Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Juhu tonski mojster v “V imenu ljudstva” obvlada

Juhu tonski mojster v “V imenu ljudstva” obvlada

Kakšno olajšanje. Igralce se da razumeti. Nobene “ambientalne skandinavske” glasbe, medtem ko igralci govorijo.

Pa kaže, da ne bo nobenega s šarmantno globokim in raskavim cavazzovskim glasom, ki nam je vsem povzročal težave.

V imenu ljudstva?

Igralska ekipa je bistveno boljša od tiste v Jezeru. Človek si misli, VAUU- glej, glej, saj Slovenci znajo igrati, kakšno presenečenje! Izstopata predvsem res odlična Ajda Smrekar, ki svojega Cavazzo pohrusta za malico, in seveda Ivo Ban, ki je car, kot vedno.

------------------------------------------------------------------------------------------------------- [i]Do what you can't.[/i]

Igralci govorijo gledališko odrsko slovenščino (razen tistega kmeta), za razliko od Jezera kjer so govorili vsakdanjo cestno slovenščino.

Misliš – momljali vsakdanjo slovenščino?
Sicer se mi zdi ravno obratno. Sploh Ban ne deluje nič odrsko, čeprav bi to od njega lahko pričakovali. In Ajda Smrekar igra res dobro, zelo naravno in spet nič gledališko.

------------------------------------------------------------------------------------------------------- [i]Do what you can't.[/i]

Igralska ekipa je bistveno boljša od tiste v Jezeru. Človek si misli, VAUU- glej, glej, saj Slovenci znajo igrati, kakšno presenečenje! Izstopata predvsem res odlična Ajda Smrekar, ki svojega Cavazzo pohrusta za malico, in seveda Ivo Ban, ki je car, kot vedno.
[/quote]

Resno? Odigrala je tako afektirano, da jo je bilo težko gledat. Da o tistih skuštranih laseh, pa v pravni pisarni kao dela, ne govorimo. Je bila tista mlada pravnica stokrat boljša.

[/quote]

Serija ni slaba, celo Smrekarca me je pozitivno presenetila v igranju, čeprav mi je antipatična.
Ja, nazadnje bo ta serija boljša, kot preveč promovirano Jezero. 🙂

New Report

Close