ne bom ogledala. Obupna je. Ta Sirk namreč. In kako to, da ni letela z RTV zaradi sodelovanja v oddaji Znan obraz ima svoj glas, tako kot Simon Vadnjal, ki je zaradi sodelovanja v oddaji Znan obraz ima svoj glas izgubil novinarsko službo na uredništvu oddaje Prava ideja na TV Slovenija?

Dvojna merila?

veliko preveč in glasno lajate…

Valentina, priimka ne vem. V Štoriji je igrala.

Kje je voditeljica, kaj vodi? V oddaji Znan obraz je prav grozna. A da sedaj pa že vodi kakšno oddajo ?? ;;)))

Kje je voditeljica, kaj vodi? V oddaji Znan obraz je prav grozna. A da sedaj pa že vodi kakšno oddajo ?? ;;)))
[/quote]

Pravo teslo!

Kje je in kaj vodi-me res ne zanima.

Ne zmišlujte si.

spomnimo se kakšen podn je:

https://youtu.be/TNNer52Oez8

S tem ji delaš reklamo:). V to, da se ne zna obnašat, smo se že vsi prepričali.

kje bi prizadete mone stresale vso to negativno nergijo, če ne bi bilo interneta???

A veš da ne vem. Se mi pa zdi da se brez interneta tudi ne bi nakopičilo toliko negativne energije. Se še spomnim blažene nevednosti pred dobo interneta.

A veš da ne vem. Se mi pa zdi da se brez interneta tudi ne bi nakopičilo toliko negativne energije. Se še spomnim blažene nevednosti pred dobo interneta.
[/quote]

se ti zdi, da nam je zdaj kaj bolj lepo?

[/quote]

Vsi pogrešamo stare čase in ranjko yugo. Takrat je bilo pravo življenje.

Vsi pogrešamo stare čase in ranjko yugo. Takrat je bilo pravo življenje.
[/quote]

spoštuj vsaj nekatere božje zapovedi.
npr.:
– ne kradi
– ne pričaj po krivem

New Report

Close