BOB leta – carsko
Vedno znova in znova pobirajo lovorike dobrodelnice. Itak iz <3 vse čestitke.
Samo to je dvorezni meč.!!!
Oblastniki, bankirji, Jankovići in podobna svojat pa še lažje krade. Kar nekam gre NAŠ denar!!
Ker si mislijo – daj spelji milijardo na Ciper. (kjer so jahte, škampi, sonce, tajke, kokos ) ……… saj si bodo Slovenčki pomagali pri preživetju.
In dokler ne bo tukaj reza – mene razzpizdi do konca!!
Jasno klobuk dol pred to gospo. Je tudi Slovenka leta. Dobrodelnica – itak se ji vidi že na obrazu, da je dobra duša – plus tega zdravnica.
Vi bi moral povedat, kako lahko pomagamo. Ne vsak dan ali pa da si obvezen. Če imaš čas, pa takoj.
Na vrhu (čudno, da ni bilo Pahorja, Jankovića, kakšnega akademika, bankirja in podobne svojati ZZZS, SŽ) bodo pa še vedno basali v žepe, goljufali, zavlačevali (SAB) in se bebavo nasmihali v bundah. ki smo jim jih MI kupili!! Plus sl. prevoz, plus dnevnice. FAK!!!!! ;(
Jasno klobuk dol pred to gospo. Je tudi Slovenka leta. Dobrodelnica – itak se ji vidi že na obrazu, da je dobra duša – plus tega zdravnica.
Vi bi moral povedat, kako lahko pomagamo. Ne vsak dan ali pa da si obvezen. Če imaš čas, pa takoj.
Na vrhu (čudno, da ni bilo Pahorja, Jankovića, kakšnega akademika, bankirja in podobne svojati ZZZS, SŽ) bodo pa še vedno basali v žepe, goljufali, zavlačevali (SAB) in se bebavo nasmihali v bundah. ki smo jim jih MI kupili!! Plus sl. prevoz, plus dnevnice. FAK!!!!! ;(
[/quote]
Ta zdravnica je tako zelooo postala del črednega nagona, ki ga poganjajo ravno všečki in lajki, pa zapisi na socialnih omrežjih, da je akr hudo. Še hujše je, da se ona tega sploh ne zaveda, da je postala ovca, del črede, ki rabi take kot je ona. Ali pa razne Grete. Ali pa Milena Močivnik je bila takšna. Da gre karavana naprej, psi pa lajajo. No Močivnikova je bila vsaj takšna kot je bila, nenališpana, tej pa zgleda da kar godi vsa ta medijska pozornost in kamere. Tudi če si maskaro sposodi od prijateljice in ona svoje nima. Oh, no!
Mi pa njen govor ob prejemu nagrade absolutno ni bil všeč. Tak izumetničeno je to povedala, kot da je ona nekaj več, nad vsemi ostalimi ovcami.
[/quote]
Za bankirje so take zadeve “nepotrebne pasje procesije”. Poznam enega, ki je to izjavil. Važno,da oni bašejo v davčne oaze. Tak “pizdun” bi moral bit ob licenco Banke Slovenije, da ne bi mogel več opravljat bankirskih poslov.
Za eno resno zdravnico se čisto preveč medijsko izpostavlja. In ni videti, da bi jo to motilo, prej obratno. Piše in govori pa tisto, kar ljudje hočejo slišat. Tisti, ki so nam mediji morda malo bližje, to hitro zaznamo. Tudi to, kako hitro ljudi, ki sicer ne delajo v medijih, okuži ta medijski svet, jim po domače povedano stopi v glavo. Še posebej pri kakšnih kolumnistkah se to vidi. Tudi zavzemanje neke poze proti socialnim omrežjem, pa proti potrošništvu in podobno sranje, je samo modna muha. Tega je kot dreka na internetu. In ona JE del tega. Ikona tega. Mediji jo rabijo in ona jim je na voljo kot največja ovca.
Same polente tu gor, razen izjeme dve.
Same polente tu gor, ki bi izkoriščali socialno, bolnško.
Ker so jim porezal peruti, nič več črpanja, zdej pa delat, pa v luft nad ljudmi, kii širijo dobro delo.
Veste kdo najbolj šinfa dobrodelnost?
Tisti, ki ima dve zdravi roki nogi in leži doma in čaka, da mu pada z neba. Ker pa mu ne Več, so pa dobrodelni ljudje krivi.
nisem gledal ampak sem prebral, da jo moti, ko nekdo kešira za par pic in šampanjec 37 jurjev v enem mahu…,paa, to mi glih ne zgleda nek presežek za bobnaje.., aa jebi ga, probali smo socializem, ki naj bi bil prehodna faza do komunizma v katerem bi bili vsi enaki, pa ni šlo in tud nikoli ne bo šlo. je tako kot je, vsak po svoje..
Bi pa večkrat na leto bilo potrebno narediti akcijo kot je bila tista za Krisa…, tako se bi pa približali idelani humani družbi in postali raj na zemlji, aaaa, carsko..
Popaj to vse na kratke relacije razume….pa saj, bolj kot je človek neumen, manj se sekira okoli česa.😁
[/quote]
Vidš, ti, ki vse razumeš si pa kot pokvarjena looong plejka, pa ti stalno štanca dela v glavi, čoknjeno, čoknjeno, čoknjeno…
No, včerej si dobil diagnozo, nesrečno si zaljubljen v eno forumašico…., kot France v Julijo, sej bo, vsi držimo pesti za tebe, ipak si ti ikona tega foruma, modropolarniviharni, ni enostavno vsako leto nike menjat, jst sem preveč nepismen, da bi to počel, heeh amapk jebiga tud takšni morte živet…, vsakemu enkrat posije sonce, sm dons bolj švoh kaže za tebe.
Na mene pa itak stalno sije, ker sem od boga poslan, da pameti spravim takšne budale kot si ti, hehe.., čitaj me čitaj in se uči…, booog s tabo in tvojo dušo modropolarni viharni..
Vidš, ti, ki vse razumeš si pa kot pokvarjena looong plejka, pa ti stalno štanca dela v glavi, čoknjeno, čoknjeno, čoknjeno…
No, včerej si dobil diagnozo, nesrečno si zaljubljen v eno forumašico…., kot France v Julijo, sej bo, vsi držimo pesti za tebe, ipak si ti ikona tega foruma, modropolarniviharni, ni enostavno vsako leto nike menjat, jst sem preveč nepismen, da bi to počel, heeh amapk jebiga tud takšni morte živet…, vsakemu enkrat posije sonce, sm dons bolj švoh kaže za tebe.
Na mene pa itak stalno sije, ker sem od boga poslan, da pameti spravim takšne budale kot si ti, hehe.., čitaj me čitaj in se uči…, booog s tabo in tvojo dušo modropolarni viharni..
[/quote]
Pa je tako , no.😁 Ti si to vse na ravni gostilniškega čveka ljudi s šestimi razredi oš razložiš, in to je to.😁 Tumast bit ima prednosti vsekakor, ker pameten bo premislil vse možne variante , posledice, tumast pa teh problemov nima, če gre iz usta v rit gre, če ne gre pač ne gre. Sva se ravno s sinom menila to en dan nazaj med vožnjo čez gorjance in pravi da on ve , da je res tako.😁😁😁
Pa je tako , no.😁 Ti si to vse na ravni gostilniškega čveka ljudi s šestimi razredi oš razložiš, in to je to.😁 Tumast bit ima prednosti vsekakor, ker pameten bo premislil vse možne variante , posledice, tumast pa teh problemov nima, če gre iz usta v rit gre, če ne gre pač ne gre. Sva se ravno s sinom menila to en dan nazaj med vožnjo čez gorjance in pravi da on ve , da je res tako.😁😁😁
[/quote]
Vidš, vidš, tud jst zelo dobro predvidevam svojo bodočnost, pa tud kakšno drugo, ko vidm, čutim človeka.. in vidim, da boš ti drugo leto isto nesrečen kot si že par let tukej, pa čeprav se boš še 100x vozil gor in dol čez Gorjance…, komot bi dali na športne stave, da bo tako, faktor 1 proti 100, hehe.., vložiš 1€, dobiš 100€, če bo drugač, fora je v tem, da noben na tem forumu nima muda, da bi rezkiral taga € za tebe, hehe. Boog s tabo Dudek…
hvalabogu je dobila tako nagrado ena taka dobrotnica ki je res konkretno naredila na svojem udejstvovanju in humanitarnosti. Poleg nje bi mogla vsaj Prešernovo nagrado dobit Anita Ogulin.
Ko sem vidla pred leti da so podelili nagrado za Slovenko leta Anini Zvezdici sem mislna da bom kozlala. ženska se tok promovira,pa niti do gležnjev ne seže tem ki res nekaj delajo na področju humanitarnosti. končno je dobil nekdo ki je res zaslužen. Ta Anina zvezdica pa polom. 1x na leto potala par paketov pa je kr dobila titulo za Femme Fatal omg :((
Glavno je da imate zabita čredna golazen neke idole, al je to neka kvazi zdravnica, in kvazi humanitarka ali zgolj ena , ki se promovira z goloto in nafilano ritjo s silikonom, je popolnoma vseeno in enako vredno, lastne osebnosti tako niste zmožni.
[/quote]Sem vesela da ima SČ popolnega človeka in moškega.
In to je Viharni jezdec.