Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka kaj ji manjka, ker meni je lepa

kaj ji manjka, ker meni je lepa

Zalezovalka je sicer na sojenju trdila, da bi bila rada le njegova prijateljica in da ne potrebuje zdravljenja. Spomnimo, težave Maria Galuniča so se začele leta 2000, ko je zalezovalka televizijskemu voditelju, s katerim sta živela v istem bloku, začela pošiljati ljubezenska pisma, ga obiskovati in mu slediti. Mario je sodišču tudi predložil dokaze, več tisoč elektronskih sporočil in sporočil prek družbenih omrežij.

Zalezovalka mu je namreč pisala, da ga ljubi, da želi imeti z njim otroka in si ustvariti družino. Sodnica Barbara Klajnšek je v obrazložitvi sodbe dejala, da je bil oškodovani prepričljiv ter vidno prestrašen in pretresen. Obdolžena se je sicer zagovarjala, da ima zvezdnika rada in da ni tista, ki jo je treba zdraviti, temveč da mora na zdravljenje Galunič. Sodnica jo je morala večkrat poslati na hodnik, ker se ni mogla umiriti. »Ne mene ne tebe, kogarkoli država ne zna ali ni sposobna zaščititi povsem. Nate se spravi psihopat, kot se je name, in to izraža na najbolj nemogoče načine, čeprav se mi zdi dovolj hudo, da ti nekdo pošlje pismo, ki ga ne želiš, kaj šele, da stoji pred vrati tvojega doma in to dan za dnem, leto za letom,« je v oddaj na TV Slovenija odkrito povedal Galunič.

Antipatična mu je in to je dovolj, da si ne želi njene družbe. Tudi meni so nekatere ženske antipatične, čeprav dobro ali celo zelo dobro izgledajo, pa sem hetero. To lahko pride od znotraj in nima veze, če je lepa.

Le kaj! Zanj je to moteče, mu ne godi, si s tem ne fila ego, ker so mu pač bolj všeč fantki.
Če bi imel bolj človeški pristop, bi se lahko z gospodično vse že zdavnaj pogovoril in rešil na človeški način. On pa se je šel neko nedosegljivo zvezdo in celo dramo naredil iz tega “posega v njegovo zasebnost”. Saj v teoriji ima prav. Ampak v realnosti je treba včasih malo sestopit s svojega piedestala in bit samo človek.
Če bi bil on kje v tujini takšna zvezda kot misli, da je v Slovenji, ne bi imel 3 sekunde mira. Kaj šele čas, da vsakega, ki bi mu težil, sodno preganja oz. zahteva od organov pregona, da ga odstranijo iz njegovega življenja.
Saj zadnja leta je postal bolj odprt, celo kakšen intervju da svojim novinarskim kolegom, ne komerkoli, pred leti pa je bil kot en bogaboječ čudak, ki se kaže samo na televiziji. Pa če ne maraš ljudi, kaj rineš na tv, pojdi delat v knjižnico ali pa še boljše v kakšen arhiv, kjer ni ljudi.

Deluje že tako, kot da se bolj zase drži. Ko ga gledam na tv, se mi zdi, da je vsa ta njegova prijaznost (to niti ne), smeh in spontanost zaigrana.

Ženska je naravnost nagravžna pa še pogled ima tisti pravi, psihotični. Že na daleč se ji vidi, da ni gladka. Grda pa ko sam satan.

Mene bolj zanima, kako to, da ji norici, ne vzamejo otroka? Ženska je dokazano nora, cele dneve na preži, zasledovanju, klicanju, pošiljanju sms-ov, zalezovanju….. a deklica je pa medtem zaprta? Pa tudi ko je zmešanka doma, ne vem, če je pametno, da otrok prenaša njene izpade?!

Sicer pa tudi z ukrepom zdravljenja S PROSTOSTI ne bo šlo. To babo bo potrebno pričakat za vogalom in jo konkretno nabutat….. vse zobe ven, roke polomit, faco speštat….. druge ni.

Jo poznaš? Veš kako izgleda, ali predvidevaš?

Jo poznaš? Veš kako izgleda, ali predvidevaš?
[/quote]

So slike na netu.
Baba je res grda ko hudič, temna, kosmata če jo srečaš ponoči te zagotovo stisne pri srcu, pa še tisti psiho pogled ima. Pa hčerko, majhno (!!!).

Ženska je videti res bolna. Sicer je izjavila, da jo moški kao ne zanimajo več. Da živi samo še za svojega otroka. Ta ženska res rabi pomoč. Mario pa ni dosegel praktično ničesar. Žalostno.

Galunić ?

Ženska je čisto luštna, vitka, naravna, športna in ima lepe modre oči ? To ti verjetno deluje psihotično, ker so bolj prosojne kot rjave. Prav nič ni narobe z njo. Pa še simpatična in priljudna je. Škoda zanjo, ker se je tako močno zaljubila napačnega. Meni je je žal.
Če bi naletela na pravega moškega, ki bi mu bila všeč, bi ga nosila po rokah. Škoda zanjo.

Kako smo pametni. Samo malo se je treba z gospodično pogovorit in vse bo ok. tipi topi. Misliš, da se da z moteno osebo vse pogovorit? In vse bo rešeno s pogovorom. hahaha….
Ta ženska je bila OBSEDENA z njim. Na stotine njenih pisem je dobival v nabiralnik! Da bi ona rada otroka z njim, da ga ljubi,…..itd… To je trajalo nekaj let! Zdaj bo pa en pogovor rešil vse težave. Pajade!

Najboljše, da jo povabiš na kavo, če ti je tako pri srcu in všečna. Pa srečno!

Meni je žal, da ga ni prijavila , ko naj bi jo napadel, razbil in ji zlomil roko. Ta zaljubljena reva naj bi mu pa samo originalne izvide vrgla v nabiralnik.

Će primerjam njeno in njegovo sliko, mi je ona bolj simpatična.

Dajte sliko te gospe, pa da vidimo lepoto.

Sploh nisem spremljala tega. Pogledat sem šla ob tem postu, kdo je. Ker piše, da je osebi lepa.

Za moj okus me spominja na dedca z dolgimi lasmi. In to ne lepega.

Prokleti malarji. 🤣😂😂😂

Galunić ?

Ženska je čisto luštna, vitka, naravna, športna in ima lepe modre oči ? To ti verjetno deluje psihotično, ker so bolj prosojne kot rjave. Prav nič ni narobe z njo. Pa še simpatična in priljudna je. Škoda zanjo, ker se je tako močno zaljubila napačnega. Meni je je žal.
Če bi naletela na pravega moškega, ki bi mu bila všeč, bi ga nosila po rokah. Škoda zanjo.
[/quote]

Hahahaaaaa, a zato, ker pišem po resnici, sem pa že kar Mario Galunič? Haha.

Ženska je milo rečeno grda, poleg tega pa še nora. Ubogi otrok, ni mi jasno, kako nihče ne ukrepa….

Evo jo, grdulo zmešano
[img]https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/c66.0.394.395a/p526x296/79898355_592475534661122_5967508143238807552_o.jpg?_nc_cat=105&_nc_ohc=BxEioS3R5R0AQmNGS3W4lkurHlwyn-_m7bdqa8JkBDy7uvCAlmh_mfxqQ&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&_nc_tp=1&oh=d1ad9b4923962500ec8fa8a2d027a48e&oe=5EA6465A[/img]

Galunić ?

[/quote]

Probaj si zamisliti sebe v vlogi, da ti nek zblojenec greni življenje s svojimi psihotičnimi izpadi. Te zalezuje, pisari, nenehno nadleguje. Bi tudi trdila, da se je le zaljubil v napačno? Ali si po tvoje vsak lahko najde žrtev in jo zalezuj, žrtev pa bi ga morala sprejeti in se mu vdati? Ali si ti enako motena in tudi tako gnjaviš ljudi?
Babše je noro in sodi v primerno ustanovo ali za zapahe zaradi vsega sranja, ki ga počne.
Če pa tebe rajca njen psiho pogled, se ji pa ponudi. Se bo mogoče napalila nate in Mariu dala mir končno.

Ne gre za videz, čeprav je ženska bolj podobna medvedu kot človeku….

Bistvo je, da je ZMEŠANA. In če se pri taki psihotični osebi zanašaš na njene besede (zlom, ipd.), si najbrž prfuknjeno tudi ti.

Toda bolj za kakega drugega, kot Maria. Kolk je pa stara? Zgleda okoli 35 let.

Zdaj se imenuje Živa Bobovnik.

Prej je bila Maja Čegovnik.

[img]https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/p206x206/44500724_352201162021895_2340495651466379264_o.jpg?_nc_cat=109&_nc_ohc=t4T5B2M8M-4AQmYnQt-TXWBjg8rhBJHNW9ZYnhfyeJnZFxN62OiiCsxRQ&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&_nc_tp=1&oh=e87ac21f67e8302aa2b0ae233f5c8882&oe=5E9632F0[/img]

[img]https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t31.0-8/p960x960/29663149_239069883335024_6551414793769465769_o.jpg?_nc_cat=102&_nc_ohc=ZxrTreg7kZgAQk5YHscky3_kSywn6chs-3MsUpH9pnDnZ2BKCBdHPUuMw&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&_nc_tp=1&oh=3769cd29e65b4d76e3d9a51cb32cc4a7&oe=5E9FEB0F[/img]

simpatična je.Nič ji ne manjka

[img] https://static1.mojvideo.com/startthumb/b/5/2_21497304e0e24391995b.jpg [/img]

še link :

https://www.zurnal24.si/magazin/vip/ze-dvakrat-sem-bila-na-urgenci-81782 ">Vaš link

To je iskala….

Tebi se vidi, da nimaš pojma.
Ko bo tebi nekdo za petami, bo pa vse drugače.Kar imej človeški pristop, pri taki ženski ne opraviš nič.
Raje ne piši prismodarij, ker pojma nimaš.

Se bo takoj izkazala vsa njena bolana simpatičnost.

A ni bilo nekje objavljeno, da Mario sploh ni edini, ki ga je zasledovala in nadlegovala?

New Report

Close